Elise haug

Vær ærlig mot folk .

 • Publisert: 17.04.2017, 11:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :

 • Det er bedre å være ærlig mot folk du er glad i enn å ikke være det folkes . 

  Elsker å lage disse her innleggene og håper dere også liker de . gjerne kommenter hva dere synes i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE

   

 • Publisert: 17.04.2017, 11:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Lite liv og ikke noe perfekt .

 • Publisert: 01.03.2017, 18:47
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Som dere ser på overskriften så har jeg et alt for lite liv . Det eneste jeg gjør om dagen er å ligge i senga og se på serie/ youtubevideoer . Blogger for dere . Har ingen kjæreste og det er helt greit siden jeg er bedre singel enn å være i et forhold . Er redd for å sitte i biler og ikke minst i bussen om dagen . Humøret mitt er opp og ned hele tiden folkes . Ikke minst så får jeg mensen igjen neste uke noe jeg gruer meg til som søren . hvem liker mensen jenter . Liksom livet mitt er ikke noe perfekt og det har det ikke vært i det hele tatt når jeg har levd i 17 år nå . Jeg sier ikke at jeg skal klage på alt siden det finnes verre ting i denne her verden enn livet vårt . Men måtte bare få det ut eller skrive det ned og dele det med dere . Få ut tankene mine rett og slett . Går bra med meg . er bare noen ganger man blir deprimert av ingenting dere . 

  Stor klem til dere alle der ute og husk at du er bra nok som du er og bare nyt livet enn å være trist og lei deg hele tiden . 

   

 • Publisert: 01.03.2017, 18:47
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Tiden går så fort , snart er skolegangen min over .

 • Publisert: 27.02.2017, 19:17
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Tiden går så fort om dagen . snart er skolegangen min over dere . Ikke det at det går så sykt fort men dere skjønner hva jeg mener . Nå er vi snart i mars og det kommer til gå så sykt fort så er vi i april om ikke sakte tid . så kommer mai måneden også videre . Det er så dumt at året vårt bare flyr avgårde . Ikke minst etter dette her året så har jeg gått på skole i 12 år . Det er helt sykt folkes . Jeg som går yrkesfag så går vi bare to år på skole så må vi i lære i to år . etter det så er man fritt valgt hva man velger . For å være ærlig etter at jeg er ferdig i læra har jeg sykt lyst til å bare ta et helt år fri fra alt . Ikke minst jobbe bedre med bloggen min siden jeg vil skrive og skrive på denne her bloggen hele tiden . Vi får se hva tiden bringer dere . Gleder meg til å bli 18 til sommeren . Ikke det at jeg skal drikke hver eneste helg men gleder meg til å smake på blitte litt vin når jeg er gammel nok . Ikke minst så er jeg voksen . ikke helt voksen men dere skjønner hva jeg mener . Jeg skal ikke ha lappen siden jeg har ikke lyst . Ikke minst så blir det litt vanskelig for min del . Jeg klarer meg uansett uten bil . Man vokser så fort på så fort tid eller hva dere . det jeg gruer meg mest til er å flytte hjemmefra . Heldigvis så er det ikke noe hastverk å flytte hjemmefra . Siden jeg kan jo bo så lenge jeg vil hjemme . når vi er i mars så er det ca bare 4 måneder til sommerferie . Hvor sykt er ikke det dere . Kjenner at jeg gleder meg til jeg er ferdig i læra selvom det er lenge til det begynner hahaha . Det er så mye jobb når man jobber ute . Hvor silten man blir av det . Man har liksom bare lyst til å gi opp alt siden kroppen faller sammen . Selvfølgelig er det mye jobb nå som jeg går siste året på skolen men det er ikke sånn kjempe slitsomt som å jobbe utenfor skolen . Jeg må bare være glad for at det ikke er slutt på skolen ennå . Som pappa sa . man må nyte den tiden man har igjen siden jeg kommer nok ikke til å se alle de menneskene i klassen når vi slutter på skolen dette her året . Heldigvis så er det noen måneder igjen . Heldigvis så nyter jeg hverdagen min hver eneste dag . Har det utrolig gøy på skolen så det er det som gjør at jeg vil gå på skolen hver eneste dag . Måtte bare dele og ikke minst skrive alt ned for dere . Kommer nok ikke til å poste dette her ennå men heller etter vinterferien . 

  Synes dere det går så fort om dagen eller ikke . skriv det i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE

   

 • Publisert: 27.02.2017, 19:17
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 2 kommentarer
 • Hjelper treningen meg å komme meg i bedre form ? .

 • Publisert: 24.02.2017, 19:01
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Hjelper treningen meg å komme i bedre form . ? . alt ærlig så hjelper det meg ikke så mye å trene mere enn det jeg trodde . fikk vinterferie på torsdag og var hjemme idag . idag er det fredag . Er utstilt selvom jeg bare har vært i huset , har hatt noen øvelser , bakt en kake , jobbet med litt innlegg til neste uke . Sett på youtubevideoer , serie . Hvordan er det mulig å være  silten av bare de tingene . Det må jo være noe med kroppen min siden jeg er en person som ikke har vært så særlig silten av skole før . Har jo trent uke etter uke når jeg gikk på ungdomsskolen altså i 8 - 9 klasse . Danset i 5 år . Så trening hjelper meg ikke noe med formen . Men det gjør jo noe med kroppen min . Jeg kan sove og sove hele tiden siden jeg er så silten . skjønner ikke hvordan det er mulig å bli så silten så fort . Kunne sovet så mye jeg kunne men det er jo ikke noe lurt å kaste bort tiden på å sove hele tiden . noen ganger vil jeg bare bort fra livet mitt , litt dumt å si det her siden alle kan se dette her . hele verden kan lese det jeg skriver hver eneste dag . Men det er ikke alle som skjønner hvordan det er å være så silten hele tiden . det er så slitsomt å være silten hele tiden og man må lytte til kroppen ellers går det galt . Håper dette her snart er over siden dette her er ikke noe gøy altså folkes . Ikke nok med det så får jeg alltid vondt i magen hver eneste torsdag , aner ikke hvorfor . greit at jeg ikke liker gym men er det så farlig å ha gym liksom . hvorfor er det sånn at jeg alltid får vondt i magen hver eneste torsdag og ikke alle de andre dagene . nå har jo jeg ofte vondt i magen da så det er ikke så viktig . 

  Gjerne kommenter noen tips som hjelper til å ikke bli silten , eller hva jeg bør gjøre med dette her siden nå oker jeg ikke mere å være så silten hele tiden . 

  Må takke alle som leser dette her innlegget og betyr masse at dere leser alt jeg skriver , setter pris på det dere gjør for meg og kommenterer og ja alt . 

  ♡♡♡ 

   

 • Publisert: 24.02.2017, 19:01
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Vi må slutte å bry oss om alt mulig .

 • Publisert: 06.02.2017, 19:30
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Vi må slutte å bry oss om alt mulig . Vi bry oss om klær . sminke , mat , kosthold også om kroppen vår hele tiden . Hvorfor kom dette her i samfunnet vårt dere . Vi må bare slutte å tenke på alt vi bry oss om siden er det så viktig å ha en perfekt sminke , kosthold , klær og ja det er ikke så viktig hvis du er bra som er . Om du ikke sliter og det er bare å drite i hva folk mener om deg siden du vet jo linnest inne at du er perfekt som alle andre mennesker . Jeg skal slutte å bry meg om hva folk mener om meg siden det er ikke så viktig enlik hvis du har venner å være med , familie og ja dere skjønner sikkert hva jeg mener . Det som er viktigst er at du har det bra også at du ikke er ensom på skolen . Ja det er viktig å ha litt tid for deg selv men det kan man jo gjøre hjemme enn på skolen . Det betyr heller ikke at vi tynne er noe bedre enn de som har litt former på kroppen siden vi som er tynne kan også være miss fordøyd med kroppen vår så du er ikke alene om det og jeg kan si at jeg ikke er så fordøyd med kroppen min men jeg jobber med å få det til å bli bedre så det er bare jobbe for å bli fordøyd . Men ikke stress med det siden du vet jo selv at du liker din egen kropp . Tror ikke jeg har fått noen kommentarer på kroppen min men ikke bry deg om det hvis du får det . De er nok bare sjau på deg eller noe annet . Vi må slutte å bry oss om kroppen vår og alt annet som vi har fått oss i hode vårt . Jeg tenker alltid på det men jeg prøver også få det vekk siden det er så irritere å ha det i hode eller hva dere . Så tenk på noe annet for en gangs skyld eller ha det gøy med de som er rundt deg enn å være trist over alle de her tingene siden jeg vet at du er like perfekt som du er på innsiden også på utsiden . Det vet vi alle jenter . Så vi må få slutt på dette her jenter . 


  skriv din egen mening under i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE

   

   

   

 • Publisert: 06.02.2017, 19:30
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Litt av min historie .

 • Publisert: 01.02.2017, 13:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Jeg har opplevd mye bra og godt i livet mitt . Jeg har opplevd mange nedturer også så det betyr ikke at jeg er helt perfekt menneske som mange skal ha det til . Jeg er helt forskjellig enn vandige mennesker men jeg er vandig utenpå men ikke inni . Jeg har ledd som blir fort slitene og kan ærlig si at jeg har hatt det hele livet er jeg helt sikker på . Men jeg er mere frisk nå enn før så det er en stor foranderlig . Jeg kan bli veldig silten i hele kroppen noen ganger at jeg har lyst til å bare ligge meg på gulvet hvor enn jeg er . Jeg har minsta venner . fått nye og gode venner for livet . Har en moro hverdag når jeg er på jobb som nå eller som på skolen . Har det alltid bra på skolen og ler hver eneste dag og kan le hele dagen lang siden vi har det så morsomt på skolen . Får litt panikk i bussen om dagen men det er verre å sitte i biler enn i buss men kan få også litt panikk i bussen også om dagen men mest i biler . Har en støttene familie som alltid støtter meg . hjelper meg hvis jeg trenger hjelp og om jeg ikke har det bra . Har det gøy med familien min . Elsker å bake og lage mat og kan ærlig si at jeg ikke blir lei av det heller . Har blitt så mye flinkere til å klare ting enn jeg trodde at jeg ikke skulle klare . Jeg har blitt mere selvsikker på meg selv enn å være usikker på meg selv . Tørr å snakke mere enn jeg gjorde før med mennesker selvom det er litt vanskelig ennå men jeg prøver hverdag som går altså . Tørr å være med de andre i gymmen mere nå enn før . Har blitt litt bedre på bloggen min også må jeg få lov til si dere . Ikke sånn at jeg er så fordøyd med det jeg gjør men jeg har blitt flinkere til å ha det ryddig på bloggen min føler jeg da så det er min mening så gjerne skriv hva din mening om min blogg , altså hvordan bloggen min ser ut nå i kommentarfeltet og gjerne fortell om den ser bedre ut nå enn før i kommentarfeltet . Jeg vet at jeg kan gjøre det bedre for hverdag og det prøver jeg alltid på men jeg må si at det er ikke alltid lett å ha en blogg altså men det har jeg skrevet om mange ganger før . 


  Håper dere likte dette her innlegget , kommenter hva du synes om dette her innlegget i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar under dette her innlegget blir superglad for koselige kommentarer fra dere . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE   

 • Publisert: 01.02.2017, 13:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Humøret er opp og ned hele tiden + mer

 • Publisert: 29.01.2017, 17:05
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Humøret er opp og ned hele tiden . Noen ganger er man overlykkelig , noen andre ganger så er du helt nede i kjelleren . Vil ingenting . Er lei av alt i livet . Vil bare kaste bort livet . Du er ikke fordøyd med kroppen , mat eller kostholdet , sminken blir heller ikke perfekt . stilen din er ikke noe pen eller som alle andre . Det er sånn vi jenter er om dagen . alt er ikke perfekt hele tiden . Det samme med kropp , mat og kosthold . Alt er ikke perfekt når man er nede og ikke er i godt humør om dagen . Det har kanskje også noe med det at noen er også veldig slitene om dagen også . Det er noen ganger jeg må bare ligge meg på gulvet siden jeg er så silten . Men jeg kan jo ikke gjøre det på jobb , skolen , på bussen , på byen eller på bakken i byen . jeg kan heller ikke sette meg ned på bakken når jeg venter på bussen heller . Hva skal man liksom gjøre med livet når alt er helt nede og alt blir ikke perfekt . Det alle må vite og forstå er at alle liker deg som er og som person du er . Alle er forskjellige i personlighet , sminken , kles stil er også forskjellig . Alle kan ikke være like flinke i alt heller . Jeg er en person som er ofte i godt humør men jeg kan også ha dager der helt er helt nede i kjelleren og må bare ha det sånn av ingenting . Jeg kan også bli irritert av blitte små ting også som gjør at jeg blir sur , lei meg og irritert i kanskje noen dager før det er borte . Det var en periode der jeg var sykt silten på skolen . Oket ingenting . måtte sette meg ned og bare slappe av . Jeg var nok syk bare at jeg klarte å komme meg igjennom skoledagen selvom jeg var sykt silten og var små syk . Det har også hendt at jeg har vært silten og lei av de oppgavene jeg har fått på kjøkkenet og har ikke lyst til å gjøre dem men jeg har liksom ikke noe valg heller . Jeg kan jo ifra til læreren men jeg tør liksom ikke å gjøre det så det får bare bli sånn som er nå . Heldigvis er det noen måneder igjen så er jeg ferdig med skolen for godt haha . Så alle er ikke i så godt humør hele tiden mens noen andre er i godt humør hele tiden og har det så bra som hun kan gå det til . 


  Bare følte for å lage et sånt her innlegg også legge det ut enn hverdagsinnlegg siden det har ikke skjedd noe Spennede idag enn at det er bare søndag . 

  Håper dere likte dette her innlegget , gjerne kommenter hva du synes om innlegget i kommentarfeltet eller legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE


   

   

 • Publisert: 29.01.2017, 17:05
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Hvor vanskelig er det å ha en blogg .

 • Publisert: 28.01.2017, 19:58
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Hvor vanskelig er det å ha en blogg ? . Det er ikke så vanskelig som alle skal ha det til . Det handler bare om å jobbe hardt med innlegg . Få til en fin og bra blogg og ikke minst en ryddig blogg er utrolig viktig dere . Det er også viktig å være fordøyd med de innleggene man legger ut og ikke minst være fordøyd og stolt av din egen blogg . Siden vi som har en blogg jobber tross alt hele tiden . Hele dagen lang også hele dagen lang i helgene . Nå jobber jo jeg mest i helgene med bloggen min men jeg jobber litt hver eneste dag med bloggen min også . Jeg kan være ærlig si at det er noen ganger utrolig vanskelig å ha en blogg siden det er ikke alltid man føler for å lage innlegg . Man blir veldig fort silten av å ha en blogg er jeg sikker på . Men heldigvis får man litt igjen for det med alle de koselige kommentarer på innleggene man legger ut hver eneste dag . Jeg kan ærlig si at jeg føler at jeg har blitt litt flinkere på innlegg . og få bloggen mere ryddig . ikke minst innleggene mine mere ryddig enn de var før . Det er mye jobb også handler det også å lære nye ting med blogg hver eneste dag og det er det som gjør det så morsomt . Ikke minst det dere gir meg hver eneste dag . Jeg er så sykt glad i dere alle som leser bloggen min hele tiden . Kommenterer på det jeg skriver . Jeg blir utrolig rørt av det dere skriver hele siden og jeg setter så stor pris på dere alle . Jeg skal si dere at det ikke er så lett når man er silten , ikke lager å lage noen innlegg men heldigvis skjer det ikke så ofte med meg dette her så det er jeg glad for ikke skjer siden da hadde jeg ikke oket å blogge lenger . Nå gjør jeg ikke så på fritiden heller så dette her passer meg perfekt med å ha en blogg . bare skrive ned det jeg vil også dele de vonde tankene med noen som bryr deg om meg og ja dere skjønner nok av jeg mener med dette her er jeg sikker på . Bare følte for å lage dette her innlegget også bare legge det ut siden man må jo dele og skrive de tankene man har i hode noen ganger . 


  Håper dere likte dette her innlegget , kommenter noe i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar under dette her innlegget . 

  Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle  . 

  ELISE

   

 • Publisert: 28.01.2017, 19:58
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • Hvordan er det mulig å bli silten når man nesten ikke har gjort noe på en dag ?.

 • Publisert: 22.01.2017, 17:22
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • Hvordan er det mulig å bli silten når man nesten ikke har gjort noe på en dag ?. Jeg skjønner liksom ikke at det går an å bli silten av å bare rydde rommet som kanskje tar minst en halv time til en time . Det var en tirsdag på skolen som vi skulle på bowling med klassen og jeg ville bare se på og gjett hva jeg ble silten av å bare se på de andre spille . Og vi begynte til og med på skolen halv elleve men så gikk jeg jo helt fra bowlingen til bussholdeplassen som er like der brygget mitt er . Kanskje jeg spiser for lite eller at jeg ikke har nok greier i kroppen min . Men som sagt så er det jo sånn at jeg blir silten veldig fort i kroppen før alle andre også men jeg skal si dere at jeg prøver å være sterk vær eneste dag selvom det er vanskelig så presser jeg meg selv siden jeg vil være sterk person enn å gi opp bare at man er silten . På skolen så er jeg som rydder opp mest og tar oppvasken siden ingen andre gidder og jeg blir jo silten jeg også men man må jobbe hardt for å bli bedre på å jobbe lenge . nå tenker jeg ikke på de i klassen men på lille gruppa som jeg er med i på skolen og det er liksom ikke ment for å være slem eller frekk mot noen på skolen men det er litt dumt at jeg må gjøre det hver eneste gang når vi er på det store kjøkkenet også på det lille kjøkkenet som vi er på mandag og onsdager . Noen ganger torsdager og fredager også men det er ikke så mye på de to dagene som jeg nevnte sist . Det jeg tenker er at er det normalt å bli silten av ingenting eller er det ikke normalt dere . Siden hvis det ikke er normalt så må jeg nok sjekke det hos legen ellers så kan det skje noe med meg eller så må jeg bare bli bedre på kostholdet mitt eller så er det noe annet i kroppen min som gjør at jeg blir silten i hele kroppen min . Ikke nok med det så har jeg ofte vondt et sted i kroppen min hele tiden også , er det normalt eller ikke dere . Gjerne kommenter om det er normalt eller ikke , det samme med om det er normalt å bli silten av ingenting eller ikke i kommentarfeltet siden jeg trenger virkelig hjelp folkes siden det er slitsomt å bli silten hele tiden og ikke minst slitsomt å ha vondt et sted i kroppen hele tiden . Det jeg vet av før er at leddene mine er ikke like som alle andre og de blir fort slitene men hva med resten av kroppen min . Nå vet ikke jeg om hvor mange ledd vi har i kroppen haha , ikke fulgt så mye med i de fagene man lærer deg det haha , så gjerne kommenter hvor mange ledd vi har i kroppen også . Bare følte for å skrive ned dette her eller bare å få det ut av meg også bare dele det med dere enn å bare tenke på det i hode.


  Gjerne kommenter hva jeg skal gjøre for at jeg ikke skal bli så silten i hverdagen og i helgene , gjerne også kommenter det jeg trengte hjelp med i kommentarfeltet også . Setter pris på om dere hjelper meg med dette her i kommentarfeltet siden nå er jeg meget lei av å være silten hele tiden og ha vondt i et sted i kroppen hele tiden eller bare ha vondt i hele kroppen min . 

  Ha en koselig dag videre og det fortjener dere alle , tenkte at det var bedre å lage dette her innlegget enn hverdagsinnlegg siden det skjer jo ingenting på søndager i livet mitt så hvorfor ikke legge ut dette her innlegget isteenfor et kjedelig hverdagsinnlegg . 

  ELISE

   

 • Publisert: 22.01.2017, 17:22
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • 10 ting jeg hater .

 • Publisert: 16.01.2017, 13:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 1.peanøttsmør og det lukter så vondt og klarer seriøs ikke den lukta og det er det samme med leverpostei . 

  2. at folk er treige med ting og jeg kan masse litt noen ganger men det er kjedelig å vente på ting . 

  3 . å vente på bussen når den er sen , det var en gang jeg måtte vente i minst en time før bussen kom og ikke nok med det så var det iskaldt ute også skulle jeg på julebord på skolen itilegg så der sto jeg og frys i hel . 

  4. når folk sier kanskje isteenfor ja eller nei , jeg hater det nok ikke men det er heller irritere enn å hate på det . 

  5. når internettet suger , jeg skulle slå av og på internettet på skolen og gjett hva jeg har ikke internett på skolen lengre så jeg må bruke mobildata isteenfor og det suger litt det også . det er lenge siden det skjedde da så har ikke hatt det på lenge . 

  6. at folk skal plage på alt og hater når folk plager på det jeg gjør og synes er viktig så det hater jeg også haha . 

  7. når folk ikke hjelper til med å rydde og vaske hjemme og på skolen , hvorfor kan man ikke bare hjelpe til enn å se på det alle andre gjør . man kan også spørre om man trenger hjelp enn å stå å se på . 

  8 . de som spør om hjelp også går de bare fra jobben din sånn at du må gjøre jobben for den andre som var hans , hennes jobb og hater når det skjer . 

  9 . når mobilen din klikker og ikke funker i det hele tatt og da blir jeg gal og gæren dere og det er nok ikke bare jeg som blir det er jeg helt sikker på . 

  10 . at jeg blir så fort sur på ting og jeg mener det liksom ikke men det bare blir sånn noen ganger også hater jeg å være sur siden det er liksom ikke noe gøy heller . 

  Må slenge en til og det er de som røyker før de skal på bussen sånn at bussen lukter røyk over hele bussen og hater det også . blir kvalm av lukta . 

  Håper dere likte dette her innlegget og til dere som gjør dette her så liker jeg dere for det bare at jeg hater disse her tingene så betyr ikke det at jeg ikke liker deg altså . Gjerne kommenter noe du hater i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

 • Publisert: 16.01.2017, 13:00
 • Kategori: : PERSONLIG INNLEGG :
 • 0 kommentarer
 • hits