Elise haug

Følsomhet

 • Publisert: 12.03.2017, 18:03
 • Kategori: : viktige temaer :
 • Alle kan bli følsomme noen ganger . Det kan være at man er trist , lei deg , glad . Kjærlighetssorg . Man kan også bli det av ingenting . Man kan gråte hva alt og ingenting . Når man er trist , sint eller glad så kommer tårene så fort på mennesker . Jeg kan få tårer når folk er flinke til å synge eller hva som helst . Når det er kaldt ute så tenner det litt tårer haha . Det er plagsomt . Når vi jenter har mensen så kan vi bli litt følsomme eller kanskje ikke . Jeg kan være følsom noen ganger men ikke så ofte altså . Men hvis folk sier noe om meg så kan jeg bli litt satt ut og bli litt irritert på de folkene og kan bli litt følsom av det kan jeg vel si håper jeg . Så vi alle blir følsomme noen ganger eller noen blir det kanskje litt for ofte . Men det at man er følsom betyr masse følelser så du kan bli glad selvom du er følsom også videre også videre . Heldigvis så snakker nok ikke alle om meg er jeg helt sikker på . Det er ikke så mye baksnakking på skolen min om jeg ikke tar feil nå men merker ikke så mye på det noe som er bra siden . Det er jo ikke noe gøy å bli baksnakka eller hva folkes . Så mennesker ikke gjør det folkes . 

  Vet ikke om det er en grunn for at jeg lagde dette her innlegget men det er litt viktig tema å snakke om så hvorfor ikke . Beklager for kort innlegg om dette her tema men det er ikke så mye mere å si og snakke om dette her tema er jeg helt sikker på . Kommenter noe koselig eller noe viktig med dette her tema i kommentarfeltet . Si ifra om dere ønsker flere sånne her innlegg om viktige temaer så kan jeg selvfølgelig gjøre det fremover . 

  Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle mine gode , herlige lesere mine . 

  ELISE

  ♡ 

   

   

 • Publisert: 12.03.2017, 18:03
 • Kategori: : viktige temaer :
 • 0 kommentarer
 • Et viktig tema .

 • Publisert: 12.02.2017, 18:51
 • Kategori: : viktige temaer :
 • Hei dere . nå tenkte jeg å snakke om et viktig tema og det er festlig . Håper dere liker dette her innlegget også kan vi bare begynne dere . 

  Så i dagens samfunn så handler alt om fest hos ungdommer . også det å drikke på fest . Jeg skal være helt ærlig med dere og si at jeg har aldri i mitt liv vært på en fest . Jeg er aldri på fest i helgene som alle andre folk . det er nok ikke bare jeg som sitter hjemme er jeg sikker på . Men nå om dagen så handler alt om fest , drikke også gutter såklart . Selvom du ikke fester så du ikke upopulær skal jeg fortelle dere deg siden det er jo viktig å gjøre skole oppgaver og gjøre deg klar for en ny uke med masse skole enn å dra på fest hele helgen . Nå skal jeg ikke la jeg bestemme over dere siden det er ikke mitt valg om du drar på fest hver eneste helg men det er ditt eget valg . Det jeg mener er at alt handler ikke om å dra på en fest siden det er viktigere ting i livet enn å være på fest med masse andre folk og kan si at du ikke er kul selvom du drikker når du bare er 15 , 16 . 17 og når du er 18 så kan du selvsagt bestemme helt selv men pass på deg selvom du drikker siden du vet ikke hvordan det kommer til å gå når du drikker når du er ung altså under 18 år . Det er jo ulovlig også folkes men dere bestemmer selv og det er ikke mitt valg som jeg alltid sier . Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har aldri drukket noe og jeg har bare lukta på øl og lukta på vin men aldri drukket det og det er fordi at jeg har ikke noe lyst siden jeg er bare en 17 gammel jente . Jeg kommer nok ikke til å drikke så mye når jeg blir 18 heller og det er at jeg vil heller ha kontroll enn å minste kontroll også er det at jeg har en liten , ung og har en tynn kropp og da er det viktig å ikke drikke så mye som alle andre gjør nå om dagen . Som sagt så bestemmer jeg ikke over dere men jeg bare prøver å si at du ikke er kul selvom du har vært på fest og drukket deg veldig full . Selvsagt er du kul selvom du drikker eller ikke men er ganske sikker på at dere skjønner hva jeg mener med dette her . Det er et veldig viktig tema å ta opp også er det viktig å snakke om det nå om dagen der alle gjør det i helgene . som sagt er det ditt eget valg du tar og jeg skal ikke bestemme hva dere vil i livet deres men jeg bare sier min egen mening om dette her viktige tema . 

  Gjerne skriv deres egens mening i kommentarfeltet og støtter dere alle altså . bare å kommentere om dere vil eller ikke . 

   

 • Publisert: 12.02.2017, 18:51
 • Kategori: : viktige temaer :
 • 0 kommentarer
 • hits