Kjenner at jeg gleder meg til å få mitt helt eget rom og innrede det helt selv . Ikke det at jeg skal kjøpe mye nytt men jeg vil heller male hele rommet og ikke minst male skrivebordet vi har på rommet og ha det som sminkebord . ha et fint speil i gull og ha fine pynte ting i gull . Jeg vil også ha noen fine planter på rommet siden det er så fint med planter. Jeg vil rett og slett ikke bruke mye penger på rommet men heller male de tingene jeg har. Har sykt lyst til å male hele rommet vinrødt også male skrivebordet i grå grønn farge. Vet ikke om dette her blir noe av til høsten men jeg kan jo håpe at det kan skje . 

Håper dere likte dette her innlegget og si ifra om dere har billige nettbutikker med pynte ting og alt annet til soverom i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits