http://eirinkristiansen.no .http://www.camillapihl.no .http://martinehalvs.blogg.no . 


Dere må sjekke ut disse her bloggere . de er så flinke og tror de jobber ganske hardt med bloggen og synes de fortjener flere lesere så gjerne sjekk dem ut om dere vil det siden det er helt klart verdt å sjekke dem ut . 

Håper dere likte dette her innlegget selvom det ble litt kort kanskje . gjerne kommenter hva dere synes om dette her innlegget i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
http://annijor.no .http://nouw.com/erinbakke .http://eplekakefrida.blogg.no .http://www.camillapihl.no .http://www.carolinebergeriksen.no . 

Som sagt så er det bare å sjekke ut disse her bloggere og det er helt klart å sjekke de ut siden de fortjener så mye mere enn noen andre bloggere . 
Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Hei kjære dere . Idag tenkte jeg å dele litt blogg tips til dere siden det er det lenge siden jeg har gjort så håper dette her innlegget faller i smak . 

- Ha en ren og rolig bakgrunn enn for mørk bakgrunn . det beste er å ha en hvit bakgrunn men det er min mening . 

- Lag forskjellige innlegg enn å ha de samme innleggene hele tiden . det må jeg også øve på merker jeg . 

- Ikke ta for lange innlegg men ikke ta for korte innlegge eller så ta sånn passe lange innlegg . selvfølgelig er det ditt eget valg om hvor lang eller kort du vil ha innleggene dine . 

- Blogg minst 2 - 5 om dagen siden folk forventer at det skal komme noe nytt når de går inn på bloggen din flere ganger om dagen så blogg så mye du kan . 

- Ikke bare ta hverdagsinnlegg hele tiden siden det blir ofte litt kjedelig så blogg noen ganger om noe helt annet iblant . 

- Kommenter på andre dine bloggere men bare skriv en koselig kommentar og ikke skriv besøk bloggen min siden da gidder de ikke å gjøre det . 

Håper dere fikk litt tips til dere som blogger selv . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Det er nok mange som lurer på hvorfor jeg jobber såpass mye med bloggen selvom jeg går på skole ennå . Nå får dere vite det så gjerne les hele innlegget om dere vil det . 

Som dere vet så har ikke jeg det mest Spennede livet med masse venner og gjør noe hele tiden . jeg liker jo veldig godt å være i mitt eget selskap også skal jeg si dere at jeg har ingen venner der jeg bor så det er også grunnen for at jeg jobber såpass mye tid på min blogg . Som blogger så har man alltid et mål for å komme deg på topplista en gang i livet og det er det jeg jobber for . det er et stort mål så det må jobbes veldig hardt og må være nøye  med innleggene også . 

Jeg har ikke så mye å gjøre på fritiden enn å blogge . trene også hjelpe til hjemme også har jeg ingen lekser heller så da har jeg bedre tid til bloggen . Jeg kan jo få det hvis jeg vil men jeg vil heller bruke tiden min utenom skole på bloggen min . Det er liksom så deilig å slippe å gjøre lekser etter skolen og man kan liksom gjøre hva man vil utenom å tenke på at nå må jeg gjøre lekser . Ja jeg hjelper til mere hos pappa enn mamma men det er en grunn for det . men det er litt mere privat grunn så det vil jeg ikke dele med dere siden alle kan lese dette her innlegget siden jeg deler jo såpass dette her innlegget på internett . 

Jeg vil også si at det er mitt valg som velger å jobbe såpass mye med denne her bloggen siden jeg tjener jo ingen penger på bloggen min ennå og er sikker på at det er sikkert mange år til jeg begynner å tjene på denne her bloggen . Jeg bryr meg lite om penger så liker å blogge selvom jeg ikke får noe penger for det . Man skal jo blogge fordi at man liker å jobbe med bloggen enn at man ikke skal like å blogge fordi at man ikke får noe penger for det . 

Håper dere likte dette her innlegget også at dere fikk vite hvorfor jeg jobber såpass mye med denne her bloggen . Gleder meg alltid til å lage innlegg til dere . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Tenkte å skrive et innlegg der jeg forteller hva som er mine mål for denne her bloggen fremover . Håper innlegget faller i smak hos dere så kan dere bare foresette å lese innlegget om dere vil det . 

¨  Lage sånn ca 4 - 5 innlegg om dagen . 

¨ Prøve å lage sånne innlegg som jeg aldri har laget før siden det må være litt nye innlegg på en blogg eller hva dere . 

¨ Skrive mere om mine egne tanker også viktige temaer siden det er viktig i samfunnet . 

¨ Prøve å lage bra nok innlegg og ikke minst rene innlegg sånn at det ikke er roterte innlegg siden det er ingen som liker å lese et innlegg der alt er roterte . 

¨ Prøve å skrive litt mere av mitt eget liv siden det er viktig å være ærlig og skrive litt om livet og ikke alt annet . 

¨ Prøve å komme meg lenger opp på lista på der jeg kommer fra . ligger selvfølgelig litt opp men det er alltid gøy å ligge veldig langt oppe på lista som jeg har vært før .

¨ Bare skrive det jeg har lyst til og som passer til denne her bloggen . Nå skriver jo jeg om alt mulig så det er mye som passer inn på bloggen min . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 

 
http://lisarorvik.blogg.no . * http://annijor.no . *http://krisssy.blogg.no . * http://martinelunde.blogg.no . *http://martinejoh.blogg.no . *http://sofienils1.blogg.no . *http://isabelleeriksen.blogg.no . 
Håper dere sjekker ut alle de jeg har linka bloggen til og det er helt klart verdt å sjekke ut dem alle . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Hei kjære dere og ville bare lage et til innlegg for dere . Har litt blogg gira denne her dagen så det er derfor . 

 innlegg som jeg har ut idag kan dere sjekke ut her :http://cupcake12345.blogg.no/1494575274_livet_.html .http://cupcake12345.blogg.no/1494586455_5_av_mine_favoritt_nettbutikker_.html http://cupcake12345.blogg.no/1494601523_weekend_worked_a_lot_with_blog_and_training.html . 

Sosiale medier kan dere følge meg her : https://www.instagram.com/elisehaaug/ .https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ref=aymt_homepage_panel . E - posten min er Elise.haug@icloud.com . 

Q♡A 

Tenkte å kjøre igang en spørsmålsrunde i dette her innlegget så kommenter spørsmål i kommentarfeltet . Dere kan stille meg hva som helst spørsmål i kommentarfeltet . 


Vil også si at jeg er helt ferdig med å alle innleggene for neste uke så jeg slipper å jobbe så mye med bloggen og jeg må vel lage to innlegg til neste uke siden det er 17 mai og da vil jeg heller bruke dagen min med familien enn å drive å blogge også på torsdagen etter så skal jeg på trening . Så jeg skal prøve å lage to innlegg imorgen sånn at det kommer 5 innlegg hver eneste dag neste uke . 

Håper uansett at dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter om dere ønsker flere sånne her innlegg . Ikke gjem å still meg litt spørsmål i kommentarfeltet og bare koselig når dere kommenterer på innleggene og blir så glad når dere gjør det . 

Ha en utrolig fin og koselig fredagskveld videre siden det fortjener dere alle mine herlige lesere . 

ELISE

 

 
Kan si ærlig med dere og fortelle dere at noen ganger så har man ikke lyst til å jobbe mye med bloggen men så er det jo også verdt all den jobben jeg holder på med nå om dagen . Det er ikke bare bare å ha en blogg . Man må blogge minst 3 - 4 ganger om dagen og lage masse innlegg . Ikke skrive om de samme tingene hele tiden . Finne på nye og bra innlegg . Selvom dette her ikke er en jobb for meg ennå så føler jeg at det er en jobb for meg selvom jeg ikke tjener penger på min blogg . Men jeg føler at det er en viktig jobb med å jobbe med sånn at jeg vokster oppover med bloggen min . Alle vil komme på topplista en gang og det er jo det jeg jobber med om dagen men det er en lang vei gå altså . Så det er ikke så lett noen ganger å ha en blogg til dere som tror det . Ikke minst tar det lang tid med alle de innleggene man lager hele tiden . Heldigvis får jeg noe igjen for det og det er koselige kommentarer fra dere så det er en god og bra ting med blogg . Men kan si at det er en hardt jobb også går jeg på skolen også men heldigvis har jeg ikke lekser så da bruker jeg heller masse tid til bloggen etter skolen , i helgene , i feriene . Eller når jeg har fri fra skolen . 

 

Håper dere likte dette her innlegget og ja noen ganger er det litt slitsomt med å ha en blogg men man blir vant til det og det går bra til nå . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 

 
Hei kjære dere . Tenkte å gi dere litt tips til dere som har en blogg selv i dette her innlegget så håper dere får litt tips og liker dette her innlegget . 

* Ha et lyst og rent design siden det er mye bedre med en hvit bakgrunn enn en farge men det er min mening . 

* Ikke ha for lange innlegg men sånn ca passe lengde på innleggene . 

* Ikke blogg om det samme hele tiden siden da kan det bli litt kjedelig i lengden . 

* Pass på å ikke del alt om livet ditt siden du deler jo tross alt på internett og der kan alle mennesker lese det du skriver . 

* Ikke herm etter alle andre og gjør heller en vri på innlegget enn å skrive helt det samme innlegget . 

* Blogg siden du synes det er gøy enn å blogge for å tjene penger siden det viktigste er at du liker det du driver med . 


Håper dere likte disse her tipsene og si ifra om dere ønsker flere sånne her innlegg i kommentarfeltet så kan jeg gjøre det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Hei kjære dere . Tenkte å lage et innlegg der jeg skriver hva som kommer av innlegg eller hva bloggen min handler om dagen så kan vi bare begynne dere . 

Som dere kanskje har sett på innleggene nå om dagen så ønsker jeg å lage innlegg om viktige temaer og litt positive ting siden det er viktig å ha positive ting enn alt annet eller hva dere . Så fremover så kommer det masse innlegg om temaer som er viktige også ting som er positive . Kommer såklart til å blogge om min hverdag . ha litt mote innlegg . Jeg ønsker jo å ha en livsstil blogg enn å ha en blogg om bare et tema . Så det er  forskjellige ting jeg blogger om enn bare et tema . Dere kan også komme med ønsker av innlegg dere vil lese på bloggen i kommentarfeltet så lager jeg de innleggene dere vil ha siden det er jo dere som skal lese innleggene og ikke jeg så bare kom med de innleggene dere ønsker . Håper dere vil følge med på bloggen min fremover og til bli med på mitt eventyr .


Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt roterte innlegg men jaja sånn er det noen ganger . 

Kom gjerne med en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Idag tenkte jeg å si hvem bloggere jeg leser nå om dagen . Nå om dagen så leser jeg ikke så mye blogger men noen leser jeg så tenkte å si hvem jeg leser i dette her innlegget . Håper dette her innlegget faller i smak hos dere . 

http://martinejoh.blogg.no ,http://sofienils1.blogg.no ,http://martinelunde.blogg.no ,http://andreaasveinsdottir.blogg.no . 


Håper dere sjekker ut de jeg har linket til i innlegget . Håper dere likte dette her innlegget . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Jeg kan ærlig si at jeg elsker å jobbe med innlegg på kvelden enn på dagen . Det å bare skrive hva man føler og ikke minst skrive , nyte musikken som er i ørene mine . Det er så elsk det . Kan si at jeg får så mye inpirasjon om kvelden enn på dagen . Det er litt merkelig det men vår verden er syk allerede så det går bra . Det jeg elsker med å ha en blogg er at jeg kan blogge så mye vil . ikke minst lage så mye innlegg jeg selv vil . ikke minst dele så mye jeg kan . Nå deler jo ikke jeg så mye av livet mitt lenger men prøver heller å dele de viktige tingene vi må ta vare på enn livet mitt siden det er jo ikke så Spennede som kanskje noen kan ta det til . Er aldri med venner på fritiden og ikke i helgene heller så det er jo også derfor jeg jobber så mye med min blogg . Men det er jo verdt det også tenker jeg . Man vokster for hverdag som går med livet og ikke minst bloggen min . Man finner deg selv som person med blogg merker jeg men det er vel bare positivt håper jeg . Nå skal jeg bare ta det med ro resten av kvelden siden det har vært en lang dag og mye jobb med blogg . ikke minst fjelltur . Kan si at det var tungt å gå opp men det gikk bedre nedover . Kommer sentere et innlegg hva jeg har gjort i påskeferien . 

Håper dere likte dette her følelse innlegget på en tirsdagskveld . Ha en utrolig fin og koselig kveld videre så snakkes vi mere igjen imorgen dere . 

ELISE

 

 

 
Det å skrive på en blogg . Er så gøy å drive med . liksom bare å sitte i senga også bare høre musikk . bare la hendene mine skrive enn hva jeg vil i et innlegg inne på bloggen min er så bra og ikke minst min gøye hobby på fritiden . Tror nok vi som har en blogg lærer mye av å skrive så mye som vi gjør hele tiden . Det som er gøyest er når dere kommer med koselige kommentarer siden da får en god glede inni deg at du har gjort noe bra for en av dem eller flere . Noe jeg også elsker med å ha en blogg er at jeg bare kan dele det jeg ønsker å dele med folk . Jeg har jo ikke så lyst til å dele privatlivet mitt men alt annet vil jeg dele med dere . Det som er så gøy med dette her er jo at hele verden kan se hva jeg skriver selvom kanskje ikke alle skjønner det norske ordene og alt det der . Kommer til å holde på med dette her så lenge jeg kan . Kjenner at jeg gleder meg til hva som skjer med fremtiden min når den tid kommer . men vi får bare vente å se hva som skjer fremover folkes . blogg eventyr for dere . Håper dere vil forsette å følge med på mitt liv og min blogg . Gleder meg hvertfall til å skrive til dere fremover . 


Ikke gjem å still meg spørsmål i dette her innlegget - 
http://cupcake12345.blogg.no/1490458294_qa.html​ . 

Kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits