Jeg er helt tom på ord og ikke minst livet . Alt går galt om dagen . Jeg klarer ikke å skrive innlegg til bloggen . Livet er ikke helt der det skal være . Føler meg helt alene . Føler at jeg ikke har noen venner og føles så vondt å føle deg alene . Alle har venner utenom meg . Jeg synes ikke synd på meg selv og vet jo grunnen men det er liksom ikke min skyld . Jeg er syk og jeg kommer til å ha sykdommen min hele livet eller helt jeg dør . Man ønsker deg ikke en sykdom . Liksom det å minste de bestevennene man hadde i barnehagen , på barneskolen også litt på ungdomsskolen også en dag har man mistet  man de bestevennene hadde på grunn av en sykdom .  . det er helt grusomt . Alle mennesker som stirrer på deg på bussen og man får panikk og vet ikke hvor man skal se eller bare smile . Kommer mange tanker i hode og man vet ikke hvor man skal gjøre av deg . Selvom jeg har en sykdom i livet mitt så er jeg uansett en normal person og man er normal selvom man har en sykdom i livet og kanskje man ser litt forskjellige ut men alle er forskjellige og alle ser forskjellige ut uansett . En sykdom betyr at man sliter med noe eller er redd for ting og jeg har ikke så lyst til gå innom hvordan min sykdom er siden det er privat . Men jeg kan si at jeg har blitt tryggere på meg selv og ending klarer jeg ting på egenhånd . Jeg klarer de tingene man trodde at man ikke tørte å gjøre og det er bra for livet å gjøre ting man er redd for . 


Jeg må også si at jeg har hatt det vondt mange ganger i livet . Krangler med folk eller med pappa , mamma . Har vært nede noen ganger i livet og føler at jeg er litt nede på livet nå . Har gråt idag og man må bare gråte og få det ut enn å skjule det . Ikke minst så har jeg også fått et lite panikk anfall i livet mitt også det er jo ikke noe gøy å få panikk på bussen , i biler . gå over veien . spørre de personene man ikke kjenner om hjelp . Vil si at det er ikke bare å leve med et liv med en sykdom så tenk hvor heldig du er som slipper å ha en sykdom inni deg , du har gode venner for livet og har det bra i hverdagen . Jeg har det bra jeg også men noen ganger er det vanskelige for meg enn andre personer . Alle har dårlige dager og føler deg helt tom på livet . Men det går over etterhvert . Man må være sterk og stå opp for deg selv og bare gjemme det som har skjedd men det er jo vanskelig å gjemme det man har gjort . Jeg har så mange vonde tanker i hode og håper alt går bedre etterhvert siden jeg hater å være trist , lei meg for ting . Liker bedre å være glad og le . Vil si at jeg ikke lager dette her for oppmerksomhet , ikke for å flere lesere eller klikk men heller det å dele at det er ikke alle dager som er bra hos meg eller . Jeg er ikke et perfekt menneske heller . 


 

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juni 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Februar 2017 · Januar 2017 · Desember 2016Kategorier


· Ny kostholdsplan og nye muligheter . · : BLOGG : · : Hverdagsinnlegg : · : MÅL : · : Personlig : · : PERSONLIG INNLEGG : · : Personlig innlegg: · : SOSIALE MEDIER : · : Trening og kosthold : · : viktige temaer : · :: Personlig innlegg:: · ::Bilder : : · ::Personlig innlegg :: · :annet : · :Bilder : · :Blogg : · :Dypere innlegg : · :Dypt innlegg : · :Hverdagsinnlegg : · :Info : · :INNLEGG: · :Interior : · :Interiør : · :Kosthold og mat : · :Makeup : · :mat og kosthold : · :Mat og oppskrifter : · :Mote : · :Mote : · :MOTE: · :Mål : · :Oppskrift : · :Personlig innlegg : · :Personlig innlegg ; · :Personlige innlegg : · :Samfunn : · :Skjønnhet : · :Skjønnhet : · :Sosiale medier : · :Tanke innlegg : · :Tanker : · :Trening : · :Trening ; · :TRENING OG KOSTHOLD : · :Ukas innlegg : · :Ukas innlegg: · annet · bilder · Dypere innlegg · Favoritter · hverdagsinnlegg · Hverdagsinnlegg . · Innkjøp · makeup · Mat og kosthold · Mat og kosthold . · Mote · MusikkSøk i bloggen
Linker


DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits