17 år og allerede lei av livet . Det er kanskje ikke det at jeg er lei av livet men heller det at folk skal bestemme hva jeg skal gjøre hele tiden. Føler liksom at jeg ikke kan nei eller så tørr jeg bare ikke si nei til folk . Men kan man ikke hjelpe alle sammen heller . Jeg føler også at jeg gjør alt på skolen enn alle andre . Rydder og vasker på kjøkkenet hele tiden . følger med i alle timene enn alle andre . Gjør liksom alt jeg kan sånn at alle blir glade og fordøyde men man får jo ikke noe igjen for det . Det er det som er det verste . Jeg smiler til alle jeg ser men får bare et rart uttrykk av folk noen ganger . Ok jeg smiler kanskje ikke til alle mennesker men prøver å gjøre det hvertfall . Nei jeg klager ikke på mennesker nå men dere skjønner hva jeg mener med dette her håper jeg . Det jeg prøver å si at jeg prøver å få alle glade , fordøyde med det jeg gjør for alle mennesker men føler som at folk ikke takker meg for hva jeg gjør for folk . Jeg er en hjelpsom person og det har jeg vært hele livet tror jeg . Jeg må lære meg å si nei til folk . Siden man lærer ingenting hvis man spør om hjelp hele tiden . Man må føle på mage følelsen noen ganger også . Stol på deg selv enn å spørre alle hele tiden . Det går jo fint , greit om du har prøvd men det skader ikke å prøve selv før man spør om hjelp . Selvfølgelig kan du spørre om hjelp hvis du er usikker på hva du skal gjøre . Jeg er også en person om dagen som kan bli veldig lett irritert og sur på folk av ingenting . Kan også klage på veldig mange ting også men det er liksom ikke det at jeg mener det bare sier det rett ut . Det har liksom bare blitt sånt om dagen men prøver å være positiv hele tiden altså men noen ganger så er det vanskelig å ha fin dag og det er vel sånn med alle er jeg helt sikker på . Alle har ikke perfekte dager hele tiden . For å være ærlig så har ikke jeg perfekte dager hvor jeg smiler til øre til øre . Det går ikke an hos meg siden det er alltid en ting å klage på om dagen . Men skal si at jeg prøver å være glad og blid hele tiden selvom jeg har en dårlig dag siden jeg vil være glad rundt mennesker enn å være sint , lei meg og klage på ting . Jeg har jo ikke lyst til å dø selvom jeg sier noen ganger . Ønsket at jeg mistet livet mitt . Men man bare sier det siden man har lyst men man gjør det ikke siden ingen vil minste et liv . Selvom hvor vanskelig livet er så vil man ikke dø og det er min mening hvertfall . 

Måtte bare få ting ut i et innlegg og dette her er ikke slemt mot folk eller klage på folk men bare ting som irriterer meg om dagen . følte bare å dele mine tanker som jeg har hatt i hode i mange dager i hode og må bare få det ut og dele det med dere . Håper dere skjønte hva jeg mente med dette her innlegget . Håper dere liker disse her tanke innleggene . Skal ikke komme så mange fremover . 

Husk å kommenter noe i kommentarfeltet hvis du har lyst til det . 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits