Elise haug

Nei betyr nei .

 • Publisert: 08.06.2017, 17:30
 • Kategori: : Personlig innlegg:
 • Nei betyr nei . Jeg er så lei av at folk ikke godtar et nei også gidder de ikke å slutte å masse . Hvis man ikke har lyst til noe så skal man godta et nei fra et annet menneske . Man skal ikke gjøre noe man ikke har lyst til fra en annen person . Så folk slutt å masse på folk og ikke minst ta nei for et nei . Dette her er et viktig tema å ta opp føler jeg så det er derfor jeg lager dette her innlegget . Dere skjønner kanskje det er litt irritere når folk sier kan du gjøre det eller kan du sende det og kanskje jeg ikke har lyst til å sende det bilde du vil at jeg skal sende og da må du nesten godta et nei fra personen enn å sende flere meldinger der du utpresser personen også får du som vil siden du ikke gir opp et nei for et nei . Det hjelper liksom ikke å masse eller utpresse folk siden da blir de sure på de som utpresser deg men bare la vær å se meldingene folkes så kan det henne at de slutter å sende deg meldinger . Det er også lurt å si ifra til folk at nei betyr nei sånn at de skjønner at du ikke har lyst . Jeg tenker sånn at man skal ikke utpresse en person om en ting når den personen ikke har lyst til å gjøre noe for den personen så folk slutt å press folk til ting siden det er så irritere for meg også for andre folk i denne her verden er jeg helt sikker på . Selvfølgelig er det jo noen som tar nei for et nei men det er jo også folk som ikke godtar et nei når du sier nei så betyr det nei så da kan du slutte å masse om den tingen eller slutte å utpresse den personen siden det er jo ikke noe gøy å bli utpresset av en person . 

  Bare måtte skrive et innlegg om dette her . Jeg skriver ikke dette her til mennesker som gjør dette her mot meg men det er et viktig tema så det er derfor jeg tar det opp sånn at dere vet hvorfor jeg lager dette her innlegget . 

 • Publisert: 08.06.2017, 17:30
 • Kategori: : Personlig innlegg:
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Julia Sofie

  08.06.2017 kl.19:39

  Jeg er helt enig, folk må respektere et nei for et nei og ferdig med det.

  Men en liten ting, jeg får ikke til å kommentere innleggene dine fra mac'en min, må liksom inn på mobilen å kommentere derfra. Klarer fint å kommentere andre bloggere fra mac'en, men bare ikke din. Har du gjort noe spesielt?

  Elise

  08.06.2017 kl.19:50

  Julia Sofie: nei , har ikke gjort noe med designet . det er veldig rart . det kan være noe med pcen din men kan prøve å kommentere noe på mitt eget innlegg og se om det funker for meg eller ikke . Ha en koselig kveld videre søte deg , klem :)

  Skriv en ny kommentar

  hits