Vær sterk selvom du synes det er vanskelig . 

Føl deg sterk selvom du føler deg svak . 

Tren litt i hverdagen om du har lyst og det hjelper litt med at du ikke blir så silten av alt . 

Drikk masse vann siden det hjelper og hvis du er silten så hjelper det med et glass vann enn annen drikke enn vann . 

Ta det helt med ro og slapp helt av en dag i helgen enn å gjøre alt du må gjøre . 

Ikke stress med trening og sunt kosthold siden da blir kroppen silten av trening og kosthold . Ta steg for steg siden da gir du ikke opp hver uke så det jeg mener er at du må ta det rolig i starten også går du oppover hverdag . 


Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig , din egen mening i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Det er mange mennesker som er alene om dagen . Det er utrolig trist og ikke noe gøy . Jeg vet hvordan det er siden jeg føler det sånn på fritiden men det er jo en grunn for det men det skal jeg ikke dele med dere siden det er privat. Det er derfor jeg laget meg en blogg der jeg kan skrive , jeg begynte jo denne her bloggen for å dele det jeg baker men det ble ikke helt sånn avlikevel men er uansett fordøyd med hvordan bloggen min har blitt nå . Jeg kan ærlig si at bloggen har vokst litt men ikke sånn kjempe mye . Men til tema som det skulle handle om i dette her innlegget. Synes det er dumt at folk er alene om dagen på skolen eller hele tiden er bedre å si og vet hvordan det føles og er siden det er jo ikke noe gøy å sitte inne , alene og bare ikke gjøre noe. Bare sitte på rommet og ligge i senga hele tiden på fritiden , det er ikke no særlig gøy eller noe bra i livet og selvom jeg har sånn selv . Men heldigvis så har jeg en blogg der jeg kan dele ting også ting jeg må ut tankene mine ut og til verden. Håper alle der ute får det bedre etterhvert til dere som har det litt sånn som meg i helgene også i hverdagen . ja jeg kan bli bedre kjent med folk på skolen men det er veldig vanskelig for meg men jeg skal si at jeg prøver hver eneste dag men klarer det ikke så da får det bare bli sånn. Jeg er nok for redd også er jo jeg et menneske som er usikker også redd for tusen ting om dagen så det er kanskje litt derfor. Kanskje det funker i fremtiden men vi får bare se hvordan tiden bringer dere. Jeg synes også synd på de tiggere som er i byen , de bare sitter der fra morgen og til kveld men tørr ikke å gi penger til dem kanskje litt dumt men sånn er jeg bare som menneske. jeg kan jo hvertfall gi dem et smil sånn at de får en litt bedre dag enn å bare se at mennesker går frem og tilbake. Jeg må bare si at jeg har det bra i livet altså men det er selvfølgelig trist at verden er sånn men jeg er vant til det folkes og jeg har heldigvis noen som støtter meg i dette her så det er jo bra det enn at ingen støtter meg i dette her.


Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet , må si at jeg synes ikke synd på meg selv eller noe altså. Håper dere likte dette her innlegget. 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Gå med det du vil enn å bry deg om hva alle andre synes siden hvis du føler deg fin i det du har på deg så tar du på deg det . Stol på deg selv og føl deg fin og bra for en gangs skyld enn å kle deg som alle andre . Føl din egen still enn gå med du ikke vil gå med siden det er jo viktig at du selv føler deg bra i det du har på deg . Ikke bry deg om alle andre siden det som er viktig er at du selv føler deg fin og ser bra ut for en gangs skyld . 

Hva er deres meninger om dette her , kommenter din egen mening i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Håper dere likte dette her innlegget , gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Spise en god frokost , ta på meg koseklær , pakke til morgendagen , finne frem klær til morgendagen , begynne å pakke klær siden på mandag bytter vi igjen . Se på youtubevideoer/serier . lese blogger . sette litt mål for uka kanskje , Sjekke sosiale medier . Bare ta en rolig søndag sånn at jeg er uthvilt til morgendagen .Ikke gjem å stille meg spørsmål i dette her innlegget -  http://cupcake12345.blogg.no/1490210578_sundays_qa.html​ . 
Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . Håper dere alle får en fin start på uken . 

ELISE

 
Ukas opptur - At vi slutta før tolv og ikke minst rakk 12.05 bussen fra byen og hjem .

Ukas nedtur - At det var full buss på onsdag og fredag .

Ukas avhenging - Kanelboller , det er så sykt godt folkes . 

Ukas matrett - hjemmelaget pizza. 

Ukas klesplagg - ullundertøy gensere . 

Ukas sang - https://www.youtube.com/watch?v=mUeaY6IN-RU
Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet under dette her innlegget . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Alle kan gjøre noen feil i livet og folkes ikke vær redd for å gjøre noe feil siden det gjør vi alle mennesker . Det er alltid mennesker som gjør feil om dagen . Jeg kan ærlig si at jeg har gjort så mye feil i livet og gjør det ennå så ikke vær redd for å gjøre eller si noe feil siden du mener jo ikke å gjøre feil eller si noe feil . 

Håper dere likte dette her korte innlegget . Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Verre folk har det verre enn meg om dagen . Jeg tenker veldig mye på de gamle folkene som kommer på bussen hele tiden når er på bussen . Synes liksom så synd på dem . Noen ser triste ut eller så smiler mange gamle folk og jeg smiler til hvem som helst jeg så håper det hjelper litt på humøret på de gamle folkene i landet vårt . Håper de blir godt passa på . Idag spurte en gammel dame om jeg kunne hjelpe henne når hun skulle ut av bussen . Selvsagt så hjalp jeg henne siden det er viktig å hjelpe de som trenger hjelp enn å bare stå og se på . Jeg kan tenke hele tiden at jeg har det vondt men jeg har jo ikke verre enn de fattige som bor i andre land så jeg må slutte å klage på livet mitt siden det finnes verre ting i landene i verden enn livet mitt . Ikke det at jeg ikke har det bra om dagen men noen ganger så livet helt kasta bort folkes . Man tenker liksom ikke hvor lille det er i de fattige landene i verden men når man er i et punkt i livet som er litt vanskelig å ha i hode , tankene så tenker man ikke på de personene som har det verre enn oss mennesker i dette her landet vårt . Så jeg synes vi skal slutte å klage på oss , heller ta vare på det vi har i vårt land siden vi er heldige som har bil , hus , mat , penger , klær . ikke alle som har alt det vi har nå om dagen . Ikke minst så har mange mennesker jobb også noe som er viktig siden vi må jo tjene penger til hus , mat . også videre . Vi bør også være takkcmelige at vi lever . har et helt greit liv i Norge eller landet vårt . Vi kunne hatt det verre enn det vi har idag og vi er heldige som har et så fint . ikke minst så stort land ikke minst så fin natur og alt . Det kommer jo mange turister på tur til Norge og det er jo gøy det siden da får de se hvordan vårt land er haha , kanskje litt rart å skrive det her haha . Men det jeg mente er at vi må slutte å bry oss om alt mulig siden det er verre ting i verden enn i oss selv , livet vårt . Vi klarer alltid å løse den vanskelige saken vi sliter med . Håper dere skjønte hva jeg mente med dette her innlegget . Synes det er så viktig å skrive om viktige ting siden dette her er viktig eller ? . 

Håper uansett at dere likte dette her innlegget , gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig at dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Det er alltid press om å være perfekt hele tiden . For å si det sånn så handler det heller om hvordan er det mulig å få tid til å være perfekt hele tiden . Hvordan er det mulig spør du meg . For å være ærlig så er jeg ikke noe perfekt som menneske og ikke noe perfekt ellers heller . Alle jenter prøver å få en perfekt kropp og det gjør jo jeg også men jeg er alt for glad i godteri og brus så det klarer jeg ikke å kutte ut i helgene . Jeg synes det er lov til å kose deg litt i helgene også kan man spise mere sunt i hverdagen enn å være pikkete i helgene og i hverdagen . Men det er min mening nå om dagen . Folkes vi lever bare et liv så det er lov spør du meg . Selvfølgelig er det viktig med bra helse og være rask , frisk i kroppen men det skader ikke å spise blitte litt godteri i helgene . To glass brus skader ikke for kroppen vår hvis vi trener i hverdagen så er ikke så viktig å spise litt sukker i helgene . Tror vi har litt godt av det i helgene jeg . Bare lev dit liv og ikke tenk på alt andre gjør . Gjør det du vil også order alt deg . Det som er viktig er at du er bra nok og at du synes selv at du er perfekt betyr mere enn å føle på det presset som vi går innom om dagen folkes eller jenter . Det er nok andre som synes du er perfekt selvom du ikke føler for det selv . Det synes nok alle er jeg helt sikker på . Synes vi skal gjemme alt dette her presset og fokusere på livet vårt og leve et godt liv enn å tenke på at alle andre er perfekte enn deg selv siden du er like perfekt som alle andre jenter i denne her verden . Du er like pen som alle andre , du er like pen med sminke som uten sminke . Alle gutter liker forskjellige jenter så ikke vær redd for at ingen gutter liker deg siden det finnes så mange gutter rundt i denne her verden så ikke vær redd for det . Bare ta den tiden som kommer så kan det henne det skjer noe gøy og Spennede etterhvert jenter . Bare ta den tiden og ikke stress med noe siden da kaster du bare bort tiden din på livet . 

Som sagt så er vi alle perfekte som vi er ferdig med det . 
Jeg er et følelse menneske i hver din tid . Jeg kan ærlig si at jeg viser så mye følelser for hverdag som går . Jeg kan visse følelser for de jeg liker , når jeg får panikk i bussen .når jeg er glad . Når det skjer noe skummelt . Når jeg svetter på bussen noen ganger . Det visest mye følelser inni meg altså . Jeg er ikke en person som holder det inne skal jeg si det . Men når jeg er lei meg på skolen så kan jeg gjerne holde det inne siden jeg hater å være lei meg og være trist , sint og sur . Ja jeg kan bli noen ganger irritert på skolen men jeg gjør det enlik bare for å tulle siden jeg liker å ha morsomme dager på skolen . Så der har dere meg som person . Tenk når jeg får meg en kjæreste en gang dere . da kan jeg ha masse følelser inni meg er jeg helt sikker på men den tid tar jeg når det kommer en dag eller en tid . man må finne den rette person man liker og stoler på ellers så klarer man ikke å være i et forhold . Man må også være forelska i den gutten man er i et forhold med ellers så er det ikke noe vits å ha et forhold men det er min mening da . Jeg kan også noen ganger være følsom også noen ganger i livet mitt men heldigvis så er det ikke så ofte at jeg er følsom siden da hadde det vært slitsomt å leve selvom jeg lever slitsomt nå om dagen også . Men for første gang på lenge så har jeg hatt en fin skoledag . klart å jobbe litt bedre enn forrige tirsdag så det er jeg fordøyd med . Jeg vil også være ærlig med dere og si at jeg er også et menneske som er veldig glad i å være i mitt eget selskap etter skolen . Bare skrive et innlegg til dere der jeg tenker og har tanker i hode . bare skrive ned det jeg føler siden man må jo få det ut av hodet så hvorfor ikke dele det med dere . Kanskje dere er litt lik som meg som også viser følelser der det er mange mennesker . det kan være i byen , der du går , butikken , bussen , skolen . Hvor som helst . Men jeg tenker at det er ikke så viktig om jeg viser mye følelser rundt folk siden da er man ikke redd for det men nå er jeg redd for alt annet da så da er det kanskje lettere for meg å vise de redde sidene med å vise følelser på bussen eller hvor som helst . Heldigvis så har det blitt bedre å sitte i buss nå men det var mye verre før men kanskje det kommer tilbake igjen men håper på det beste som det er nå . 

Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det blir jeg alltid glad og koselig å få . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
17 år og allerede lei av livet . Det er kanskje ikke det at jeg er lei av livet men heller det at folk skal bestemme hva jeg skal gjøre hele tiden. Føler liksom at jeg ikke kan nei eller så tørr jeg bare ikke si nei til folk . Men kan man ikke hjelpe alle sammen heller . Jeg føler også at jeg gjør alt på skolen enn alle andre . Rydder og vasker på kjøkkenet hele tiden . følger med i alle timene enn alle andre . Gjør liksom alt jeg kan sånn at alle blir glade og fordøyde men man får jo ikke noe igjen for det . Det er det som er det verste . Jeg smiler til alle jeg ser men får bare et rart uttrykk av folk noen ganger . Ok jeg smiler kanskje ikke til alle mennesker men prøver å gjøre det hvertfall . Nei jeg klager ikke på mennesker nå men dere skjønner hva jeg mener med dette her håper jeg . Det jeg prøver å si at jeg prøver å få alle glade , fordøyde med det jeg gjør for alle mennesker men føler som at folk ikke takker meg for hva jeg gjør for folk . Jeg er en hjelpsom person og det har jeg vært hele livet tror jeg . Jeg må lære meg å si nei til folk . Siden man lærer ingenting hvis man spør om hjelp hele tiden . Man må føle på mage følelsen noen ganger også . Stol på deg selv enn å spørre alle hele tiden . Det går jo fint , greit om du har prøvd men det skader ikke å prøve selv før man spør om hjelp . Selvfølgelig kan du spørre om hjelp hvis du er usikker på hva du skal gjøre . Jeg er også en person om dagen som kan bli veldig lett irritert og sur på folk av ingenting . Kan også klage på veldig mange ting også men det er liksom ikke det at jeg mener det bare sier det rett ut . Det har liksom bare blitt sånt om dagen men prøver å være positiv hele tiden altså men noen ganger så er det vanskelig å ha fin dag og det er vel sånn med alle er jeg helt sikker på . Alle har ikke perfekte dager hele tiden . For å være ærlig så har ikke jeg perfekte dager hvor jeg smiler til øre til øre . Det går ikke an hos meg siden det er alltid en ting å klage på om dagen . Men skal si at jeg prøver å være glad og blid hele tiden selvom jeg har en dårlig dag siden jeg vil være glad rundt mennesker enn å være sint , lei meg og klage på ting . Jeg har jo ikke lyst til å dø selvom jeg sier noen ganger . Ønsket at jeg mistet livet mitt . Men man bare sier det siden man har lyst men man gjør det ikke siden ingen vil minste et liv . Selvom hvor vanskelig livet er så vil man ikke dø og det er min mening hvertfall . 

Måtte bare få ting ut i et innlegg og dette her er ikke slemt mot folk eller klage på folk men bare ting som irriterer meg om dagen . følte bare å dele mine tanker som jeg har hatt i hode i mange dager i hode og må bare få det ut og dele det med dere . Håper dere skjønte hva jeg mente med dette her innlegget . Håper dere liker disse her tanke innleggene . Skal ikke komme så mange fremover . 

Husk å kommenter noe i kommentarfeltet hvis du har lyst til det . 
Vil heller bare ligge i senga hele dagen enn å gå ut av huset . Det er ikke noe galt eller noe men heller det at jeg blir så fort trøtt og silten .Nå er jeg jo silten hele tiden noe som er så irritere . Men å ligge en hel dag i senga også bare sove ut hadde vært deilig . Jeg kan nok sove hvor som helst er jeg helt sikker på . Selvom jeg har en hel sminkelook så ser man at jeg er trøtt . Jeg liker ikke gå ut av huset i helgene . vet ikke hvorfor men det har bare blitt sånn . Vil liksom ikke ut . vil heller bare ligge i senga . Kanskje jeg er redd for å møte de menneskene jeg kjenner som jeg ikke har sett på lenge . Eller har jeg bare blitt sånt menneske nå om dagen . Noen ganger er livet vanskelige enn man trodde og kan si at mitt liv er aldri perfekt som alle andre bloggere der ute i denne her verden . Jeg er bare en jente på 17 år som sitter i senga hele dagen og se på youtubevideoer , ser på tv serier . Baker noen ganger . Blogger for dere . Det er hele livet mitt utenom skolen . Spiser Skjelden frokost , kveldsmat . Kroppen blir mere og mere silten for hverdag . Noen ganger vil man bare minste det livet man har og dumt å tenke slikt men sånn er det noen ganger . Alt er ikke bra i livet selvom det ikke har skjedd noe så kan man føle deg nedfor , lei deg , sint på deg selv og ikke minst ha dårlig humør . Ikke nok med det så kan man også være ganske følsom når man er litt langt nede i livet . Dumt at det skjer sånt her med mange mennesker om dagen og ja . Ønsket at vi hadde en bedre verden altså . Vil heller bare sove hele dagen bort enn å bruke den til noe . Jeg sovner alltid når jeg ligger i senga og ser på noe . det er så slitsomt når det skjer hele tiden siden man har jo lyst til å se på det man skal se på men så sovner man isteenfor . Det er litt merkelig det . For en merkelig verden vi lever i folkes . Jeg er nok veldig flink til å se de verste sidene enn de gode sidene . Føler at året 2017 så langt ikke er helt mitt år og håpet at årene skulle bli bedre for hvert år men tok feil og kanskje det forandrer deg etterhvert men ikke nå om dagen . Håper bare at alt blir bedre med livet mitt etterhvert enn det er nå siden nå er jeg lei av å være lei meg , sint , irritert hele tiden . Nei det er ikke noe galt men sånn har det bare blitt nå om dagen . 

Håper alt står bra til med dere . Bare å kommentere noe koselig eller noe annet i kommentarfeltet folkes . Er så glad i dere alle som leser bloggen min . Gjerne følg med videre i mitt eventyr . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle mine gode lesere . 

ELISE
Redd for å dø . 

Redd for å gå over veien der man må gå over . 

Redd for å sitte i busser , biler . 

Red for å minste pusten . 

Redd for å gjøre noe galt . 

Redd for å gjøre noe feil foran alle folk . 

Redd for mennesker . 

Redd for å minste folk man er glad i . 

Det finnes mange forskjellige ting man er redd for . Men det som er viktigst er at du finner en bra løsing på de tingene du sliter med . Skjønner hvor vanskelig ting kan være siden sånn er det jo med alle mennesker . Heldigvis er vi forskjellige alle sammen men likheten er at alle er redd for en ting i livet hvertfall . Eller noen er kanskje redd for mange flere ting i livet . Det går alltid bra tilslutt folkes . 

Håper dere likte dette her innlegget . har brukt litt tid på det . Kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det blir jeg alltid glad for . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Alle kan bli følsomme noen ganger . Det kan være at man er trist , lei deg , glad . Kjærlighetssorg . Man kan også bli det av ingenting . Man kan gråte hva alt og ingenting . Når man er trist , sint eller glad så kommer tårene så fort på mennesker . Jeg kan få tårer når folk er flinke til å synge eller hva som helst . Når det er kaldt ute så tenner det litt tårer haha . Det er plagsomt . Når vi jenter har mensen så kan vi bli litt følsomme eller kanskje ikke . Jeg kan være følsom noen ganger men ikke så ofte altså . Men hvis folk sier noe om meg så kan jeg bli litt satt ut og bli litt irritert på de folkene og kan bli litt følsom av det kan jeg vel si håper jeg . Så vi alle blir følsomme noen ganger eller noen blir det kanskje litt for ofte . Men det at man er følsom betyr masse følelser så du kan bli glad selvom du er følsom også videre også videre . Heldigvis så snakker nok ikke alle om meg er jeg helt sikker på . Det er ikke så mye baksnakking på skolen min om jeg ikke tar feil nå men merker ikke så mye på det noe som er bra siden . Det er jo ikke noe gøy å bli baksnakka eller hva folkes . Så mennesker ikke gjør det folkes . 

Vet ikke om det er en grunn for at jeg lagde dette her innlegget men det er litt viktig tema å snakke om så hvorfor ikke . Beklager for kort innlegg om dette her tema men det er ikke så mye mere å si og snakke om dette her tema er jeg helt sikker på . Kommenter noe koselig eller noe viktig med dette her tema i kommentarfeltet . Si ifra om dere ønsker flere sånne her innlegg om viktige temaer så kan jeg selvfølgelig gjøre det fremover . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle mine gode , herlige lesere mine . 

ELISE

♡ 

 

 

Smerte av alt som gjør vondt . 

Smerte i magen eller ryggen . eller hele kroppen altså . 

Kjærlighetssorg . 

Smerte i sprøyte . 

smerte når vi har mensen som vi jenter hater . 

Smerte i mennesker . 

Smerte i hjerte , halsen . 

Heldigvis så har vi ikke smerte så mye i kroppen vår , bare av kjærlighetssorg , vondt i kroppen , smerte i halsen når vi er forkjøla . 

Håper dere likte dette her innlegget . også at dere skjønte hva jeg mente siden jeg er ikke så flink til å forklare ting . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 
MUSIKK OG FØLESER  . 

Musikk har så mange følelser . man har trist , glad , party musikk . Det finnes så mange sanger til forskjellige følelser . Jeg er en som liker mest trist musikk selvom jeg ikke er trist i det hele tatt . Musikk er livet til alle mennesker . Når man hører på musikk så må man begavelse deg også må man synge hvis man elsker sagen . Det er en litt rar følelse eller hva dere . Det finnes så mange forskjellige sanger og ikke minst så flinke folk som synger så fint . Jeg kan si at jeg er ikke en person som har en favoritt artist men heller at jeg har mange favoritter . Ja jeg har vært fan av Isac Elliot en gang men er ikke sånn fan nå om dagen men jeg liker veldig godt sangene hans kan jeg si . Det finnes så mye fint også mye annet musikk om dagen . Det er alltid noen sanger som er mere populære enn andre sanger . Noen liker gamle sanger imens andre liker de nye sangene . Jeg er en som hører på alt jeg vil høre på . Jeg kan høre på nye også gamle sanger hele tiden . Jeg kan også finne julesanger selvom det ikke er jul nå haha . Kan si at jeg ikke har en favoritt sang eller flere favoritt sanger siden jeg ikke klarer å velge en favoritt . 

Håper dere likte dette her innlegget , gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Som dere ser på overskriften så har jeg et alt for lite liv . Det eneste jeg gjør om dagen er å ligge i senga og se på serie/ youtubevideoer . Blogger for dere . Har ingen kjæreste og det er helt greit siden jeg er bedre singel enn å være i et forhold . Er redd for å sitte i biler og ikke minst i bussen om dagen . Humøret mitt er opp og ned hele tiden folkes . Ikke minst så får jeg mensen igjen neste uke noe jeg gruer meg til som søren . hvem liker mensen jenter . Liksom livet mitt er ikke noe perfekt og det har det ikke vært i det hele tatt når jeg har levd i 17 år nå . Jeg sier ikke at jeg skal klage på alt siden det finnes verre ting i denne her verden enn livet vårt . Men måtte bare få det ut eller skrive det ned og dele det med dere . Få ut tankene mine rett og slett . Går bra med meg . er bare noen ganger man blir deprimert av ingenting dere . 

Stor klem til dere alle der ute og husk at du er bra nok som du er og bare nyt livet enn å være trist og lei deg hele tiden . 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits