Jeg er et følelse menneske i hver din tid . Jeg kan ærlig si at jeg viser så mye følelser for hverdag som går . Jeg kan visse følelser for de jeg liker , når jeg får panikk i bussen .når jeg er glad . Når det skjer noe skummelt . Når jeg svetter på bussen noen ganger . Det visest mye følelser inni meg altså . Jeg er ikke en person som holder det inne skal jeg si det . Men når jeg er lei meg på skolen så kan jeg gjerne holde det inne siden jeg hater å være lei meg og være trist , sint og sur . Ja jeg kan bli noen ganger irritert på skolen men jeg gjør det enlik bare for å tulle siden jeg liker å ha morsomme dager på skolen . Så der har dere meg som person . Tenk når jeg får meg en kjæreste en gang dere . da kan jeg ha masse følelser inni meg er jeg helt sikker på men den tid tar jeg når det kommer en dag eller en tid . man må finne den rette person man liker og stoler på ellers så klarer man ikke å være i et forhold . Man må også være forelska i den gutten man er i et forhold med ellers så er det ikke noe vits å ha et forhold men det er min mening da . Jeg kan også noen ganger være følsom også noen ganger i livet mitt men heldigvis så er det ikke så ofte at jeg er følsom siden da hadde det vært slitsomt å leve selvom jeg lever slitsomt nå om dagen også . Men for første gang på lenge så har jeg hatt en fin skoledag . klart å jobbe litt bedre enn forrige tirsdag så det er jeg fordøyd med . Jeg vil også være ærlig med dere og si at jeg er også et menneske som er veldig glad i å være i mitt eget selskap etter skolen . Bare skrive et innlegg til dere der jeg tenker og har tanker i hode . bare skrive ned det jeg føler siden man må jo få det ut av hodet så hvorfor ikke dele det med dere . Kanskje dere er litt lik som meg som også viser følelser der det er mange mennesker . det kan være i byen , der du går , butikken , bussen , skolen . Hvor som helst . Men jeg tenker at det er ikke så viktig om jeg viser mye følelser rundt folk siden da er man ikke redd for det men nå er jeg redd for alt annet da så da er det kanskje lettere for meg å vise de redde sidene med å vise følelser på bussen eller hvor som helst . Heldigvis så har det blitt bedre å sitte i buss nå men det var mye verre før men kanskje det kommer tilbake igjen men håper på det beste som det er nå . 

Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det blir jeg alltid glad og koselig å få . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei dere . Tenkte å snakke litt om kropp i dette her innlegget . Nei jeg lager ikke dette her innlegget for å lage kropp press til dere som tror det siden jeg har det selv jeg så det er ikke derfor jeg lager dette her innlegget og heller til dere som ikke tror dere er perfekte . Så hvor skal jeg begynne med dette her innlegget dere . Jeg kan jo først og fremst si at vi alle er bra nok som vi er på utsiden av kroppen vår som inne i kroppen . Det handler ikke å være tynnest , penest , søtest og perfekt men heller bare drite i hva alle andre tenker og føler om deg . Bare ta alt vekk fra deg og heller tenk at du er perfekt som alle andre og vær fordøyd med det du har siden det er flere folk i verden som har det verre enn oss i Norge selvom det ikke handler om dette her så er det viktig å tenke litt på de i andre land enn å tenke om alt annet vi har i det landet vi bor i . Du er perfekt hvordan du ser ut bare at du selv ikke vet det selv men alle andre vet du er perfekt på utsiden og på innsiden . Jeg vil også si at selvom kanskje ikke du er pen selv så er det alltid noen som synes du er pen bare at du selv ikke ser at du er pen hvis dere skjønner . Alle synes selv at ikke er pen men det er jo helt feil men kanskje noen selv synes de selv er pene og det er helt greit å synes det siden det er bare bra det . Men jeg selv synes ikke jeg er pen som alle andre men folk synes nok at jeg er pen men ikke jeg selv synes det og det er nok mange jenter som er sånn som meg . Men jeg skal si er at du må være fordøyd med den du er enn å være sint , trist , lei deg og bare drite i hva folk synes og menes om deg siden du må være bestemt på deg selv enn å høre hva folk snakker om deg og vær bestemt på deg selv enn å høre på hva de sier til deg siden da blir alt så mye verre dere . 

Ja man kan være ikke fordøyd med kroppen din men det betyr ikke at du må trene hele tiden og spise sunt hele tiden så vær fordøyd med den kroppen du har også kan du begynne å trene litt enn å silte deg ut og jenter det er lov å være litt usunn og det er jo ikke så farlig å spise litt sukker om dagen . Men dere bestemmer selv hva dere vil gjøre med livet deres siden det bestemmer ikke jeg men jeg bestemmer over meg selv men ikke over dere som dere sikkert vet . Tror nok dere har skjønt med dette her innlegget er jeg sikker på . Så vær fordøyd med den du er og på kroppen din så har du det bra i livet og du vet jo at du selv er pen som du er og det er vi alle . Vi er like pene , like perfekte kropper alle vi jenter og gutter så klart så ikke bryr deg om alt om kropp og perfekt het siden det er bare tull dette her så bare gjem det i bakhode enn å tenke på det hele tiden siden det er jo bare bort kasta tid eller hva dere . Men dette her er min mening men gjerne skriv din egen mening i kommentarfeltet eller skriv om du er enig med min mening . 

Håper dere likte dette her innlegget også håper jeg dere alle har skjønt hva jeg mente med dette her innlegget og jeg sier det igjen at vi alle er like perfekte som vi er på utsiden som på innsiden dere . Gjerne kommenter hva du synes om innlegget og gjerne kommenter din egen mening om dette her i kommentarfeltet . Nei jeg lager ikke dette her innlegget for klikk , kommentarer og masse lesere men det er et viktig tema i dagens samfunn så det er derfor jeg lager dette her innlegget til dere som lurer på det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle mine herlige lesere . 

ELISE
 

 
Det å være alene hele tiden . Det er et så viktig tema i dagens samfunn så tenkte å skrive litt om det idag så håper dere liker dette her innlegget så kan vi begynne dere . 

Så hvor skal jeg starte med dette her innlegget . Det er flere ganger jeg tenker på de som tigger i byen jeg er i hver eneste dag eller i den byen jeg er i hverdagen  eller når jeg skal til og fra skolen kan jeg vel heller si enn at jeg er i byen hele tiden er jeg ikke . Nok om det men jeg tenker veldig mye på de som sitter der og ønsker å få penger . ser at de ikke har det bra og jeg synes synd på dem men jeg tør liksom ikke gå bort og gi noe til dem siden man vet aldri hvordan de folkene er så det jeg gjør er å smile til dem enn å se rart ut på dem men jeg tenker litt på det at de ikke har så mye penger til mat og det de ønsker deg men de er jo ikke alene siden de har jo familie i de landene de kommer fra eller kanskje noen av dem men kanskje ikke alle . Men jeg tenker også veldig mye på de menneskene som er helt alene og da mener jeg de uten venner på fritiden , på skolen og ja helt alene hele tiden og ja jeg har følt meg alene noen ganger selv men jeg har hvertfall en å være med i skoletiden enn å være alene og det er jeg utrolig glad for siden jeg hadde ikke hatt en så fin skoledag uten at jeg hadde en å være med hvis dere skjønner . Men det jeg vil komme frem til er at hvis du ser at en som er alene hele tiden så gå bort til han , henne også spør du om han , henne har det bra enn å bare sitte å stirre på han , henne siden det er bedre å spørre om de har det bra enn å ikke gjøre det og spør om han , henne vil bli med til de du er med enn å bare sitte å se på henne eller han som sitter der alene siden det er ikke noe gøy å ikke ha noen å være med i skole pausene og det vet jeg alt om . 

Selvom jeg kanskje ikke er med venner på fritiden er vel heller det at jeg er veldig ofte silten også er det noe med det at jeg ikke har noen venner der jeg bor også de jeg har de bor litt langt unna meg så kan ikke dra til de når jeg bor litt langt unna dem også er det noe med det at jeg liker godt å være i mitt eget selskap selvom det er fint å være sosial så trenger man litt rom for deg selv i hverdagen også i helgene og kan si med hjertet at jeg er mere sosial på skolen enn hjemme så da går det fint å være hjemme etter skolen og i helgene . i skoletiden så rører jeg nesten ikke mobilen min og kanskje noen ganger men det er ikke så mye som før altså men det er jo fordi at jeg elsker å prate enn å sitte på mobilen hele tiden også er det at jeg kan ikke bruke opp hele mobil dataen min på mobilen min heller siden da kommer jeg meg ikke hjem så det er kanskje litt derfor også . Men det jeg vil frem til i dette her innlegget er at du må ikke være redd for å spørre om personer har det bra siden de blir nok glade hvis en spør om du har det bra eller ikke . jeg vil også si at vi må også være mye flinkere på å sette pris på ting vi har av før av enn å bare kjøpe alt man har lyst på og jeg sier ikke at dere ikke får lov til å kjøpe ting dere har lyst til å kjøpe siden det har jeg ingen ting med også bestemmer jeg ikke over dere heller men det er viktig å tenke på de som ikke har så mye som oss i Norge og tenke på de i de fattige landene enn å kjøpe masse ting du ikke engang trenger og jeg skal nå av tenke på de tingene jeg har enn å bare kjøpe alt jeg har lyst på siden det handler ikke om å ha alle de tingene alle ønsker deg eller bare fordi at du vil være populær siden det er liksom ikke noe vits eller du bestemmer jo selv du vil og dette her er min mening også kan det henne at mange andre er enig med meg og uten ikke sånn er det med alle . Dere husker vel at jeg skulle kjøpe ny mobil i januar men jeg skal heller vente til høsten siden det er ikke så lille med den mobilen jeg har nå men jeg skal kjøpe ny en eller annen gang men det er ikke så viktig siden pappa han har hatt mobilen din i mange år nå og har den ennå så da klarer jeg også det tenker jeg da så jeg skal heller vente med å kjøpe en ny en enn å stresse med det . 

Så det jeg mener at vi folkene som bor i dette her landet må være glad for ting vi har også som sagt så kan du bestemme selv hva du kjøper og alt det der siden det har jeg ingenting med men håper dere er enig med meg om disse her tingene og gjerne skriv i kommentarfeltet om du er enig eller ikke siden det hadde vært fint å lese om din mening om dette her . 

Hadde satt stor pris på din mening om dette her innlegget og det er bare å skrive din egen mening eller at du er enig i det jeg skriver i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . Følte at jeg måtte bare få det ut av tankene mine og dele de tankene jeg hadde med dere siden det er jo et viktig tema alt det jeg har skrivet i dette her innlegget . 

Som sagt blir jeg superglad for deres meninger i kommentarfeltet . Må også beklage at det ble litt langt innlegg men sånn blir det med dypere innlegg haha . 

ELISE
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits