Hva er dagens samfunn . Ja det er kropp press , sunt kosthold , trening og sosiale medier . Det er det som er dagens samfunn dere mennesker . Ønsket at alle var sosiale på skolen enn å stirre i mobilen hele tiden i pausene . Det er jo mye bedre å være sosial enn å bare sitte på mobilen hele tiden . Nå skal jeg ikke la andre la være å ikke være på mobilen men jeg bare sier at det er kanskje bedre å være sosial på skolen enn å sitte på mobilen siden det kan du jo gjøre på bussen , hjemme og ja når som helst når du ikke er med noen . Jeg sier ikke at du ikke får lov siden du bestemmer jo selv men når du er med folk så er det mye hyggelige å være sosial enn å være u sosial . Som sagt så bestemmer ikke jeg over folk så du må gjøre som du vil altså siden det er jo ditt eget liv og ikke mitt liv . Også kommer det med treningen da dere . Alle trener om dagen og ja jeg trener jeg også en gang i uka men det er fordi at jeg må trene siden jeg sitter ellers med macen min hele uka . fra jeg står opp til jeg legger meg og da skjønner dere at jeg må komme meg ut og trene . Ja jeg skal begynne å trene annen hver uke . 4 dager i uka men det er fordi at jeg vil komme meg i bedre form siden jeg blir så fort silten av alt mulig . Jeg gjør det ikke for å bli tynnere men ikke sånn  siden hvis man blir veldig tynn så minster man mensen og man har vel kanskje ikke lyst til det selvom jeg hater å ha det så er det selvom greit å ha det . Grunnen er at jeg vil være frisk og rask og ikke minst sterk enn å være tynn og leke modell siden det gjør jeg ikke . Jeg vil liksom ikke til å lage kropp press heller siden jeg vet hvor vanskelig det er å ha det i bakhode hele tiden og ønsket at det ikke kom til verden siden alle har det en gang i livet . Også kommer vi til det sunne kostholdet dere . Jeg sier ikke at alt handler om å ha sunt kosthold siden det handler om å være sterk også ikke minst flink . det er ikke så lett heller som alle andre får til . Jeg spiser litt sunt allikevel jeg spiser godteri og alt det der men det er at vi bare en gang i livet og det er jo litt lov med sukker i magen eller hva dere . Det er bare det at hvis man spiser det hele tiden så klarer man ikke å slutte men det er deres valg og ikke mitt siden det er jo ikke mitt liv men heller deres liv . så lev deres eget liv enn at jeg bestemmer over dere siden det har jeg ikke lyst til . Passer på mitt eget liv enn anders ditt liv . 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits