Elise haug

Ukens tanke .

 • Publisert: 27.04.2017, 14:30
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • Noen ganger så blir man irritert av alt mulig i dette her landet . Eller så har man bare en dårlig dag . Er det noe som irriter meg om dagen er at alt er så dyrt i Norge om dagen . Mat , klær , sko , sminke og alt er dyrt . Nå skal ikke jeg si at jeg er fattig eller noe sånt siden det er jeg ikke . Men at en veske på hm skal koste 399 kr og jeg skjønner ikke hvorfor alt må være så dyrt hele tiden . Tenk på de fattige folkene i Norge som ikke har råd til alt vi selger i Norge . Liksom koster en mobil opp til flere tusen kroner og det er dyrt og det samme er det med datamaskiner . hvordan har folk rå til alt i dette her landet om dagen . Til og med en brownies pose koster over tretti kr og det burde kosta 10 - 15 kr enn over 30 kr . Ikke minst er det så kaldt ute og bussene er forsinket den siste tiden . Hvorfor kan ikke bare bussene komme på det punket de skal komme og da er det bedre å kjøre tidligere enn for sent siden det er kjedelig å vente på busser . ikke minst er det iskaldt også . Ikke minst er det slitsomt å stå i bussen og jeg kommer til å falle i bussen en eller annen dag altså og ikke minst så får jeg vondt i beina når jeg må stå fra byen og til skolen . Nesten 15 - 20 minutter fra byen og til skolen . nå mener jeg stå i bussen fra byen og til jeg skal av . Vet at jeg klager mye i dette her innlegget men noen ganger må man bare få ut de vonde og irritere tankene og skrive de ned og dele det med noen . Har nesten ikke hatt noe matlyst idag heller . Nå skal jeg  skrive ferdig dette her innlegget også pusse tennene . lage flere innlegg til bloggen også legge meg . 

 • Publisert: 27.04.2017, 14:30
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • 0 kommentarer
 • Føle deg bra ? .

 • Publisert: 26.04.2017, 18:57
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • Det er viktig å føle deg bra enn å føle deg dårlig i kroppen eller livet . Hvis du ikke føler deg bra nok så må du jobbe for å bygge deg oppover eller hjelper det å snakke med en om sine saker som gjør at du ikke har det bra .Det viktigste i verden er at du har det bra med deg selv og de rundt deg siden da blir livet så mye lettere og du kan slappe mere av enn at du føler at du er ødelagt i livet . Det hjelper alltid å snakke med en god venn du stoler på eller så kan du snakke med de i familien og det viktigste er at du kommer til å komme deg videre her i livet siden alt order deg etterhvert er jeg sikker på . Vi alle kan ha dårlige dager og føle oss så stygge som bare det og at livet er helt nede men det kommer dager der humøret er mye bedre og det kan også hjelpe med å trene hvis du er i dårlig humør . Det viktigste i livet er at du smiler og ler så mye du kan i hverdagen også i helgene siden da er livet bra nok for deg . Alle er bra nok som vi er og vi må bare huske å si til oss selv at du er bra nok i livet og deg selv . Det order deg alltid til slutt så ikke gi opp livet folkes siden alt blir bra tilslutt . 
  Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

 • Publisert: 26.04.2017, 18:57
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • 0 kommentarer
 • Tankekaos

 • Publisert: 21.04.2017, 14:16
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • Jeg er helt tom på ord og ikke minst livet . Alt går galt om dagen . Jeg klarer ikke å skrive innlegg til bloggen . Livet er ikke helt der det skal være . Føler meg helt alene . Føler at jeg ikke har noen venner og føles så vondt å føle deg alene . Alle har venner utenom meg . Jeg synes ikke synd på meg selv og vet jo grunnen men det er liksom ikke min skyld . Jeg er syk og jeg kommer til å ha sykdommen min hele livet eller helt jeg dør . Man ønsker deg ikke en sykdom . Liksom det å minste de bestevennene man hadde i barnehagen , på barneskolen også litt på ungdomsskolen også en dag har man mistet  man de bestevennene hadde på grunn av en sykdom .  . det er helt grusomt . Alle mennesker som stirrer på deg på bussen og man får panikk og vet ikke hvor man skal se eller bare smile . Kommer mange tanker i hode og man vet ikke hvor man skal gjøre av deg . Selvom jeg har en sykdom i livet mitt så er jeg uansett en normal person og man er normal selvom man har en sykdom i livet og kanskje man ser litt forskjellige ut men alle er forskjellige og alle ser forskjellige ut uansett . En sykdom betyr at man sliter med noe eller er redd for ting og jeg har ikke så lyst til gå innom hvordan min sykdom er siden det er privat . Men jeg kan si at jeg har blitt tryggere på meg selv og ending klarer jeg ting på egenhånd . Jeg klarer de tingene man trodde at man ikke tørte å gjøre og det er bra for livet å gjøre ting man er redd for . 


  Jeg må også si at jeg har hatt det vondt mange ganger i livet . Krangler med folk eller med pappa , mamma . Har vært nede noen ganger i livet og føler at jeg er litt nede på livet nå . Har gråt idag og man må bare gråte og få det ut enn å skjule det . Ikke minst så har jeg også fått et lite panikk anfall i livet mitt også det er jo ikke noe gøy å få panikk på bussen , i biler . gå over veien . spørre de personene man ikke kjenner om hjelp . Vil si at det er ikke bare å leve med et liv med en sykdom så tenk hvor heldig du er som slipper å ha en sykdom inni deg , du har gode venner for livet og har det bra i hverdagen . Jeg har det bra jeg også men noen ganger er det vanskelige for meg enn andre personer . Alle har dårlige dager og føler deg helt tom på livet . Men det går over etterhvert . Man må være sterk og stå opp for deg selv og bare gjemme det som har skjedd men det er jo vanskelig å gjemme det man har gjort . Jeg har så mange vonde tanker i hode og håper alt går bedre etterhvert siden jeg hater å være trist , lei meg for ting . Liker bedre å være glad og le . Vil si at jeg ikke lager dette her for oppmerksomhet , ikke for å flere lesere eller klikk men heller det å dele at det er ikke alle dager som er bra hos meg eller . Jeg er ikke et perfekt menneske heller . 


   

   

 • Publisert: 21.04.2017, 14:16
 • Kategori: :Dypt innlegg :
 • 0 kommentarer
 • hits