Elise haug

Mensen .

 • Publisert: 18.02.2017, 14:30
 • Kategori: : Personlig :
 • Hei dere . Idag tenkte jeg å snakke litt om mensen og det er ikke noe flaut for meg å si til folk at jeg har fått mensen eller har mensen så håper dere liker dette her innlegget så kan vi bare begynne dere . 

  Mensen er helt naturlig å ha også om å snakke om også siden det er helt vandig at alle jenter får det en gang i livet . Man kan få det når man går på barneskolen , ungdomsskolen og ikke minst på videregående . Noen blør lite imens noen blør veldig mye . alle har forskjells når man blør når man har mensen . Det er det samme med det at noen får mere vondt i magen enn at noen andre får mere vondt i ryggen når man har mensen . Noen får ikke noe smerter når man har mensen . Noen går på p - piller av en grunn . noen går på det siden de er i et forhold . noen gjør det siden de oker ikke å blø så mye og noen bare gjør det for ingenting så vi alle jenter har forskjellige grunner for å gå på p - piller . Ikke det at alle jenter går på det altså . Det er veldig mange som synes det er flaut å snakke om mensen til gutter og helt ærlig så er det ikke noe flaut å snakke om det til gutter siden de alle vet at vi jenter får det bare at de ikke vet hvor fælt og vondt det er å ha mensen . hvor slitsomt det er . men det er mange som også liker å snakke om mensen til folk og ja det er flaut å fortelle at man har fått det til foreldrene og det er jeg helt enig i . Det verste med meg var at jeg fikk det på skolen så jeg måtte sende melding til mamma når jeg kom hjem fra skolen men det gikk fint men pappa visste ikke det før jeg begynte på p - piller som jeg begynte med på første videregående i juni , rett før sommerferien . Men jeg vil si at ikke begynn på p - piller siden du har bare lyst til å begynne med det og grunnen til at jeg begynte med det var at jeg blødde så mye ut av den kroppen jeg har , blødde igjennom klærene , kom over alt av blod . Så det er grunnen og jeg kan si med hjerte at det er fint at jeg sa til mamma at jeg ville begynne på det siden det er bedere å si at man har lyst til det enn å bare få det av helsesøster eller legen din , det er også lurt å ha en grunn på å gå på p - piller enn å ikke ha en grunn til det men det er min mening da . Alle har forskjellige grunner og meninger om p - piller . 

  5 tips til mesen : 

  Drikk masse vann og bare få alt blod ut av kroppen . 

  spis alt du har lyst på siden det fortjener du når du har mensen . 

  slapp av og du kan fint trene selvom du har mensen og det hjelper også litt om du er slapp når du har mensen . 

  bare ta det med ro hvis du trenger å ha det rolig imens du har det . 

  nyt at du har mensen haha , kanskje litt rart å skrive det når vi jenter ikke liker å ha det men dere skjønner nok hva jeg mener . 

  Tror at jeg har hatt mensen i tre år nå haha , jaja vi må leve med det til vi blir over 50 så lykke til alle sammen . 

  Håper dere likte dette her innlegget , gjerne kommenter om hva du synes om dette her innlegget i kommentarfeltet eller legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE

   

 • Publisert: 18.02.2017, 14:30
 • Kategori: : Personlig :
 • 0 kommentarer
 • Hva er dagens samfunn ?

 • Publisert: 15.02.2017, 14:30
 • Kategori: : Personlig :
 • Hva er dagens samfunn . Ja det er kropp press , sunt kosthold , trening og sosiale medier . Det er det som er dagens samfunn dere mennesker . Ønsket at alle var sosiale på skolen enn å stirre i mobilen hele tiden i pausene . Det er jo mye bedre å være sosial enn å bare sitte på mobilen hele tiden . Nå skal jeg ikke la andre la være å ikke være på mobilen men jeg bare sier at det er kanskje bedre å være sosial på skolen enn å sitte på mobilen siden det kan du jo gjøre på bussen , hjemme og ja når som helst når du ikke er med noen . Jeg sier ikke at du ikke får lov siden du bestemmer jo selv men når du er med folk så er det mye hyggelige å være sosial enn å være u sosial . Som sagt så bestemmer ikke jeg over folk så du må gjøre som du vil altså siden det er jo ditt eget liv og ikke mitt liv . Også kommer det med treningen da dere . Alle trener om dagen og ja jeg trener jeg også en gang i uka men det er fordi at jeg må trene siden jeg sitter ellers med macen min hele uka . fra jeg står opp til jeg legger meg og da skjønner dere at jeg må komme meg ut og trene . Ja jeg skal begynne å trene annen hver uke . 4 dager i uka men det er fordi at jeg vil komme meg i bedre form siden jeg blir så fort silten av alt mulig . Jeg gjør det ikke for å bli tynnere men ikke sånn  siden hvis man blir veldig tynn så minster man mensen og man har vel kanskje ikke lyst til det selvom jeg hater å ha det så er det selvom greit å ha det . Grunnen er at jeg vil være frisk og rask og ikke minst sterk enn å være tynn og leke modell siden det gjør jeg ikke . Jeg vil liksom ikke til å lage kropp press heller siden jeg vet hvor vanskelig det er å ha det i bakhode hele tiden og ønsket at det ikke kom til verden siden alle har det en gang i livet . Også kommer vi til det sunne kostholdet dere . Jeg sier ikke at alt handler om å ha sunt kosthold siden det handler om å være sterk også ikke minst flink . det er ikke så lett heller som alle andre får til . Jeg spiser litt sunt allikevel jeg spiser godteri og alt det der men det er at vi bare en gang i livet og det er jo litt lov med sukker i magen eller hva dere . Det er bare det at hvis man spiser det hele tiden så klarer man ikke å slutte men det er deres valg og ikke mitt siden det er jo ikke mitt liv men heller deres liv . så lev deres eget liv enn at jeg bestemmer over dere siden det har jeg ikke lyst til . Passer på mitt eget liv enn anders ditt liv . 

   

 • Publisert: 15.02.2017, 14:30
 • Kategori: : Personlig :
 • 0 kommentarer
 • 5 ting jeg ikke liker med vinteren .

 • Publisert: 06.02.2017, 11:00
 • Kategori: : Personlig :
 • 1. Det er kaldt ute . hater når det er kaldt ute siden jeg er en frysepinnen . 

  2.  at det snør og regner ute og hater det . 

  3. at det er dårlig føre på veien eller på bakken eller hva jeg skal kalle det . 

  4.  at man ikke vil gå ut når det er kaldt ute . 

  5. At det er kaldt inne og ute . 


  Håper dere likte dette her innlegget . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE

   

 • Publisert: 06.02.2017, 11:00
 • Kategori: : Personlig :
 • 2 kommentarer
 • hits