følelse at livet går oppover . Nå om dagen så har livet vært oppover og håper det går oppover fremover siden det er ikke noe gøy å ha et dårlig humør og være lei deg , sint eller sinna hele tiden på grunn av deg selv . Det eneste jeg mangler nå i livet er en kjæreste jeg kan være med resten av livet . neida den tiden tar jeg sentere men man må liksom finne drømme gutten eller hva folkes. Selvfølgelig er det mange kjekke gutter i denne her verden haha . Det er hvertfall en bra følelse på at livet går oppover følger jeg . Ikke minst så gjør også mange sanger meg glad enn trist , lei meg og dere skjønner nok hva jeg mener . Jeg kan si at alle har en kjærlighet til noe eller hva mennesker som følger med på min blogg . Det kan henne at jeg får en glad følelse av at det har blitt vår , jeg vet ikke jeg men det er så godt å være glad enn ha mange dårlige dager . Bedre med dager med latter også masse smil . Dere må høre denne her sangen som jeg linker til her :https://www.youtube.com/watch?v=vi7wzz9kXxg . Tenk at det er bare to måneder til det er juni igjen , herregud som jeg gruer meg til å slutte på skolen . Jeg må nok bare nyte de siste månedene jeg kan eller hva folkes . Håper dere alle som leser bloggen min har et godt og bra liv . at dere koser dere med livet deres siden det er all verdt å ha mine kjære lesere . Kjenner at jeg gleder meg til hva som skjer i fremtiden folkes . 


Håper dere liker at jeg deler litt mye med dere nå om dagen . Elsker å sitte og skrive alt det jeg tenker , ikke minst følelser mine med dere . Elsker å dele masse med dere nå om dagen . Elsker det jeg driver med . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . håper dere alle får en fin start på uken , husk å jobb hardt den siste uken før påskeferien folkes . 

ELISE
 


 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits