Elise haug

Hvor lang Tid tar det å lage innlegg til en blogg .

 • Publisert: 11.04.2017, 10:46
 • Kategori: : BLOGG :
 • Hvor lang Tid tar det å lage innlegg til en blogg . Jeg kan si at det tar utrolig lang tid hvis man vil ha et perfekt og bra innlegg så bruker man tid på å tenke hva som passer til i innlegget . Så kan si at man kan bruke 10 - 20 - 30 minutter på bare et innlegg . Men det er jo helt verdt det når jeg får så koselige og søte kommentarer fra dere på innleggene mine nå om dagen . Det er så gøy at jeg gjør en god og bra jobb . Jeg synes også det er viktig å ha lyse og fine bilder i innleggene . Nå  om dagen så bruker jeg litt lang tid på det men det er vel verdt det også eller hva dere . Jeg synes også det er viktig med lys og rent design på bloggen min . Hvit bakgrunn enn en farget bakgrunn men det er min mening . Så jeg kan si at jeg er ganske fordøyd med bloggen min nå om dagen enn det jeg var før . Jeg jobber så hardt for dette her sånn at dere vet det og gjør det for min egen del altså men også litt for dere som leser bloggen min også såklart . Kommer ikke til å slutte med det første så bare å bli vant til meg altså . Håper dere liker de innleggene jeg kommer med . Hvis dere har noen ønsker med innlegg så er det bare å kommentere det i kommentarfeltet så lager jeg de innleggene dere har lyst på siden det er jo dere som skal lese innleggene og ikke meg selv . Det kan være alt fra mote , sminke , personlige innlegg , tips , spørsmålsrunde også mote . Jeg kan vel si at jeg har en Livsstil blogg og blogger om masse forskjellige ting . Det tar lang og det er mye jobb men det er helt klart verdt det når du er ferdig altså . 


  Håper dere likte dette her innlegget . skriv hva du har lyst til å se på bloggen min fremover i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

   

 • Publisert: 11.04.2017, 10:46
 • Kategori: : BLOGG :
 • 2 kommentarer
 • følelse at livet går oppover .

 • Publisert: 01.04.2017, 19:26
 • Kategori: : BLOGG :
 • følelse at livet går oppover . Nå om dagen så har livet vært oppover og håper det går oppover fremover siden det er ikke noe gøy å ha et dårlig humør og være lei deg , sint eller sinna hele tiden på grunn av deg selv . Det eneste jeg mangler nå i livet er en kjæreste jeg kan være med resten av livet . neida den tiden tar jeg sentere men man må liksom finne drømme gutten eller hva folkes. Selvfølgelig er det mange kjekke gutter i denne her verden haha . Det er hvertfall en bra følelse på at livet går oppover følger jeg . Ikke minst så gjør også mange sanger meg glad enn trist , lei meg og dere skjønner nok hva jeg mener . Jeg kan si at alle har en kjærlighet til noe eller hva mennesker som følger med på min blogg . Det kan henne at jeg får en glad følelse av at det har blitt vår , jeg vet ikke jeg men det er så godt å være glad enn ha mange dårlige dager . Bedre med dager med latter også masse smil . Dere må høre denne her sangen som jeg linker til her :https://www.youtube.com/watch?v=vi7wzz9kXxg . Tenk at det er bare to måneder til det er juni igjen , herregud som jeg gruer meg til å slutte på skolen . Jeg må nok bare nyte de siste månedene jeg kan eller hva folkes . Håper dere alle som leser bloggen min har et godt og bra liv . at dere koser dere med livet deres siden det er all verdt å ha mine kjære lesere . Kjenner at jeg gleder meg til hva som skjer i fremtiden folkes . 


  Håper dere liker at jeg deler litt mye med dere nå om dagen . Elsker å sitte og skrive alt det jeg tenker , ikke minst følelser mine med dere . Elsker å dele masse med dere nå om dagen . Elsker det jeg driver med . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . håper dere alle får en fin start på uken , husk å jobb hardt den siste uken før påskeferien folkes . 

  ELISE
   


   

 • Publisert: 01.04.2017, 19:26
 • Kategori: : BLOGG :
 • 3 kommentarer
 • Blogg + min drømme fremtid + litt annet .

 • Publisert: 25.02.2017, 20:43
 • Kategori: : BLOGG :
 • Hei dere . Nå har jeg bare lyst til å skrive litt om blogg til dere hva eller annen grunn . Følg med i innlegget om dere har lyst eller ikke . Jeg er så glad for at jeg begynte denne her bloggen . Det har hjulpet meg så mye i livet mitt . Det å dele alt med folk i denne her verden er så gøy og Spennede på samme tid dere . Jeg elsker å drive på med dette her selvom det er litt slitsomt noen ganger men det er bra å slite deg litt ut noen ganger . Ikke minst så har jeg de beste lesere i verden . Jeg har ikke fått noen hat kommentarer ennå på bloggen min og det er jeg så glad for siden hvem har lyst på hat kommentarer på en blogg . Jeg er så heldig som har mange støttede lesere , ikke minst familien min som støtter meg hele tiden . De betyr så mye for meg . Mest  er det pappa og mamma som kommer først da så kommer resten av familien min . Jeg kan si at jeg ser for meg en fremtid med at jeg lever av denne her bloggen . Har et fint hus med en mann i livet mitt . har en unge og ikke noe mere . har et lykkelig liv med en liten familie . Ikke minst så har jeg lyst til å reise rundt i Norge . der jeg ikke har vært før siden det er så gøy å reise til andre steder i landet enn der man har vært før . Jeg håper jeg kan bo på vestlandet siden jeg elsker vestlandet . Ikke minst elsker jeg uttalen på vestlandet . Selvom livet mitt er opp og ned hele tiden så har jeg et bedre liv enn de i fattige landene i verden vår . Vi kan ikke klage siden vi har er sykt bra land og vi lever så godt bedre enn alle andre mennesker i de fattige landene som ikke har vann nesten , ikke minst så er de sultene og har nesten ikke mat eller . Vi må være takknemlige for det vi har og det vi får hver eneste dag . ikke minst så har vi utdanning folkes . Det har ikke de fattige landene om jeg ikke tar feil nå . Så det jeg vil er at selvom livet vårt er nede noen ganger så har vi det bedre enn alle andre mennesker i de fattige landene . 

  Jeg må også takke dere tusen millioner for alt dere gjør for meg . Jeg blir alltid rørt og glad for hver eneste kommentar fra dere alle . Jeg er så takknemlig for alt dere gidder å gjøre for min blogg . jeg ligger ganske høyt oppe på topplista der jeg kommer fra . Det er opp og ned hver eneste dag men er ikke så langt nede på lista så det må jeg takke dere så mye for . Dere betyr så mye for meg alle dere som leser innleggene mine hele tidene eller rettere sagt hver eneste dag . Hva hadde jeg ikke gjort uten dere lesere . Jeg føler meg så heldig som har dere gode , snille , gode også koselige ikke minst hyggelige lesere på min blogg . Så tusen takk igjen dere . dere er alle så herlige og gode . Setter så stor pris på alt dere gjør og kommentarene deres . Får ikke takket dere nok føler jeg . Det må jeg bli flinkere til å gjøre siden jeg er så glad og takknemlig for alt menneskene rundt meg gjør for meg . Jeg føler meg så heldig som har så gode og støttene mennesker rundt meg hele tiden .Så det må jeg også takke dere alle for . Jeg føler meg så heldig som har alt godt i livet mitt enn at det sitter mange andre mennesker rundt i de fattige landet som leter etter mat også som går flere meter for å hente vann hver eneste dag .

  Igjen tusen takk for akkurat du leser innleggene mine hver eneste dag og ikke minst til dere som kommenterer på innleggene mine . 

   

   

   

 • Publisert: 25.02.2017, 20:43
 • Kategori: : BLOGG :
 • 0 kommentarer
 • BLOGG

 • Publisert: 01.01.2017, 15:35
 • Kategori: : BLOGG :
 • Hei dere . Nå kommer det bare et lite info innlegg om hvordan jeg tenker å gjøre med denne her bloggen i 2017 . Så kan vi bare begynne dere . 

  Tenker å komme med tre innlegg i starten også kan jeg heller komme med flere innlegg etterhvert . Siden jeg føler at hvis jeg begynner hardt på med masse innlegg så kommer jeg til å bli så sykt silten og da kommer det nok ikke noen innlegg da så jeg begynner ikke så hardt på starten men jeg føler at det er bra med tre innlegg isteenfor et om dagen . Men det er min mening . Jeg får se hvordan det blir med hvor mange innlegg det kommer ut om dagene . Men nå for tiden kommer det et innlegg klokka elleve , klokka ett også halv seks eller litt sentere på dagen . 

  Tenker også fortelle dere hva som kommer til å komme av de forskjellige innleggene for dette her året . 

  Hverdagsinnlegg . 

  Fakta innlegg . 

  spørsmålsrunde . 

  viktige tema innlegg med forskjellige Tamar . 

  Mat og oppskrifter . 

  også kommer det nok masse mere bare at jeg ikke har det i hode ennå men det kommer nok masse forskjellige ting på bloggen . 

  Har også bestemt meg for å ikke ha noen bilder i innleggene siden jeg føler det blir for rotete med bilder i innleggene og håper det går fint for dere . Da blir det mere ryddig i innleggene men det er min mening . Gjerne fortell meg i kommentarfeltet om dere ønsker det eller ikke siden det er jo dere som skal lese innleggene så gjerne fortell meg om du er enig med meg eller ikke i kommentarfeltet . 

  Det er ikke så mye mere å si om i dette her innlegget så da runder vi av her tenker jeg . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

   

   

   

 • Publisert: 01.01.2017, 15:35
 • Kategori: : BLOGG :
 • 0 kommentarer
 • hits