Hei kjære dere . Tenkte å si at jeg har en blogg fri fra idag til søndag . Er så silten etter idag . Beklager så mye men det kommer en Spennede nyhet på søndag så følg med på bloggen da . Imorgen skal jeg en tur til en by så da blir det ikke noe blogg innlegg imorgen siden jeg er litt usikker på når jeg kommer hjem også blir jeg ganske silten etter en sånn tur . Dere kan stille meg enda flere spørsmål i dette her innlegget :
http://cupcake12345.blogg.no/1497024874_sprsmlsrunde_.html  . 

Følg meg gjerne på sosiale medier her . Instagram https://www.instagram.com . Facebookside ,https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ .  E - post , Elise.haug@icloud.com . 

håper dere alle får en fin og koselig kveld videre så snakkes vi igjen på søndag . 

ELISE

 
Trene , spise sunn frokost , sminke meg , Skole , ta bussen til skolen , Lage flere innlegg til bloggen , Se på serie , youtubevideoer . 
Gjerne kom med flere spørsmål i dette her innlegget : 
http://cupcake12345.blogg.no/1497024874_sprsmlsrunde_.html . 

Ikke gjem å følg meg på Instagram , https://www.instagram.com/elisehaaug/ , facebooksiden ,https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ , E - post , Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter og ikke gjem å still spørsmål , ikke minst følge meg på sosiale medier . 

Ha en koselig torsdagskveld videre . 

ELISE

 

Trent , spist frokost , blogget , vasket og hengt opp klær , rydda , sett på sosiale medier , youtubevideoer , serier . lest noen blogger . 

Sosiale medier : Instagram , https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebook , https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - post , Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget , gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet om dere har lyst til det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . først og fremst må jeg si tusen takk til alle lesere jeg hadde igår . Kan med hjerte si at jeg har en tung dag som jeg hadde igår også . ikke minst så regner det ute idag også . Jeg har rydda på kjøkkenet , vasket klær og hengt opp klær . trent treningsrutinen min . Hatt på meg treningstøy siden jeg har jo trening idag og min siste trening . har ikke Spist  så mye mat men sånn er det når man har en tung dag og da oker man ikke spise så mye som alle andre dager . Resten av denne her dagen går til trening og spise en god middag og ikke minst en god og sunn kveldsmat . Imorgen må jeg rydde rommet også skal jeg trene igjen . lage innlegg til dere til neste uke og må sikkert gjøre enda mere enn det jeg har sagt er jeg helt sikker på . 
instagram 
https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebook https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - post Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget . Blir superglad for koselige kommentarer på innleggene mine . 

Ha en koselig torsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Jeg valgte å slette det innlegget som jeg la ut tidligere idag og grunnen er nok fordi at det er for dumt å skrive sånne personlige innlegg om meg selv på internett der alle kan lese det .Kan hvertfall si at jeg har hatt en tung og slitsom onsdag . Resten av denne her dagen skal jeg bare slappe av og spise noe sunt til kveldsmat . ikke minst spise bare sunt til mandag . på fredag skal jeg skrive flere innlegg til neste uke så gjerne kom med tips til innlegg dere vil lese neste uke . 

Blir utrolig glad for følgere på sosiale medier : https://www.instagram.com/elisehaaug/​ . Facebook https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - post Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere alle får en koselig onsdagskveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Hei kjære dere . Håper dere liker det nye designet mitt , gjerne kommenter hva dere synes om det nye designet mitt . Har ikke skjedd så mye stort idag enn at jeg var en liten tur ute også hjem igjen . Nå har jeg fri resten av denne her uken noe som er deilig og ikke minst litt kjedelig også . Jaja blir mye trening hvertfall noe som er så sykt bra for meg som liker å trene . Når jeg kom hjem så jeg vi hadde en glutenfri pizzabunn i frysen så jeg tok den og lagde glutenfri pizza . det smakte overraske godt og nesten helt likt som vandig pizza . Jeg har ikke noe grunn for å spise glutenfritt siden jeg tåler hvetemel altså men det er jo fint å spise opp mat sånn at man slipper å kaste masse mat i søppelet også hadde vi ikke så mye mat hos pappa nå også så hvorfor ikke . Resten av denne her dagen blir nok bare til å slappe av også se på serie også bare kose meg med de fri dagene jeg har nå om dagen . Man må jo nyte fri dagene så mye som mulig eller hva dere . Jeg linker til et viktig og ikke minst et personlig innlegg som dere kan lese her : http://cupcake12345.blogg.no/1496510500_flsomhet.html​ . 

Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - posten min elise.haug@icloud.com . Snapchat hae14 . 

Har hatt en veldig fin dag så det er bra siden det er ikke alltid jeg er i et så godt humør og har en så fin dag som jeg har hatt idag altså . 

Håper dere likte dette her innlegget selvom det ble litt rotete innlegg , sånn blir det når det er lenge siden hverdagsinnlegg . Håper dere likte innlegget uansett . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en utrolig fin og koselig tirsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Hei kjære dere . Da var det søndag igjen da dere . Skjer ingenting idag enn at jeg har prøvd å lage nytt design men jeg blir aldri fordøyd med designe jeg har laget så jeg tar heller det jeg har nå på bloggen . Denne her dagen skal jeg bare se på serie , youtubevideoer og spise boller som mamma lager nå . Imorgen skal vi på fjelltur igjen om det blir fint vær så det blir godt å komme deg ut på tur igjen . Neste uke blir ikke så Spennede på meg siden jeg har fri fra mandag til fredag , minus at jeg må på skolen på tirsdag men det er ikke en vandig skoledag men heller en tur så det blir nok koselig det . Når jeg har fri så skal jeg trene og prøve å spise sunt til treningen . ikke minst lage flere innlegg til neste uke . Jeg føler meg glad for valget jeg har hatt med bloggen siden jeg føler at jeg jobber så mye bedre nå med innlegg og med bloggen min . Tenker også å linke til den nye favoritt sangen min til dere her :https://www.youtube.com/watch?v=dX1D-wJ57PM​ . 
Instagram http://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden http://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - post  Elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig søndag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Bare innom for å si god kved og grunnen er fordi at jeg har ikke hatt internettet på 1 dag og en halv dag så det er derfor jeg ikke har fått jobbet med innlegg idag men nå oker jeg ikke å lage innlegg til bloggen så det blir kanskje imorgen eller noe sånt . Trenger å tenke på livet og mye annet denne her kvelden . Ta det med ro selvom jeg har hatt fri fra skolen idag . Livet er nede noen ganger og det er sånn med alle mennesker noen ganger . Alt kan skje på en dag . 

Følg meg gjerne på sosiale medier . Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/​ . Facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - posten min elise.haug@icloud.com

Beklager for kort og sent innlegg idag . sånn blir det noen ganger . Må si at det er ikke bare bare å ha en blogg når man ikke føler deg så i godt humør . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Trent stryke . spist frokost . bakt grove rundstykker . sett på serie . hørt på musikk . Sjekket sosiale medier . Pakke klær til etter gym . lage matpakke til skoledagen imorgen. null sminke på idag siden jeg har fri og har det på fredag . Ikke minst så har jeg bare en skoledag på tirsdagen og resten er fri neste uke . 

Gjerne følg meg på sosiale medier her om dere har lyst til det . 

Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/​  . Facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=settings​ . E - posten min finner dere her . elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter om dere synes jeg fortjener det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Bussen var forsinket . kom for sent til skolen og ikke minst så dummet meg ut på bussen fra byen og til skolen . Klarte å gjøre sånn at jeg ikke fikk se billetten på mobilen min også skulle jeg ta ut lommeboka fra bagen også minsta jeg noe på gulvet . Gud for en dag liksom . Sett på film hele dagen . Tatt bussen hjem igjen . Spist middag . spist kveldsmat . Sett på youtubevideoer og serier . sjekket sosiale medier .resten av denne her kvelden skal jeg bare se på youtubevideoer og se på serie . Har fri imorgen og på fredag . 


Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt kjedelig . Ha en koselig kveld videre . 

Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden min  https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - posten min elise.haug@icloud.com

ELISE

 

Frokost . trent . hengt opp klær , rydda på kjøkkenet . funnet frem klær til morgendagen . pakka klær til jeg skal til mamma imorgen . Les blogge . hørt på radio . hørt på musikk . drukket drikke . 

Resten av denne her dagen blir nok å rydde enda mere på kjøkkenet og henge opp klær fra vaskemaskinen og bare ta det med ro . 

Instagram https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebook https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . E - posten min elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Da har jeg endig rydda og spist middag . Idag har jeg så si vært ute og solt meg . Dere kan jo gjette hvordan det gikk . Jeg har jo blitt sol brent som jeg alltid blir når jeg soler meg . Sitter ute nå og skriver til dere . bare at jeg sitter på verandan nå . Jeg tenker at jeg begynner på det nye kostholdet mitt imorgen isteenfor . Jeg har spist to biter sjokolade . Drukket et glass cola og nå drikker jeg sånn eple og drue brus som jeg ikke husker hva heter . Resten av denne her dagen blir til youtubevideoer eller se serie . Tenker å sitte ute til jeg synes det blir for kaldt . Lagde et hverdagsinnlegg tidligere idag men det ble ikke perfekt så det er derfor jeg skriver på nytt . Etterpå tenker jeg å spise litt jordbær og kanskje noe eplebiter . 


Gjerne følg meg på sosiale medier her . 
https://www.instagram.com/elisehaaug/​ . Facebooksiden min .https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel​ . E - posten min er elise.haug@icloud.com . 

Håper dere likte dette her innlegget .Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig lørdag videre siden det fortjener dere alle alltid , mine herlige og søte lesere . 

ELISE

 

Som dere ser på overskriften så velger jeg ta en pause siden jeg har null motivasjon og det blir jo kjedelig for dere å lese kjedelige innlegg så har bestemt meg for å komme tilbake første juni sånn at jeg får slappet av også kanskje jeg kommer mye sterkere tilbake til dere . Jeg kan jo si at det kommer uansett innlegg på bloggen siden jeg har jo innlegg helt klart til 29 mai så det kommer jo innlegg bare at det ikke kommer hverdagsinnlegg . Så dere får jo se og lese de innleggene . 

Blir godt med litt pause siden jeg jobber jo såpass mye med bloggen hele tiden så kanskje det er bare godt for sjela mi og ta pause . Jeg kommer nok til å savne å blogge men det er jo også godt å kjenne på at man savner noe og da jobber man enda bedre når man kommer tilbake igjen så kanskje det er lurt det jeg har bestemt meg for . Jeg tenkte at når jeg er borte så kan dere stille meg spørsmål til en spørsmålsrunde når jeg kommer tilbake igjen . Så det er bare å stille meg spørsmål og det dere lurer på om meg eller noe om bloggen min i kommentarfeltet . så svarer jeg på alt dere lurer på i et innlegg når jeg kommer tilbake igjen .

Gjerne følg meg på sosiale medier som dere finner meg her . Instagram . https://www.instagram.com/elisehaaug/ .  facebooksiden min . https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/​ . E - posten min er Elise.haug@icloud.com 

Håper dere alle koser dere masse de ukene som kommer nå så snakkes vi igjen den første juni og da er jeg nok mye sterkere håper jeg og da blir nok bloggen mye bedre enn den har vært de siste ukene og ikke minst de siste månedene . 

Ha en koselig torsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Lite motviasjon til blogg , trent , spist litt mat og bare sett på youtubevideoer , serier .  sier ifra om jeg tar en pause eller ikke fra bloggen . Ellers går livet ganske bra om dagen . fint humør og nydelig vår vær som gjør meg glad og i godt humør . Skal prøve å lage innlegg til neste uke på fredag så håper jeg får til det . Har hatt fri fra skolen idag og har fri til mandag . og ikke nok med det så kommer det flere fri dager fremover fra skolen . Resten av denne her dagen blir nok til å ta det med ro og ikke gjøre noe Spennede . Må nok rydde rommet mitt imorgen siden det ser ikke ut , ha på nytt sengetøy og støvsuge rommet . 
Gjerne følg meg på disse her sosiale mediene .  Instagram -  
https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebook -  https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . Snapchat hae14 . 

Håper dere likte dette her innlegget og må bare beklage for lite blogg den siste tiden og håper dere skjønner grunnen og alle andre grunner . 

Lover å komme sterkere tilbake til neste uke . 

Ha en koselig onsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Monday  Prøve å trene treningsrutinen min etter skolen hvis jeg rekker det og hvis det ikke er noen hjemme når jeg kommer hjem . pakke resten av tingene mine . Jeg må også på skolen siden det er en ny uke og mandag . 

Tuesday . Prøve også å trene igjen etter skolen siden nå vil jeg komme igang med trening igjen siden det trengs for kroppen min . blogge for dere også må jeg på skolen som dere sikkert vet og skjønner siden det er jo hverdag . 

Wednesday . prøve å trene igjen . spise sunn mat alle dagene . blogge for dere . skole igjen som mandag og tirsdag . 

Thursday . blogge masse for dere siden vi har fri på torsdagen og da tenker jeg at det er bedre å lage masse innlegg når vi har fri enn å utsette det dagen etterpå . nå kan det jo henne at vi har fri torsdag og fredag men det finner jeg ut imorgen tenker jeg . 

Friday . Trene , rydde rommet også blogge enda mere for dere . bare ta en rolig og hvile resten av fredagen . 
Vet ikke om dette her var et Spennede innlegg eller ikke jeg men gjerne kommenter hva du synes om disse her innleggene i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig mandagskveld videre siden det fortjener dere alle. 

ELISE

 

Spist frokost , gått litt rundt omkring , sett på forestilling , spist softis , spist middag , sovet noen ganger , funnet frem klær og pakka klart til skoledagen imorgen , sett på blogger , sett på youtubevideoer , sjekket sosiale medier . 

Resten av denne her kvelden skal jeg bare hvile og slappe av . tenker å lage et innlegg til imorgen sånn at jeg slipper å blogge imorgen siden imorgen drar vi til pappa igjen og da blir det litt stress å blogge . 

Ha en koselig søndag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Hei kjære dere . Som dere ser på overskriften så har jeg sovet så mye de siste dagene . Idag har jeg sovet så utrolig mye . jeg vet ikke hvorfor jeg sover så mye men det er nok fordi at jeg har sovet lite eller at jeg er utrolig silten nå om dagen. Så har spist frokost også har jeg sovet , sett på youtubevideoer . sjekket sosiale medier. Ellers så har jeg bare sovet og sovet . Jeg prøver jo å være våken men noen ganger er det så vanskelig å ha øynene åpne. Resten av denne her lørdagen skal jeg bare hvile kroppen . spise god mat og spise litt sjokolade . frukt. Se på serier og bare ta det rolig. Vet dette her innlegget ble litt kjedelig men gjerne still meg spørsmål i dette her innlegget:http://cupcake12345.blogg.no/1494527795_qa.html​ . Dere kan også lese andre innlegg på bloggen min.
Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt kjedelig og gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig lørdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Nå er det vel lenge siden sist jeg har snakket med dere selvom det har tikket inn innlegg på bloggen så har jeg ikke vært så mye inne på bloggsiden min og ja jeg har jo sett litt av alle andre har lagt ut men har ikke skrevet noen innlegg før idag . Grunnen har vært at jeg har jo hatt besøk også ønsket jeg at jeg ikke skulle blogge noe når de var her siden jeg ville tilbringe mest mulig med mormor og morfar siden de var her bare fra tirsdag og dro hjem idag så da skjønner dere sikkert at jeg ikke ville jobbe så mye med bloggen . Det er også en annen grunn og det er at jeg har vært så silten den siste tiden og har sovna på sofaen og det skjedde flere ganger på 17 mai også . Jeg er også blitt litt for mye forkjøla . Kan jo si at jeg har kost meg så mye med min familie de siste dagene og har ledd mye og hatt det gøy . jeg vil ikke si at jeg er syk siden det er jeg ikke bare at jeg ikke er sånn helt i form men jeg drar selvom på skolen altså siden jeg kan ikke ha mere fravær enn det jeg har nå . Jeg har jobbet med innlegg før idag som kommer neste uke og jeg må bare beklage for at det bare kommer fire innlegg men jeg har ikke så mye motivasjon på å lage masse innlegg nå så håper det går bra med fire innlegg enn fem innlegg om dagen neste uke . Jeg tenker at det er bedre enn bare et om dagen så det er jo tross alt fire innlegg som legges ut om dagen hver eneste dag så det er ikke det verste . Resten av denne her fredagen skal jeg bare slappe av og hvile halsen min siden det trengs . 
Instagram  
https://www.instagram.com/elisehaaug/​    facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel  snapchat hae14 . 

Håper dere likte dette her innlegget og må også si beklager for et litt langt hverdagsinnlegg men sånn går det når det er lenge siden man har skrevet et innlegg for dere og det er kanskje bare bra eller ikke .  

Kos dere masse i helgen siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Hei kjære dere . Først og fremst må jeg si god lørdag til dere alle . Tenk at det er 17 mai på onsdagen denne her uken . Snart er mai over dere og da er det ikke lenge til sommerferie 2017 . Det jeg har gjort til nå er å pakke litt til mandagen . trent også støvsuget på rommet siden det var på tide for å si det sånn . Ellers har jeg bare tatt på meg klær og sett på youtubevideoer + serie . skjer ingenting idag enn at jeg skal ta en helt rolig lørdag siden jeg kjenner litt på kroppen at jeg begynner å bli litt silten . Føler også at jeg har litt vondt i hele kroppen idag . Etter dette her innlegget skal jeg ta ut av oppvaskmaskinen også må jeg vaske litt klær idag eller imorgen . Irriterer meg litt at snøen er ikke borte ennå så vi får bare håpe på det beste til onsdagen dere . Gleder meg sånn til mormor og farmor kommer til oss på 17 mai så det er derfor jeg ikke har lyst til å blogge siden vi ser dem ikke noe ofte . Vi har ikke sett dem siden sommeren 2016 så dere skjønner nok grunnen for det . Grunnen til at vi ikke ser dem så ofte er jo fordi at de bor 9 timer unna så det er derfor jeg ikke ser så mye til dem enn på sommeren og litt annet . Nå skal jeg sette igang med å ta ut av maskinen . Husk å still meg spørsmål i dette her innlegget : http://cupcake12345.blogg.no/1494608173_blogg_update_.html . 
Håper dere alle får en koselig lørdag videre siden det fortjener dere alle . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Hei kjære dere . Hvordan har deres dag vært idag . Min har vært så rolig og bra . jeg sa igår at jeg hadde fri idag og det er så deilig få litt fri fra skolen siden da kan man gjøre hva enn man vil på fri dagen . De fleste velger nok å sove bort hele dagen enn at jeg jobber med bloggen min enn å sove bort hele dagen . Jeg har også fått gjort treningsrutinen min idag noe jeg ikke har gjort på lenge . Jeg har også laget enda flere innlegg som kommer den uken som kommer nå . mangler endel innlegg til før jeg er ferdig med alle innleggene for neste uke . Jeg tenker å kanskje jobbe litt mere ikveld og bruke morgendagen på innlegg . Har også fått rydda litt igår også tatt på nytt sengetøy . Resten av denne her dagen går nok til å se på serier . youtubevideoer også jobbe litt mere med innlegg tenker jeg . Noe jeg elsker med fri er at man kan ha på deg bare sånne chille klær og ikke minst gå sminkefri . Siden hunden må jo puste litt utenom sminke også. jeg skal prøve å trene resten av denne her helgen og ikke minst spise gode og sunne råvarer som jeg er bra for kroppen og ikke minst tennene mine . Gjerne kommenter hva slags innlegg dere ønsker på min blogg fremover og det hjelper meg veldig mye med forslag siden jeg føler at jeg ikke har så mye å skrive om siden jeg har skrevet så mye innlegg idag og igår så gjerne kom med forslag og hvilke innlegg dere ønsker å lese på min blogg . 
Håper dere likte dette her lille innlegget og gjerne kom med forslag i kommentarfeltet siden det hjelper meg så mye enn at jeg ikke skal jobbe så mye med bloggen min . 

Instagram  https://www.instagram.com/elisehaaug/   Facebooksiden https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/  Snapchat hae14 . 

Ha en utrolig koselig fredagskveld videre siden det fortjener dere alltid , mine gode og koselige lesere . jeg er så glad i dere alle som leser og kommenterer på min blogg . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Da var det tid for hverdagsinnlegg igjen eller hva dere . Idag var det masse snø ute så jeg ble selvfølgelig vått og ikke nok med det masse snø over hele meg . Det er ennå snø hos meg men jeg håper selvfølgelig at det forsvinner så fort som mulig . Idag har jeg sovet mye altså etter skolen . Siden jeg ble så fort ferdig med alt jeg skulle idag så fikk jeg lov til å dra hjem så jeg kom ganske tidlig hjem idag også så det er så deilig når man har korte skoledager nå om dagen . Imorgen har jeg fri så jeg bruker denne her dagen på å jobbe med innlegg til neste uke så ønsk meg lykke til . Imorgen må jeg rydde rommet og gjøre litt mere ting så jeg har litt å gjøre denne her helgen . Er ganske silten idag men jeg skal gjøre så godt jeg kan med å jobbe med innlegg idag enn å bruke dagen imorgen og resten av denne her helgen . Gjerne følg meg på Instagram :https://www.instagram.com/elisehaaug/​ og det er bare å følge meg der om dere vil . Nå skal jeg som sagt forsette med å lage innlegg . Tenkte det var lurt å lage dette her innlegget før jeg forsetter siden det tar ganske lang tid å lage innlegg til bloggen . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 
Hei kjære dere . Gjett hva som har kommet hit jeg bor og det er nemlig snø . føler at jeg bare vil flytte til et annet land enn å se snøen igjen siden det er så irriterer meg at det kommer på nytt hver eneste gang . Håper bare at snøen forsvinner til 17 mai så jeg fordøyd . Har hatt en fin skoledag som alltid . For engangs skyld så kom jeg meg tidlig hjem enn jeg pleier så det er jo bra det . Oket ikke å trene idag så det blir nok bare en trening denne her uken . Tenker at det går bra bare at man må spise sunt . Har ikke gjort så mye siden jeg kom hjem enn å høre på musikk . se på serie . spist middag og nå sitter jeg i nattøy på kjøkkenet og blogger for dere . Skjer ikke så mye resten av denne her kvelden enn youtubevideoer også serie resten av kvelden . Blir sitron pai på fredag og masse jobb med bloggen siden jeg har fri på fredag siden vi har kjøkken prøve imorgen også det blir godt med en fri dag med jobb med bloggen også litt rolig dag med baking og ikke minst må jeg rydde rommet . vaske klær og alt mulig denne her helgen . Så det skjer litt selvom jeg selv synes jeg har et kjedelig liv så skjer det noe i hverdagen folkes . 

Gjerne følg meg på Instagram her:https://www.instagram.com/elisehaaug/ og dere kan også følge facebooksiden min til min blogg her :https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ .  
Håper at dere liker at jeg skriver litt om hverdagen min om dagen . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle , mine herlige lesere . 

ELISE


 

 
Hei kjære dere . Hvordan går det med dere nå om dagen . Håper dere alle har en fin uke så langt . Har hatt en helt vandig skoledag med fellesfag . Litt kjedelig men skoledagene blir alltid like gøy selvom vi ikke er på kjøkkenet på tirsdager . Det er noe med meg og brownies . Det er så sinnsykt godt og ikke minst så lett å lage . Kan linke oppskriften som jeg har lagt ut på bloggen her .http://cupcake12345.blogg.no/1493402455_verdens_beste_brownies_oppskrift_.html . Skal trene imorgen siden jeg gjemte å trene på mandagen . Skal også spise havregryns grøt resten av denne her uka til frokost siden man må ha sunn mat i kroppen også . Nå venter jeg bare på kaka så skal jeg spise kake også spise litt mere sunnere mat etter det . Ta en rolig kveld denne her tirsdagen . Tenker å se på youtubevideoer eller noe serie til jeg legger meg ikveld . Tenker å ikke legge meg så sent som jeg gjorde igår siden det er jo også viktig med søvn eller hva folkes . Jeg er mere aktiv på Instagram så dere kan følge meg på Instagram her .https://www.instagram.com/elisehaaug/ ,https://www.instagram.com/elisehaug14/ . Kan si at livet mitt føles bedre nå enn den har vært på en god stund så det er en bra ting eller hva dere . 
Håper dere likte dette her hverdagsinnlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig tirsdagskveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Hei kjære dere . Denne her søndagen skal jeg bruke til å bare ligge i senga og bare la kroppen min ta det med ro med serie og bare chille i de deilige klærene mine jeg har på meg . Jeg kjenner at jeg er klar for en ny uke med trening og litt mere sunnere kosthold pågang . Det jeg har gjort til nå er å spist frokost . klippet negler og ikke minst tå tærede mine siden det var på tide på at jeg klippet de begge stedene . Rett og slett bare gjort kroppen min ren for en ny uke med nye muligheter og ikke minst mål . Kjenner at det er godt med at bloggen blir bedre den uken som kommer så håper jeg at jeg klarer å holde den oppe til sommerferien har begynt selvom det er litt lenge igjen til det er sommerferie . tida går så sykt fort om dagen så det kommer til gå fort til sommerferien er her . Resten av denne her søndagen går til Netflix og chille til dagen er over . siden det er dårlig vær så det er det lov . 


Håper dere får en koselig søndag videre siden det fortjener dere alle mine koselige lesere . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Det har ikke skjedd noe idag enn at jeg bare vært inne og ute hele tiden . Sett på youtubevideoer . serier . tatt på meg sminke av ingen grunn . Lagt ut masse bilder på Instagram . skjer ikke så mye i helgene heller enn på hverdager . Livet mitt er kjedelig og kanskje det blir mye mere moro etterhvert i livet mitt og på bloggen . Det som irriter meg idag er at jeg har mensen og hater mensen av alt i livet mitt . Det verste jeg vet om . Heldigvis så har jeg det bare til tirsdag eller noe sånt . Etter dette her innlegget skal jeg sitte ute igjen siden man må utnytte at det er fint vær eller hva dere . 

Siden dette her ble et kort hverdagsinnlegg så legger jeg til mine sosiale medier med i dette her innlegget sånn at det ikke blir alt for kjedelig å lese . 

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/elisehaaug/  . FACEBOOKSIDEN MIN :

https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=bookmarks . E-POSTEN MIN 
Elise. haug14@gmai..com 
Snapchat : Hae14 . 
Håper dere likte dette her innlegget også at dere ikke synes det var kjedelig å lese . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Først og fremst må jeg si beklager for at dette her innlegget kommer for sent . Grunnen er at jeg har jobbet med innlegg til neste uke i flere timer nå så det er derfor jeg ikke har fått laget noe innlegg som er hverdagsinnlegg så det er derfor det kommer så sent . Har hatt en fin og rolig skoledag . Laget middag som var pizza og den ble god så det er jo bra . Har til og med laget kaffe mocca og den ble også god . Har også sett på serier + youtubevideoer . Resten av denne her kvelden blir til serie og youtubevideoer . Blir sånn ca 4 - 5 innlegg om dagen neste uke så håper dere er fordøyde med at bloggen kommer sterkere tilbake på den nye uken som kommer . Som dere vet så har ikke jeg den mest Spennede hverdagen så det er derfor disse kanskje blir litt kjedelige å lese og det beklager jeg , håper dere liker dem uansett om det er kjedelig eller ikke . 

INSTAGRAM - https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebooksiden min - https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/​ . E -posten min Elise.haug14@gmail.com . Snapchat hae14 . 
Ønsker dere en utrolig fin fredagskveld videre siden det fortjener dere alle . Husk å kos dere masse i helgen siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Hei kjære dere . Hvordan er dagen på den nye uka dere . Siden det er første mai så har alle fri idag noe som er så deilig siden da kan man jo være lengre oppe og stå opp litt sentere enn vandig . Siden nå har jeg bare trent , spist frokost . sett på serier , youtubevideoer . Nå sitter jeg her og blogger til dere . Skjer ingenting idag enn at jeg skal til mamma sentere idag . Så jeg må pakke resten jeg skal ta med . Må nok også lage middag idag og rydde. Gjøre de vandige tingene man gjør i et hjem . Tenker kanskje å bytte sengetøy sånn at det er rent til jeg kommer tilbake til pappa om en uke . Blir godt å komme tilbake på skolen igjen imorgen . Være sosial enn å sitte inne hele tiden . Vil bare si at jeg prøver så godt jeg kan å jobbe hardt med blogge om dagen men det er litt vanskelig noen ganger men prøver så godt jeg kan altså . Føler at jeg ikke har hatt så mye inspirasjon til blogg om dagen så det er kanskje derfor det ikke har kommet så mye som det har gjort den siste tiden . Dere må bare la meg få litt tid og få inspirasjon igjen med blogg . Gjerne kom med innlegg dere ønsker fremover på bloggen så skal jeg prøve å lage det dere liker å lese på min blogg . 
Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 
Hei kjære dere . Hvordan har deres vært så langt . Min har vært helt grei . Noe som irriter meg er at du begynner å se på en ny serie også får du dilla på den serien . Jeg har fått trent . sett på serie . youtubevideoer . Tror jeg har funnet noe jeg kan ha på meg på 17 mai . må bare visse det til mamma og om vi kan bestille det hjem . Etter dette her innlegget skal jeg rydde inn de rene klærene jeg vaska igår . Resten av kvelden blir nok bare til å rydde og se på serie . Så godt med fri imorgen eller hva dere . Gjerne kom med forslag til innlegg dere ønsker på bloggen fremover . 


Tenkte det var like greit med et lite og kort hverdagsinnlegg siden det er litt lenge siden sist . Ville også si at dere må kose dere masse denne her søndagen siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Idag var vi på fjelltur og det var koselig , litt slitsomt gå opp men det er jo litt verre ned igjen men det går alltid fort ned igjen enn opp . Vi koste oss ihvertfall og det er jo det som er viktigst . Vi hadde med noen andre på turen også . Jeg kan ærlig si at jeg er veldig glad i gå tur selvom jeg er ganske mye inne så er det deilig å gå fjellturer og det skal vi gjøre mere av fremover er jeg sikker på . Jeg er veldig vant til gå tur siden alle de tre årene på ungdomsskolen så gikk vi tur hver eneste fredag uansett vær . Har bare slappet av siden vi kom hjem og spist middag , godteri , sett på youtubevideoer og lest en blogg . pakket klart til skoledagen imorgen . Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og legge meg ikke så sent siden det er viktig å være uthvilt til skoledagene eller hva dere . Legger til mine sosiale medier sånn til dere som har lyst til å følge meg på de også . 

Instagram  https://www.instagram.com/elisehaaug/ .  facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - post Elisehaug14@gmail.com . Snapchat hae14 . 
*Bildene er fra WEHARTIT *
Håper dere likte dette her søndags innlegget og vil si at jeg legger dette her ut på tirsdag men skriver dette her innlegget på søndagen . bare sånn at dere vet det . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig tirsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Hei kjære dere . Som sikkert mange leste i et innlegg igår så skrev jeg om litt om livet og er helt målløs etter alle som har lest og ikke minst støtta meg i dette her . Setter så pris på alle som leste det innlegget siden det er et ganske viktig tema å ta opp . Hvis dere ikke har lest det innlegget ennå så kan dere lese det her :http://cupcake12345.blogg.no/1492776981_tankekaos.html . Går bedre med meg nå til dere som lurer på det . Føler meg kanskje ikke helt 100 % bedre men det kommer deg nok etterhvert . Tenker å skrive litt om hva som skjer og hva som har skjedd til nå . 

Har spist frokost . laget innlegg til neste uke så det kommer fire innlegg om dagen og kanskje fem om dagen også om jeg har tid og oker . Sett på youtubevideoer , hørt på musikk også har jeg jo blogget masse og sett på sosiale medier . Idag får vi besøk til middag så det blir koselig . Mamma holder på å bake Oreo kake så det blir nok godt etter middagen . Skjer ikke så mye idag enn at jeg bare skal ta det med ro . Imorgen skal vi kanskje på en gåtur hvis det er fint vær siden det er viktig at jeg kommer meg litt ut også iblant så håper det blir fint vær imorgen . Ellers enn det slapper jeg bare av og gjør ingenting enn det jeg har gjort til nå . Tenker å finne meg noe mere å drikke og spise , å bare se på noe også må jeg rydde inn klær i skapet og kle opp senga . Ville bare lage et lite innlegg med tusen takk for all støtten og mange lesere på det innlegget jeg la ut . 


Må også si tusen takk for all støtte jeg for innleggene jeg legger ut og setter pris på hver av dere også kommentarene dere kommer med så tusen takk alle sammen for det dere gjør . 

Håper dere koser dere masse denne her lørdagen siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 
Hei kjære dere . Må bare si at jeg er silten idag så oker ikke å lage innlegg til bloggen idag . Er så lei meg men jeg må lytte til kroppen min når jeg er silten . Jeg har sovet litt så jeg føler meg litt bedre enn jeg var på morgen idag . De siste dagene har jeg følt meg ikke så bra i kroppen . men det går over også kommer det litt tilbake igjen og det irriter meg . Heldigvis har jeg klart å trene og gjorde det ganske tidlig på morgen idag så det er jo bra at jeg har trent idag . Har bare drukket litt te , drukket smoothie , spist to mini gulrot og spist en kjeks . Så jeg burde jo spise litt mere enn det jeg har gjort . Jeg skal også lage focaccia som vi skal ha til middagen idag så da har jeg noe å gjøre enn å kjede meg . Jeg hadde tenkt til å bake brownies igår men jeg gjorde det ikke siden det er jo ikke sunt for kroppen å spise kake men det er så godt men jeg må bare gjemme det i hode siden jeg har lyst men jeg har ikke lyst til å spise kake i ukedagene . Skal prøve å lage masse innlegg på fredag siden vi har jo også fri da så da skal jeg prøve så godt jeg kan . Prøver å få ut 4 innlegg om dagen så det er mye jobb og hard jobb dette her . Det jeg prøver å si at jeg har lyst til å jobbe bra med bloggen nå om dagen men jeg klarer ikke å jobbe nå idag . Håper dere forstår hvordan det er å være silten og jeg prøver så godt jeg kan og det vet dere nok at jeg gjør . 


Håper jeg ikke er silten imorgen når jeg skal på skolen også at jeg ikke er silten på fredag så håper alt blir bedre imorgen og på fredag . 

Ha en koselig onsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits