Samfunnet : Jeg er så lei av samfunnet vårt . hvorfor er det så viktig med kropp nå om dagen . Jeg kjenner at jeg begynner å bli lei av å leve i denne her verden . Hvorfor bare ikke bry deg om hva andre mener om deg og heller tenke at du er bra nok som du er enn å stresse med at du ikke er bra nok for mennesker . Hvis de sier at du ikke er bra nok så er det ikke noe vits å henge med dem og finn heller noen mennesker som liker deg som du er. Det samme med sminke og det er lov til å gå naturlig uten sminke også med sminke . Du selv bestemmer om du vil gå med det eller ikke . vær bestemt på deg selv enn at folk skal si det de mener om deg . Gå sånn som du vil siden det er jo det som er viktigst i denne her verden . Vær fast på deg selv og ikke la andre påvirke deg. Jeg kan gå helt naturlig uten sminke utenfor huset også med sminke så det er ikke bare bare og jeg kan være ærlig og si at jeg bryr meg ikke om de synes jeg er stygg uten sminke eller om jeg er stygg med sminke . Jeg bryr meg ikke siden jeg vet selv at jeg er bra nok som alle andre med sminke eller uten noe sminke. 

Ensomhet - alene . Mange føler deg alene om dagen og det er sånn med alle i verden . Det er alltid noen som føler deg alene i en verden . Ingen å være med på fritiden , ingen gå på kino , kjøpesenter , tur og alt mulig og ikke minst ikke gå i en vennene bursdag for at du har ingen venner og det er så vondt at mennesker har det sånn her idag og synes seriøs synd på de menneskene som har det sånn hver eneste dag . Du føler deg ensom på hver tid og har ingen å snakke med og ingen å spørre om hjelp med . Verden vår har nok bare blitt nå her av de årene som har gått . Trist at man bare minster venner uten av noe grunn eller om at de gjemmer at du lever ennå . Jeg tenker også veldig mye på de i fattige land og ikke minst de som tigger på gata . Synes jo synd på dem men samtidig ikke og aner ikke hvorfor jeg synes synd på dem også ikke synes synd på dem men jeg har nok ingen forklarlig på det men livet er vel bare sånn . Alle kan ikke ha lykkelige liv og jeg føler at jeg ikke har et lykkelig liv så du er nok ikke alene om å være alene siden det er noen ganger jeg føler meg helt alene i denne her verden og at jeg bare har lyst til å komme meg vekk herifra . Men livet er vel bare sånn om dagen dere . Vi kan ikke bare ha gode dager men også vonde dager . Vi kan ikke gjøre noe med verden vår siden det har bare blitt sånn som verden vår er nå . Vi får bare leve med det samfunnet vi har og ikke minst denne her verden vi lever i . Vi er hvertfall trygge i vårt land så det må vi være glad for og ikke minst for at vi har kjøpesentere , kino , fjell og ikke minst at vi er et rik land enn alle de andre landene i verden . 

Kommenter din egen mening om dette her innlegget eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . Vet ikke om dette her innlegget ble sånn som jeg ville eller ikke men jeg får vel bare poste det selvom det ikke ble helt sånn som jeg ville i et sånt her innlegg . Litt vanskelig å skrive menings innlegg men håper dere skjønner hva jeg mener i dette her innlegget og skjønner forklarlige mine i dette her innlegget . 

 

Bare tenkte å si at dere kan stille meg spørsmål i dette her innlegget om dere har lyst til det . 
http://cupcake12345.blogg.no/1491821029_still_meg_sprsml_til_leser_sprsmlsrunde_.html . 

Tenkte også å legge til alle de personlige innleggene som jeg har delt nå om dagen sånn at dere som ikke har lest dem så kan dere klikke dere inn på linkene og lese innleggene om dere har lyst til det . Det bestemmer dere selv . 

 1. http://cupcake12345.blogg.no/1491670213_tankene_til_mennesker_.html . 2.http://cupcake12345.blogg.no/1491813587_press__trene_.html . 3.http://cupcake12345.blogg.no/1491845395_tunge_dager_.html . 4.http://cupcake12345.blogg.no/1491851010_lei_av_samfunnet_.html . 

Mine sosiale medier . Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/ . facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=settings . E - posten min Elise.haug@gmail.com . Snapchat hae14 - Elise haug . 

Håper dere likte dette her slags info innlegget . Kanskje jeg skal begynne å lage litt sånne her innlegg også . gjerne kommenter om dere likte dette her innlegget eller ikke i kommentarfeltet . Blir også glad for koselige kommentarer på innleggene mine . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits