akkurat nå har jeg kommet til pappa igjen . Vi kom igår kveld . Det skjedde ikke så mye når jeg kom til pappa enn at jeg slappet av og tok det med ro . 

Idag derimot har jeg rydda hele rommet mitt . Fått vaska alle de klærene jeg hadde til mamma . rydda i skuffa mi , rydda i klesskapet mitt . fått på nytt sengetøy også støvsuga rommet . Så jeg har rett og slett rydda i tingene mine sånn at det er mye renere på rommet mitt nå enn før . Resten av dagen har jeg brukt til å slappe av og ikke gjort noe Spennede . Kom til pappa på onsdag . siden jeg skriver dette her på torsdag og det kommer på fredag . Så det jeg har gjort på torsdag gjør jeg ikke når dere leser dette her innlegget . Håper dere skjønte hva jeg mente . 

Spørsmål - http://cupcake12345.blogg.no/1491821029_still_meg_sprsml_til_leser_sprsmlsrunde_.html . 

Personlige innleggene som har nettopp kommet ut kan dere lese her .http://cupcake12345.blogg.no/1491994902_det__stole_p_folk__.html .http://cupcake12345.blogg.no/1492094161_hverdag_.html . Kommer mere sånne her innlegg fremover . 

Sosiale medier - https://www.instagram.com/elisehaaug/ - https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel - E - posten min Elise.haug@gmail.com - Snapchat , Hae14 - Elise haug . 
Håper dere likte dette her innlegget . Kommer et til info innlegg på lørdag om jeg ikke tar feil . Håper at dere liker at jeg er så aktiv på bloggen om dagen . 

Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

  


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits