Alle kan bli følsomme noen ganger . Det kan være at man er trist , lei deg , glad . Kjærlighetssorg . Man kan også bli det av ingenting . Man kan gråte hva alt og ingenting . Når man er trist , sint eller glad så kommer tårene så fort på mennesker . Jeg kan få tårer når folk er flinke til å synge eller hva som helst . Når det er kaldt ute så tenner det litt tårer haha . Det er plagsomt . Når vi jenter har mensen så kan vi bli litt følsomme eller kanskje ikke . Jeg kan være følsom noen ganger men ikke så ofte altså . Men hvis folk sier noe om meg så kan jeg bli litt satt ut og bli litt irritert på de folkene og kan bli litt følsom av det kan jeg vel si håper jeg . Så vi alle blir følsomme noen ganger eller noen blir det kanskje litt for ofte . Men det at man er følsom betyr masse følelser så du kan bli glad selvom du er følsom også videre også videre . Heldigvis så snakker nok ikke alle om meg er jeg helt sikker på . Det er ikke så mye baksnakking på skolen min om jeg ikke tar feil nå men merker ikke så mye på det noe som er bra siden . Det er jo ikke noe gøy å bli baksnakka eller hva folkes . Så mennesker ikke gjør det folkes . 

Vet ikke om det er en grunn for at jeg lagde dette her innlegget men det er litt viktig tema å snakke om så hvorfor ikke . Beklager for kort innlegg om dette her tema men det er ikke så mye mere å si og snakke om dette her tema er jeg helt sikker på . Kommenter noe koselig eller noe viktig med dette her tema i kommentarfeltet . Si ifra om dere ønsker flere sånne her innlegg om viktige temaer så kan jeg selvfølgelig gjøre det fremover . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle mine gode , herlige lesere mine . 

ELISE

♡ 

 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits