Hei dere . Tenkte å snakke litt om kropp i dette her innlegget . Nei jeg lager ikke dette her innlegget for å lage kropp press til dere som tror det siden jeg har det selv jeg så det er ikke derfor jeg lager dette her innlegget og heller til dere som ikke tror dere er perfekte . Så hvor skal jeg begynne med dette her innlegget dere . Jeg kan jo først og fremst si at vi alle er bra nok som vi er på utsiden av kroppen vår som inne i kroppen . Det handler ikke å være tynnest , penest , søtest og perfekt men heller bare drite i hva alle andre tenker og føler om deg . Bare ta alt vekk fra deg og heller tenk at du er perfekt som alle andre og vær fordøyd med det du har siden det er flere folk i verden som har det verre enn oss i Norge selvom det ikke handler om dette her så er det viktig å tenke litt på de i andre land enn å tenke om alt annet vi har i det landet vi bor i . Du er perfekt hvordan du ser ut bare at du selv ikke vet det selv men alle andre vet du er perfekt på utsiden og på innsiden . Jeg vil også si at selvom kanskje ikke du er pen selv så er det alltid noen som synes du er pen bare at du selv ikke ser at du er pen hvis dere skjønner . Alle synes selv at ikke er pen men det er jo helt feil men kanskje noen selv synes de selv er pene og det er helt greit å synes det siden det er bare bra det . Men jeg selv synes ikke jeg er pen som alle andre men folk synes nok at jeg er pen men ikke jeg selv synes det og det er nok mange jenter som er sånn som meg . Men jeg skal si er at du må være fordøyd med den du er enn å være sint , trist , lei deg og bare drite i hva folk synes og menes om deg siden du må være bestemt på deg selv enn å høre hva folk snakker om deg og vær bestemt på deg selv enn å høre på hva de sier til deg siden da blir alt så mye verre dere . 

Ja man kan være ikke fordøyd med kroppen din men det betyr ikke at du må trene hele tiden og spise sunt hele tiden så vær fordøyd med den kroppen du har også kan du begynne å trene litt enn å silte deg ut og jenter det er lov å være litt usunn og det er jo ikke så farlig å spise litt sukker om dagen . Men dere bestemmer selv hva dere vil gjøre med livet deres siden det bestemmer ikke jeg men jeg bestemmer over meg selv men ikke over dere som dere sikkert vet . Tror nok dere har skjønt med dette her innlegget er jeg sikker på . Så vær fordøyd med den du er og på kroppen din så har du det bra i livet og du vet jo at du selv er pen som du er og det er vi alle . Vi er like pene , like perfekte kropper alle vi jenter og gutter så klart så ikke bryr deg om alt om kropp og perfekt het siden det er bare tull dette her så bare gjem det i bakhode enn å tenke på det hele tiden siden det er jo bare bort kasta tid eller hva dere . Men dette her er min mening men gjerne skriv din egen mening i kommentarfeltet eller skriv om du er enig med min mening . 

Håper dere likte dette her innlegget også håper jeg dere alle har skjønt hva jeg mente med dette her innlegget og jeg sier det igjen at vi alle er like perfekte som vi er på utsiden som på innsiden dere . Gjerne kommenter hva du synes om innlegget og gjerne kommenter din egen mening om dette her i kommentarfeltet . Nei jeg lager ikke dette her innlegget for klikk , kommentarer og masse lesere men det er et viktig tema i dagens samfunn så det er derfor jeg lager dette her innlegget til dere som lurer på det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle mine herlige lesere . 

ELISE
 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits