Det er bedre å være ærlig mot folk du er glad i enn å ikke være det folkes . 

Elsker å lage disse her innleggene og håper dere også liker de . gjerne kommenter hva dere synes i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Som dere ser på overskriften så har jeg et alt for lite liv . Det eneste jeg gjør om dagen er å ligge i senga og se på serie/ youtubevideoer . Blogger for dere . Har ingen kjæreste og det er helt greit siden jeg er bedre singel enn å være i et forhold . Er redd for å sitte i biler og ikke minst i bussen om dagen . Humøret mitt er opp og ned hele tiden folkes . Ikke minst så får jeg mensen igjen neste uke noe jeg gruer meg til som søren . hvem liker mensen jenter . Liksom livet mitt er ikke noe perfekt og det har det ikke vært i det hele tatt når jeg har levd i 17 år nå . Jeg sier ikke at jeg skal klage på alt siden det finnes verre ting i denne her verden enn livet vårt . Men måtte bare få det ut eller skrive det ned og dele det med dere . Få ut tankene mine rett og slett . Går bra med meg . er bare noen ganger man blir deprimert av ingenting dere . 

Stor klem til dere alle der ute og husk at du er bra nok som du er og bare nyt livet enn å være trist og lei deg hele tiden . 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits