Som dere ser på overskriften så har jeg laget meg ny blogg . Det er tre grunner og det er at jeg er ikke så fordøyd med denne her bloggen også liker jeg ikke så godt navnet på denne her bloggen og ikke minst så ville jeg begynne helt på nytt . Kommer såklart ikke til å slette denne her bloggen siden jeg har jobbet så hardt med denne her bloggen så jeg skal ikke slette bloggen siden det blir for dumt føler jeg . Dere kan følge min nye blogg her :http://eliseehaug.blogg.no . har laget noen innlegg allerede som kommer til uken på den nye bloggen så kommer til å blogge sånn ca 2 - 3 ganger om dagen med det første så får jeg se hvordan det går . Gleder meg til å begynne helt på nytt med den nye bloggen . Håper dere vil foresette å følge meg på den nye bloggen + mitt eventyr på den nye jeg har laget . Må si tusen takk til alle som har vært innom denne her bloggen , ikke minst alle de kommentarene jeg har fått på innleggene mine . Betyr mye for meg alt sammen . Ikke minst at familien min støtter meg i dette her . 


Kommer dere til å følge meg på den nye bloggen min ? . 

Ha en koselig søndag videre så snakkes vi på den nye bloggen min . 

Tusen takk for alt dere har gitt til bloggen min og meg . 

ELISE


 
MANDAG : Skolen , trening og pakke resten av det jeg trenger å ta med til mamma . 

TIRSDAG : Eksamen på kjøkkenet / skolen . blogge og bare slappe av . 

ONSDAG : Fri , trening og sunn mat hele dagen . 

TORSDAG : Fri , trening og youtubevideoer og serier . 

FREDAG : Skole og lage innlegg til bloggen for neste uke også bare ta det rolig resten av dagen . 
Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
1. Jeg er ikke en smart person . 2. Jeg er en fjern person . 3. Gjør rare utrykk hele tiden på snap . 4. elsker å høre på musikk hjemme men ikke rundt folk . 5. liker å se ut av vinduet på bussen og i bilen . 6. mensen suger som alltid men jeg som nok bare leve med det . 7 . er ikke noe flink til å drikke vann . 8 . jeg vil alltid ha rett på ting og er veldig sta . 9 . elsker mote og selvfølgelig sminke . 10 . ler av alt og ingenting som dere sikkert vet om meg allerede . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

Tenkte at det var på tide med en spørsmålsrunde . Så dere kan stille meg spørsmål om alt og ingenting i kommentarfeltet . 

Sosiale medier : Instagram , https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden , https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - post , Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her korte innlegget og blir utrolig glad for mye spørsmål i kommentarfeltet . 

Ha en koselig fredagskveld videre kjære dere . 

ELISE
 

 

Ærlighet , vær deg selv , ikke jobb for hardt i starten . vær sånn menneske som du er i vikeligheten på bloggen din . Skriv om det du selv vil skrive om enn å skrive om alle andre skriver om . Ikke lag de samme innleggene hele tiden . Blogg minst 1 - 5 ganger om dagen men du bestemmer jo selv hvor mye du vil jobbe eller ikke men prøv å blogg minst 1 - 2 ganger om dagen . Svar på kommentarene med engang enn å vente til neste dagen siden da vet de at du svarer fort og er glad for kommentarer eller hva jeg skal si . 

Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt roterte og alt mulig . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det blir jeg alltid glad for . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Hei dere . Tenkte å si hvordan min hverdag er etter skolen så kan vi bare begynne dere . 

Er på skolen siden jeg går jo ennå på skole . Når jeg kommer hjem så pleier jeg trene om jeg oker og hvis det ikke er noen hjemme . Spiser mat . Pakker til neste skoledag . Spiser selvfølgelig middag . Lager innlegg til denne her bloggen . Sover kanskje litt etter skolen hvis jeg er silten eller utslitt .  Ellers enn det så ser jeg bare på youtubevideoer . serier jeg liker å følge med på . 

Har ikke så Spennede hverdag som alle andre men sånn det noen ganger . Kanskje det blir bedre hverdag til høsten . Hvem vet hva som kommer til å skje fremover og hva som skjer med livet mitt . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Det har skjedd så mye dette her skoleåret og snart er det slutt . Tenk om jeg aldri ser de menneskene jeg går i klasse med eller har sett på brygget mitt på skolen . Alle menneskene som har stirret på meg eller smilt til meg . Mye som har skjedd dette her skoleåret . Mye bra men også noe vondt også . Vil nok ikke si de vonde tingene siden det er privat og det vil bare jeg ha i hjerte mitt . Jeg kan enda ikke tro at siste skoledag er jeg helt ferdig med skole for godt . Gått på skole i over 12 år . Hvordan har jeg klart å gjennomføre alle disse her årene med gode og vonde minner . Blir Spennede til høsten spør dere meg . Tenker på hvordan livet mitt går videre og hva som kommer til skje . Kanskje en kjæreste til høsten ? . Ikke minst så er jeg jo 18 også . Selvom det bare er et tall så er det litt stort å bli 18 folkes . Man kan begynne å drikke og man kan ta egne valg enn at foreldre skal bestemme over deg . Har så lyst på en hjerte tatovering men får dessverre ikke lov . Jeg får bare nyte de siste ukene på skolen . Selvom vi har masse fri dager frem til sommerferien . Tenke på de morsomme minnene fra skolen og ikke minst kjærligheten min haha . Ikke tenke på de vonde minne fra dette her skoleåret . Greit å komme deg videre i livet også . 
Er du ferdig på skole til sommerferien eller ikke , gjerne kommenter på spørsmålet og legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
1. Drømmeferien din. Dra til Italia . 
2. Favoritt sommerdrink. vann med sitron . 
3. S'mores eller iskrem? iskrem . 
4. Basseng eller strand? begge deler eller mest strand . 
5. Vil du heller tilbringe en sommerdag ute i bassenget eller på innsiden av Netflix? begge deler . det spørs i hva slags humør jeg er i . 
6. Ditt morsomme sommerminne? det er mange så klarer ikke å velge . 
7. Favoritt sommer neglelakk? blakk neglelakk . 
8. Solbriller eller hatter? solbriller . 
9. Favoritt sommer duft? frisk og blomster lukt haha . 
10. Favoritt BBQ mat? kylling med salat , tortilla chips og noe mere . 
11. Bikinier, tankiner eller en brikke? bikini . 
12. Sommertidsbok anbefalinger . har nok ikke noe sommer bøker siden jeg liker ikke å lese . 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
´ Står opp og kler på meg + sminker meg . 

´ går på kjøkkenet og spiser en sunn frokost . 

´ tar vannflaska mi og legger den i bagen min . 

´ går på do siden jeg må alltid på do tre ganger på morgen før skolen . aner ikke hvorfor . 

´ ser på paradise hotel siden jeg legger meg før det begynner i hverdagen . 

´ kler på meg og går til bussen , tar bussen til byen og tar neste buss fra byen og til skolen . er på skolen til jeg er ferdig så drar jeg hjem igjen . 


Håper dere likte dette her innlegget også gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
1. Er singel som betyr at jeg ikke har kjæreste .  Skulle jo ønske at jeg hadde kjæreste da men jaja . fint å være singel også eller hva dere . 

2. Jeg kan bli så fort irritert på folk. 

3. Hvis jeg liker en sang så hører jeg på den hele tiden . 

4. Bruker en altfor mørk for  forundation men jeg tar på et lag med Concealer  så da blir det heldigvis litt lysere .  bare se på det profilbilde mitt så ser dere at halsen min er lysere enn huden min haha . 

5. elsker røde lepper og synes det er så fint . 

6 . Gleder meg til jeg blir 18 sånn at jeg kan smake på vin . ikke det at jeg skal drikke hver eneste helg men bare sånn at jeg har fått smakt det . har mest lyst til å smake på hvit vin og rose vin og kanskje den vandig vin . 

7.  Er veldig hjelpsom hjemme og hjelper ganske mye til . 

8 . Ler av alt og det vet dere nok allerede og føler meg heldig som har så mange morsome folk i livet mitt . 

9 . ønsker meg alt og ingenting . ikke det at jeg er et menneske som trenger alt i livet men det er jo lov å ønske at man kunne kjøpt alt og ingenting i livet . 

10 . når jeg tar bussen ned til byen til skolen så ser jeg alltid ut av vinduet imens de voksene ser på mobilen og de yngre hører på musikk . føler meg så rar som ser ut av vinduet jaja jeg er jo en rar person så det får bare gå . 


Håper dere ble enda mere kjent med meg i dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
1. Jeg kan bare le av alt og ingenting noe som er typisk meg og ikke minst så er jeg en fjern person . 

2. gjemmer ting veldig fort . hvis noen sier at jeg har fri en dag fra skolen så gjemmer jeg i løpet av dagen . 

3. Noen ganger så sier jeg bare hei til de jeg ikke kjenner og aner ikke hvorfor men det er er nok koselig det også . 

4. Elsker blomster på klær og det har nok mange merket på bussen og alle mulige steder er jeg sikker på . 

5. Hvis det er en god dessert som jeg liker veldig godt så skaper jeg det veldig før jeg slutter å spise selvom alt er spist opp. 

6. før jeg går på skolen så er jeg veldig flink til å snakke sånn at jeg gjemmer tida også bare jeg må gå jeg . 

7. er veldig opptatt av at jeg ikke har mat rester på huden min eller der jeg har på sminke og spør folk om jeg har noe der og der men heldigvis har jeg ikke noe mat der med sminken . 

8. Blir veldig lett irritert på ting som irriter meg og som klager meg med lyder og folk som kjenner meg vet godt at jeg hater irritere lyder . 


Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Tenkte å lage et innlegg der jeg skriver hva som skjer til sommerferien så kan vi bare begynne . 

Trening . Skal prøve så godt jeg kan å komme igang med treningen igjen siden det trengs altså siden jeg føler at kroppen er alt for slapp og silten om dagen . 

Kosthold . Det samme gjelder kostholdet mitt og må bare begynne et sted og tenker å begynne på mandagen og bare ønske meg lykke til . 

Blogg . Jeg har tenkt på å jobbe bedre med bloggen nå om dagen også . bare at det har skjedd litt den siste tiden men jeg prøver så godt jeg kan altså med å jobbe hardt og har sagt det mange ganger før at det er noen ganger vanskelig å ha en blogg . 

Bursdag . Som dere kanskje vet så blir jeg 18 den 09.07.2017 og jeg er født i 1999 til dere som lurte på det og kjenner at jeg gleder meg til å bli 18 år selvom det er bare et tall men da er man påmåte voksen og kan ta litt valg selv . 

Ellers så er det bare skole frem til 22 juni og tenker å jobbe hardt den siste tiden som er igjen av skoleåret mitt selvom jeg føler at jeg jobber hardt nå også men jeg kan gjør det bedre enn det jeg har gjort . 

Håper dere likte dette her innlegget . kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Snart er det tid for sommerferie og kjenner at det blir godt med ferie men det blir også utrolig trist å slutte på skolen og ikke komme tilbake på videregående . Man blir jo glad i de lærere man har hatt og har nå om dagen og kjenner at jeg gruer meg til siste skoledag selvom det er litt lenge igjen til det er helt slutt . Tiden har bare gått forbi . har lært så mye nytt om mat og ikke minst smakt på mye som jeg aldri har spist eller smakt før. selvom noen av skoledagene er slitsomme så er det helt klart verdt det spør dere meg siden det er jo dette her yrke jeg brenner for . hvis jeg ikke hadde likt å bake og laget mat så hadde det jo ikke vært første valget mitt og det gir jo mening eller hva dere. Har de morsomste dagene på skolen og ler hver eneste dag så det er jo viktig å sper glede og bare smile og ikke minst være lykkelig med det man gjør enn å ikke være lykkelig med det man jobber for . Jeg skal si dere at det er ikke bare bare å være en servitør eller siden det er vanskelig altså men ikke så vanskelig som det ser ut som. det handler liksom bare å lære og gjør det beste ut av det så klarer man det man vil klare . Føler meg så heldig som har hatt så mange fine år på skole siden det er jo ikke alle som klarer å gå på skolen i mange år så føler meg heldig som kommer til å klare det og har ikke gitt opp for skole . alle har vanskelige tider og jeg kan si at det er sånn med alle som går på skole og sånn er det bare noen ganger men ikke gi opp håpet selvom du kanskje har det vanskelig med deg selv noen ganger . Heldigvis så har jeg sånn ca 30 dager igjen av skolen så er det sommerferie . så blir det å jobbe i 2 år så er jeg helt ferdig med utdanningen min og kjenner at jeg gleder meg til den dagen kommer altså siden jeg føler meg ikke klar for å jobbe men jeg får bare prøve så godt jeg kan og ikke minst være en sterk person . 

Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter om du er ferdig på videregående før sommeren eller om du har noen år igjen av skolen i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 

 
Favoritt mat . Det er så vanskelig siden jeg elsker jo så mye forskjellig mat men må nok bli hjemmelagde vårruller . 

Favoritt merke (sminke) Jeg har så mye forskjellige sminke merker men hvis jeg må velge så velger jeg NYX siden det er bra også billigere enn alt annet sminke . 

Favoritt årstid . Det må nok bli sommer som alle andre i Norge sier haha . 

Favoritt by . Det er helt klart stavanger og elsker den byen så mye og skulle ønske at jeg kunne bodd der . 

Favoritt mennesker . litt vanskelig å spørsmål men må nok bli familien min . 

Favoritt klær . Må nok si kjoler , skjørt og ikke minst løse og fine busker . 

Favoritt musikk . det er så vanskelig så legger til lista mi her : spotify:user:1147302747:playlist:4s80I8j51z23HeXqce7fcl . 

Favoritt blogger . Det er så vanskelig siden jeg liker så mange fine bloggere men den jeg alltid leser nå om dagen er Erin bakke din blogg og den linker jeg til her : http://nouw.com/erinbakke

Håper dere likte dette her innlegget og fant dette her innlegget på denne her bloggen . så gå inn på denne her bloggen siden det er helt klart verdt det :http://teele.blogg.no . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
* Jeg kan noen ganger være litt for sta til ting . 

* elsker å poste bilder på instagram og prøver å være så aktiv på begge de brukerne jeg har på Instagram . 

* elsker godteri og det beste godteriet er non stop  .

* jeg leser ikke så mye blogger lenger . men noen leser jeg selvfølgelig . 

* Er avhenging av brownies , Instagram og ikke minst Snapchat . 

* har ikke knust mobilen min ennå og håper det ikke skjer engang . 
Håper dere likte dette her innlegget . kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Noen dager har man nesten ikke motivasjon mens noen andre dager så har man masse motivasjon . Det er så irritere når jeg nesten ikke har noe blogg motivasjon så innleggene blir så dårlige å lese og kanskje ikke dere synes det men meg som lager de synes noen av de er kjedelige men hvem vet . Som jeg har sagt før så lever vi som har en blogg et vandig liv også så det er ikke alltid vi kan gjøre alt på en gang og det er bare sånn med alle mennesker .Jaja heldigvis så klarer jeg å jobbe passe bra med bloggen min den siste tiden selvom jeg ikke har vært så aktiv men når man har besøk av familie så er det bedre å bruke tid på dem enn å gjøre masse annet . tror nok alle skjønner det siden man ser jo ikke så mye til familien i hverdagen . Vi som har en blogg må også begynne å lytte til kroppen ellers så blir jo jobben så mye verre så lytt til kroppen enn å presse deg selv til å jobbe siden vi alle kan ha en fri dag iblant og jeg føler at det er bedre å ha en fri dag også komme sterkere tilbake dagen etter . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 

 

 
Har livet mitt forandret meg ? .  Ja det har det skal jeg si dere . Har begynt å sminke meg mye enn det jeg gjorde før . har masse følelser også kan jeg noen ganger være følsom av ingen grunn . Har masse kjærlighet i livet mitt også . Så jeg skal si dere at det har skjedd en del på videregående enn det jeg hadde trodd . Har gjort mye galt og feil i livet mitt nå om dagen men lærer man ikke av feil av livet . Jeg kan også bli veldig fort irritert av alt og ingenting . Kan få øyekontakt på alle mennesker over alt og ikke minst på bussen er jeg veldig flink til det . Så jeg skal si at jeg har forandret meg mye det siste året men er det ikke derfor vi vokster eller tar jeg feil nå . Vi vokster for hver eneste dag som kommer . Alt kan skje en dag også skjer det noe annet neste dagen . sånn er det med alle mennesker  Vi kan også gjøre mye feil på en dag og ikke minst i en uke kanskje . Vet ikke om jeg er den samme personen på personlighet jeg men det bryr meg lite om nå om dagen . Det viktigste er at jeg har det bra med meg selv og ikke minst føler meg bra nok til å leve et liv . Det har vært mye opp og ned på humøret mitt nå den siste tiden og jeg må bare leve med et opp og ned humør nesten av dette her livet mitt tenker jeg . Føler så godt jeg kan å se de glade tingene men noen ganger er det vanskeligere enn det man trodde . Sånn er det nok med alle iblant eller det bare jeg som har det sånn til tider . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Instagram - https://www.instagram.com/elisehaaug/ .https://www.instagram.com/elisehaug14/ . 

Facebooksiden min - https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . 

E - posten min . Elisehaug14@icloud.com . 

Snapchat - Hae14 . 


Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

Gjerne kom med tips til innlegg i kommentarfeltet sånn at dere får  innleggene dere ønsker på min blogg . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet og ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Bare å kommentere det dere lurer på om mitt liv eller om bloggen i kommentarfeltet så kommer innlegg om en liten stund . 

Gjerne kom med spørsmål i kommentarfeltet om dere har lyst til det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Training . Elsker å trene på morgenigen enn å trene etter skolen så da pleier jeg ofte å trene på morgen enn på dagen når jeg har fri . 

Blog. Jeg bruker også ofte fri dagene mine til å jobbe mye med bloggen . da jobber jeg vanligvis til jeg legger meg og det er ikke tull engang så det passer meg perfekt noen ganger å ha fri fra skolen sånn at jeg får jobbet mye med bloggen enn ellers . 

Food . Jeg elsker jo mat så jeg prøver å spise så sunn mat som jeg klarer også som jeg har gjort idag så det er jeg veldig glad og stolt over jeg har klart . Har jo spist pizza idag men det er blitte litt sunnere å lage den selv enn å kjøpe den på matbutikken . Det er tross alt fredag så da er det lov . 

Music and relaxation . Jeg elsker å bare høre på musikk og bare synge på full hals så det gjør jeg ofte også i hverdagen . Musikk er livet og det er det nok med alle mennesker den dag idag er jeg sikker på . 

Youtube and series . Jeg må jo ikke gjemme serier jeg ser på og ikke minst youtubevideoer . Ser ganske mye på youtubevideoer men også litt serier . Liker å se på mye på serier også på youtubevideoer . Kunne nok aldri ha gjort det selv men synes det er gøy å se på andre som gjør det . 
Håper dere likte dette her innlegget . Dette her er også min helge rutine påmåte . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
1. Kan si alt jeg tenker rett ut og klarer liksom ikke holde tankene mine inne lenger . 

2. har snart gått på skole i over tolv år . 

3. er en hjelpsom person og det føler jeg selv . men vet ikke om folk synes jeg er hjelpsom . 

4. begynte å blogge den 14 juni 2015 . er jeg ganske sikker på . 

5. mangler 2 år i jobb så er jeg ferdig utdannet og det er en drøm for meg og gleder meg til den dagen kommer . 

6. blir silten av alt og ingenting som dere kanskje har fått med dere nå på bloggen . 

7. elsker å blogge og ikke minst bare skrive ned det jeg føler og dele alt det jeg vil dele med dere på min blogg . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
jeg elsker å skrive ned tankene mine og det jeg tenker i hverdagen og i livet mitt . Som dere vet så liker jeg veldig godt å dele personlige og ikke minst viktige temaer på bloggen . Kan si at jeg elsker å skrive sånne her innlegg så det er nok derfor det blir mange av disse her innleggene på bloggen . ikke minst i fremtiden . Som jeg har sagt før så kan alt skje på en dag . ikke minst på et sekund eller på et lite minutt . Jeg er utrolig glad for at jeg blogger ennå siden da kan jeg dele det jeg tenker og ikke minst har tanker i hode som må ut .Det er mye lettere å skrive det ned og dele det enn å si ting og det er hvertfall sånn med meg . Vi er jo alle forskjellige . Før hatet jeg å skrive og nå elsker jeg å skrive innlegg til dere . Bloggen gjør sånn at jeg liker å skrive på skolen og ikke minst på denne her bloggen hele tiden . Det hjelper også veldig med at du blir bedre og bedre på å skrive . Så jeg er glad og ikke minst stolt av meg selv med denne her bloggen . også for at jeg tørr å dele såpass mye med dere og hele denne her verden . Tross alt for at alle kan lese dette her på internettet . og det sier meg litt at jeg får litt panikk inni meg men jeg har jo blogget i nesten over tre år nå . Har jo hatt litt pauser og slik men sånn er det med alle bloggere . Ikke alltid det passer å lage innlegg hele tiden og ikke minst så har vi grunner for å ikke blogge også . Jeg prøver så godt jeg kan få til så mye som mulig men som sagt så er det noen ganger vanskelig tider der jeg er litt nede med livet sånn at bloggen blir litt nede men det skjer heldigvis ikke alt for ofte . Jeg føler at jeg jobber ben hardt med dette her og ingen vet hvor mye jobb det er med blogg før man begynner en selv og da finner man ut hvor mye jobb det er å drive en blogg . ikke minst å lage masse innlegg til dere . Jeg sier ikke at det er deres skyld siden det er jo mitt eget valg å jobbe så hardt . man har alltid et mål for å komme på toppen og da må man jobbe for det og da jobber man godt og bra med målet selvom alt kan skje hele tiden . At man ødelegger pcen . internett og alt kan skje liksom . 

Håper dere likte dette her innlegget . Vet ikke helt om det var kjedelig å lese eller ikke . gjerne kom med dine egen mening om dette her innlegget i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 

 
Vi har masse følelser i hjerte og i kroppen som jeg har sagt mange ganger . Det er alltid noen som er mere følsomme og kan si at jeg kan bli fort følsom som er glad eller sint . lei meg og alt mulig . det er mange utrykk på følelser og følsomhet . Synes det er bra at vi viser følelser for oss selv og ikke minst til mennesker . Noe som er dumt er at man kan jo ikke lese følelser på folk . noen kan visse mere enn andre . siden vi er jo alle mennesker som er forskjellige . Det er ikke noe gøy med like mennesker . Selvfølgelig er det mange grunner for at man har masse følelser og ikke minst følsom . Det kan være fra kjærlighet , forelske . gutter . livet ditt og alt mulig kan skje i denne her verden . Alt kan skje på et sekund og ikke minst et minutt . 

Alt mulig kan skje i denne her verden og ikke minst krig og man vet aldri hva som skjer med oss selv og ikke minst landet vårt vi bor i . Jeg tenker ofte på verden vår og aner ikke hvorfor men noen ganger er jeg spent på hva som kommer til å skje med landet vårt nå om dagen eller om et par år . alt kan skje på en dag eller flere dager . 
Monday . Få prøve å fått gjort treningsrutinen min .  spise sunt og pakke litt mere før jeg drar til mamma . Selvfølgelig skal jeg på skolen også . 

Tuesday . Bake kake til morgendagen altså til 17 mai . finne frem det jeg skal på meg og alt det andre . skal også på skolen på tirsdag . 

Wednesday . Se på barnetoget og være med familien min og bare kose meg så mye som mulig . pakke til hva jeg skal på meg etter gymmen på torsdagen . 

Thursday . Skal på skolen igjen og kanskje på trening og må snakke med mamma om jeg skal det eller ikke siden vi har besøk av mormor og morfar så vi får se om jeg drar eller ikke . Pakke klær til morgendagen . 

Friday . På skolen igjen . lage masse innlegg til dere til bloggen .  se på serie og youtubevideoer og bare nyte at det er helg  igjen . 


Håper dere likte dette her innlegget og det kan henne at det blir endinger på hva jeg gjør eller ikke . jeg får se om jeg følger planene mine for den uken som kommer nå eller ikke . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig mandag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Instagram 
https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=settings . E - posten min Elise.haug14@gmail.com . Snapchat Hae14. 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Musikk har mye følelser av glad , trist , lykkelig og alt mulig følelser er av musikk . Det er mye forskjellige musikksmak hos mange mennesker . Noen liker triste sanger . glade sanger . party sanger . Finnes så mange forskjellige sanger . Vi alle har hver vår musikksmak og synes det er bra siden det hadde vært kjedelig om alle likte den samme musikken hele tiden . Selvfølgelig er det noen sanger som er mere populære enn andre . 


Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
¨ Er en ærlig person . ¨ Jobber hardt for ting . ¨ Elsker musikk . ¨ Har begynt å drikke kaffe men ikke vandig kaffe . 

¨ Er opptatt av trening og sunt kosthold . ¨ Nesten holdt på med blogg i fire år . ¨ Liker mere Pepsi enn cola men klarer å drikke cola altså . ¨  Elsker sminke og klær . ¨  Elsker mat . ¨ Er avhenging av brownies og Instagram , Snapchat . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Tenkte å skrive litt om hvilke ting jeg blogger om så kan vi bare begynne med dette her innlegget . 

* Personlige innlegg . Jeg skriver om viktige temaer som er viktig om dagen . Så jeg skriver ikke om mine personlige ting hele tiden men noen ganger iblant . 

* Hverdag . Pleier noen ganger å skrive hverdagsinnlegg og skal prøve å lage det fremover hver eneste dag hvis det ikke blir så kjedelige innlegg av det . 

* Mote . Elsker klær også sminke så blir litt innlegg av det også . 

Kan si at jeg har en livstill blogg enn bare et tema på bloggen . Liker å skrive om alt forskjellig enn bare en ting siden da blir ikke bloggen så kjedelig . 


Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 
Hei dere . Tenkte å oppsummere litt om livet og litt annet så kan vi bare begynne med dette her innlegget . 

Hvordan livet mitt er om dagen ? . Jo det skal jeg si dere . det går greit . som jeg har sagt før så er livet mitt opp og ned hele tiden . Alt kan ødelegge dagen min . bare at noen hjelper meg kan ødelegge dagen min og det irriterer meg at jeg blir så sykt fort irritert . Ellers så går livet sakte oppover enn nedover så det er jo en bra ting . Alltid noe som er irritere enn alt annet eller hva dere . 

Hverdagen min ? . Det er nok mange som lurer på hva jeg gjør utenom skolen . Jeg blogger jo veldig mye og prøver å jobbe så sykt hardt for min blogg og skal si at jeg har kommet lengre enn jeg trodde jeg skulle gjøre . Det er jo en utrolig lang vei igjen av jobbe men det kommer deg nok om et par år eller hva dere . Ellers enn det så trener jeg litt i uken også går jeg på vandig trening på torsdager . Ellers så sitter jeg bare å ser på youtubevideoer , serier også blogger for dere . Kan si at jeg hjelper til mye hjemme også så det er jo også litt jobb utenfor skolen så jeg bruker litt tid på det også enn alt det andre i hverdagen . 

Annet ? Jeg elsker jo å høre på musikk så jeg hører mye på musikk hjemme . Kan si at jeg hater å ha ørepropper rundt folk så det er derfor jeg ikke hører på musikk til skolen eller noe som helst . Hvis jeg klarer det så kan jeg linke til lista mi her - spotify:user:1147302747:playlist:4s80I8j51z23HeXqce7fcl  .  Jeg leser ikke så mange blogger lengre og aner ikke hvorfor . Tror nok jeg jobber mere med min egen også er det noen serier jeg får dilla på som gjør at jeg ikke klarer å stoppe å se på det . Jeg er mere aktiv på Instagram om dagen og er glad for at jeg er mere aktiv der om dagen . Kan si at jeg er ikke så aktiv lenger på snap og er mere aktiv på Instagram om dagen . Instagram finner dere her :https://www.instagram.com/elisehaaug/​ . Snap heter jeg hae14 . E - posten min elise.haug@icloud.com .  
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig torsdagskveld videre så snakkes vi sentere kveld dere . 

ELISE


 

 
Hei dere . Tenkte det var lenge siden jeg skrev om ting som irriter meg så kan vi bare begynne med dette her innlegget . 

* De som røyker før de skal på bussen sånn at bussen lukter røyk over hele . så sykt irritere når folk ikke liker den lukta engang . 

* De som liker dine bilder som de har lagt ut på Instagram , Facebook . Greit nok å like det bilde du tar men du må jo ikke like ditt eget bilde på sosiale medier . 

* De som kommenterer på innleggene mine også skriver de om noe som ikke har noe med kommentarfeltet mitt å gjøre . bare for å si det så sletter jeg de kommentarene og må si beklager for det . 

* Når jeg gjør ting feil . Som å ta såpe opp på badet også trenger jeg ikke det allikevel . Så sykt irritere når man gjør feil på ting , 

* Når man gjemmer det man skal si og klarer ikke få det opp i hode sånn at man ikke kan si det man skal si . 

* Når man blir irritert av ingen grunn og det irriterer  meg så mye . 
Håper dere likte dette her innlegget . Vil si at jeg ikke mener noe slemt/ vondt med noen . bare ting som irriterer meg og kan si at det er så mye mere som irriterer meg i livet og ikke minst i hverdagen min . 

Håper dere uansett likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe du irriter deg over i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 

 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits