Instagram - 
https://www.instagram.com/elisehaaug/ . Facebook - https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - post - Elisehaug14@gmail.com . Snapchat - Hae14 - Elise haug . 

Håper dere likte dette her innlegget  . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

Bare å kommentere hva dere ønsker å lese på min blogg i kommentarfeltet siden det er jo dere som skal lese innleggene  ikke jeg .så blir glad hvis dere kommenterer hvilke innlegg dere vil se på min blogg fremover . 

Håper dere likte dette litt korte innlegget og husk å kommenter hva dere ønsker av innlegg fremover . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Hvordan har deres vært så langt . Min har vært helt grei . Noe som irriter meg er at du begynner å se på en ny serie også får du dilla på den serien . Jeg har fått trent . sett på serie . youtubevideoer . Tror jeg har funnet noe jeg kan ha på meg på 17 mai . må bare visse det til mamma og om vi kan bestille det hjem . Etter dette her innlegget skal jeg rydde inn de rene klærene jeg vaska igår . Resten av kvelden blir nok bare til å rydde og se på serie . Så godt med fri imorgen eller hva dere . Gjerne kom med forslag til innlegg dere ønsker på bloggen fremover . 


Tenkte det var like greit med et lite og kort hverdagsinnlegg siden det er litt lenge siden sist . Ville også si at dere må kose dere masse denne her søndagen siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Det å føle deg trygg ? Det er ikke alltid man føler deg trygg . Alle er redd for livet eller hva som skjer hvert sekund . Man vet jo aldri hva som skjer på sekundene hver time . Man vet aldri hva som skjer i livet og det er nok derfor mange er redde for å være utrygg hvor som helst men heldigvis så er vi et litt trygt land enn alle de fattige landene selvom det kan skje hva som helst i Norge så er man redd for at det skal skje noe på et sekund . Som sagt så vet vi aldri hva som skjer . 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
^ Ukens opptur vet ikke helt hva som er ukens opptur denne her uken .  ^ Ukens nedtur vet heller ikke ukens nedtur .  ^ Ukens avhenging Brownies og kommer et innlegg om oppskriften .  ^ Ukens matrett Sånn rundstykke pizza og det er så godt .  ^ Ukens klesplagg en topp fra Bikbok .  ^ Ukens tenke kan linke til innlegget der jeg skrev om ukens tanke -http://cupcake12345.blogg.no/1493139296_ukens_tanke_.html​ ^ Ukens sang https://www.youtube.com/watch?v=e2vBLd5Egnk​
Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei dere . Tenkte det var på tide med et info innlegg igjen . 

Spørsmål - http://cupcake12345.blogg.no/1491751717_dere_spr_jeg_svarer.html . 

Mine siste personlige innleggene .http://cupcake12345.blogg.no/1493143264_over_tenker_p_meg_selv.html .http://cupcake12345.blogg.no/1491755641_blogger_jeg_for__f_oppmerksomhet_.html .http://cupcake12345.blogg.no/1491756706_du_er_perfekt_p_alle_mter_.html .http://cupcake12345.blogg.no/1493145621_samfunnet__.html . 

Sosiale medier - 

Instagram - https://www.instagram.com/elisehaaug/ , 

Facebook -https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . 

Snap - Hae14 . 

E - post . Elise.haug14@gmail.com . 

Dagen min . Spist en sen frokost . trent . vasket klær . sett på serie . youtubevideoer . musikk . laget middag , rydda på kjøkkenet . resten av kvelden blir til serie og bare ta det med ro . Lover å få bloggen bedre neste uke folkes . 


Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kom med forslag av innlegg jeg kan lage om dagen . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet . 

Ha en koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

 

 

Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
1. Blir 18 den 09.07. og er altså født i 1999 . 

2. Har mange vonde minner og gode minner i livet . 

3. Er ikke så åpen når jeg møter noen for første gang , 

4. Er en sterk person og gir ikke opp før jeg har klart målet mitt . 

5. Har blogget nesten i sånn ca 2 - 4 år . 

6. Elsker å synge selvom jeg ikke er så flink som alle andre . 

7. gikk på freestyle i over 5 år . savner det litt selvfølgelig . 

8 . Er flink til å spare pengene mine og bruker dem ikke så mye som jeg gjorde før . 

9. Er veldig flink til å kjøpe mat etter skolen . 

10 . Er opptatt av trening og kosthold . 


Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter litt om deg selv i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Det er nok mange som lurer på hvorfor jeg blogger så mye om personlige innlegg nå om dagen . Det er fordi at jeg vil at folk skal se at selvom man har en blogg så er man ikke perfekt som mange tror som ikke har en blogg . For å si det sånn . jeg føler meg ikke noe pen , perfekt på noen måter . Jeg vil si verden skal bli bedre i samfunnet og at vi skal bli en forandring i verden enn det presset vi unge og ungdommer opplever nå om dagen . Kropp , sminke og klær må alltid være perfekt til hver din tid og hvorfor kom dette her samfunnet opp til oss om dagen . Skjønner ikke hvorfor vi bare kan drite i alt det som er i dagens samfunn . Vi må tenke på oss selv og ikke skade oss selv siden da blir livet så mye verre . Vi kan ikke sulte og ikke drikke siden da blir kroppen silten og ikke minst så minster man matlyst og ikke minst drikke lyst også . Det er folk som silter med å få i deg mat og drikke nå i dagens samfunn . Tror nok ikke det er noe gøy å ha den sykdommen i deg selv og man kan til og med dø hvis man sulter og ikke drikker noe som helst så spis selvom du vil være tynn eller bli tynn . Man må passe på deg selv og ikke over tenke hele tiden på kropp , klær og sminke og ikke minst utsende . Du er perfekt som du kan bli og det er nok mange som har lyst til å være like perfekt som deg selvom du ikke føler deg perfekt så synes andre at du er det og sånn er det med alle jenter om dagen . De føler deg ikke perfekte men det synes andre folk . Synes vi skal slutte å stresse med å være perfekt til alle tider og vi må bare føle på oss selv at vi ser bra ut og ikke minst ser pene ut og alt det der vi er opptatt av om dagen . Alle i dette her landet er like perfekt som alle andre og vi må slutte med å være missfornøyde med oss selv siden da blir alt verre  
Du er perfekt på alle måter som alle andre . Bare at vi selv synes vi ikke er pene nok . Synes vi skal bli flinkere til å si at vi selv er pene nok eller si at idag er jeg fordøyd med sminken min siden det er viktig å være fordøyd med ting og ikke minst tørre å si det enn å være redd for å si det . Å dere trenger ikke å beklage også si det du er fordøyd med siden alle er fordøyd med forskjellige ting siden vi er jo forskjellige mennesker alle sammen . Så jenter vi må bli flinkere på å tørre å si pene ting til oss selv siden da blir alt så mye bedre eller hva folkes . Vil også si at du er like perfekt som alle andre mennesker . Alle er perfekte på forskjellige måter . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
blogger jeg for å få oppmerksomhet ? For å si det sånn hvis jeg bare hadde blogget for å få oppmerksomhet så hadde jeg ikke blogget så mye som jeg gjør om dagen . Vil ikke ha oppmerksomhet selvom jeg har en blogg . Grunnen til at jeg blogger ennå er fordi at jeg liker å drive med det . Liker å dele ting med dere . skrive og bare ta det med ro når jeg skriver innlegg til dere . Jeg blogger heller ikke for å være populær på skolen og kan si at jeg er ikke populær på skolen og har ikke lyst til å være det heller . 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Trening : Trene hver eneste uke og ta det med ro med treningen siden det handler om å trene sånn at ikke kroppen blir silten . 

Mat og kosthold : Spise det som er sunt men også spise det som er litt usunt siden man skader ikke kroppen med litt usunt iblant . 

Vann : Prøve å drikke mere vann i ukedagene siden det er viktig å ha vann i kroppen . 

Skole : Gjøre det bra på skolen siden dette her er mitt siste år på skole så da må man jobbe hardt og gjøre ting bra . 

Blogg : Jobbe enda hardere med bloggen og få til bra innlegg på bloggen siden det er en hard jobb og viktig å jobbe bra når man vil komme lengre med den og at den skal vokste enda mere . 

Slappe av : Det er viktig å ta det med ro når man er silten og når kroppen er silten så må man lytte til den enn å jobbe hardt for ting siden da blir den enda mere silten enn den var så husk å slapp av hvis du er silten og lytt til kroppen til alle der ute . 


Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter hva dere synes om disse her innleggene i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Hei kjære dere . Tenkte å gi dere litt tips til dere som har en blogg selv i dette her innlegget så håper dere får litt tips og liker dette her innlegget . 

* Ha et lyst og rent design siden det er mye bedre med en hvit bakgrunn enn en farge men det er min mening . 

* Ikke ha for lange innlegg men sånn ca passe lengde på innleggene . 

* Ikke blogg om det samme hele tiden siden da kan det bli litt kjedelig i lengden . 

* Pass på å ikke del alt om livet ditt siden du deler jo tross alt på internett og der kan alle mennesker lese det du skriver . 

* Ikke herm etter alle andre og gjør heller en vri på innlegget enn å skrive helt det samme innlegget . 

* Blogg siden du synes det er gøy enn å blogge for å tjene penger siden det viktigste er at du liker det du driver med . 


Håper dere likte disse her tipsene og si ifra om dere ønsker flere sånne her innlegg i kommentarfeltet så kan jeg gjøre det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 
Jeg over tenker mye av meg selv for tiden . At jeg ikke er tynn og alt mulig . Vet det er dumt å ikke være fordøyd med den jeg er men noen ganger så skjer det så mye vondt i livet at alt er galt med deg selv . Ikke noe gøy å ha et sånt liv noen ganger . Føler meg ikke så perfekt om dagen . ikke det at jeg selv synes jeg er pen , perfekt eller noe på en måte . Man må være fordøyd med kropp og deg selv for å føle deg bra men nå føler jeg meg ikke så det nå om dagen . Men håper det går over etterhvert . Mye som har skjedd i livet og alt mulig på det nye året så det har vært noen ting som er vanskelige for meg enn ellers . Men det går som sagt bedre med meg men jeg trenger tid til å bli bedre sånn som jeg var før . Jeg kan smile , le utenfor huset . Hjemme kommer tårne også at jeg blir sint av ingenting og det irriter meg litt dere . Jeg er ikke en person som pleier å klage på mat og bli irritert på den maten jeg får til middag men noen ganger så har jeg også dårlige dager der jeg ikke oker livet og ikke har noe matlyst . Jeg er veldig flink til å over tenke på min egen kropp , klær jeg har på meg og ikke minst sminken min . Vet det er dumt og rart å over tenke på meg selv men noen ganger så gjør jeg bare det . Mye som er irritere nå om dagen med livet mitt og mye som irriter meg med ting . Ikke minst blir jeg stressa hvis jeg ikke rekker den bussen jeg vil ta fra byen og hjem . Noen ganger er livet så mye verre enn jeg tror jeg har det og vet at det er verre folk i dette her landet som har angst og har det verre enn meg men man tenker ikke over det når man er irritert og ikke føler deg bra nok eller perfekt nok . Håper det ikke er bare jeg som over tenker meg selv noen ganger og håper jeg ikke er alene om dette her . Skal trene resten av denne her uka så gleder meg til å bli i bedre form og være i et litt bedre humør resten av denne her uken enn idag . Jeg skriver altså dette her innlegget på tirsdag og dette kommer på fredagen . 

Over tenker over dere selv noen ganger eller er jeg alene om dette her . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 

1.
https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/bukser-shorts/vero-moda-631/vmrory-nw-loose-string-jersey-pant-43733-14/ . 2.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/bukser-shorts/nly-trend-917/dressed-tie-pants-919069-1/ . 3.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/bukser-shorts/nly-trend-917/dressed-tie-pants-919069-5700/ . 4.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/bukser-shorts/nly-trend-917/basic-wide-pants-919217-14/

Ikke gjem å sjekke ut nettsiden her :https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/ . 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
http://cupcake12345.blogg.no/1490201525_verre_folk_har_det_verre_enn_meg_om_dagen_.html . 

http://cupcake12345.blogg.no/1490466981_ikke_vr_redd_for__gjre_feil_i_livet_.html . 

http://cupcake12345.blogg.no/1490639598_g_med_det_du_vil_enn__bry_deg_om_hva_andre_synes_om_det_du_har_p_deg_.html . 

http://cupcake12345.blogg.no/1490804024_vet_hvordan_det_fles__vre_alene.html . 

http://cupcake12345.blogg.no/1491845395_tunge_dager_.html . 

 http://cupcake12345.blogg.no/1491851010_lei_av_samfunnet_.html . 

http://cupcake12345.blogg.no/1492174472_mitt_eget_selskap__.html . 


Har flere sånne her innlegg på bloggen men tenkte å ikke ta alle i et innlegg så kanskje det kommer et til sånt her innlegg . 

Håper dere likte dette her innlegget uansett . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

Håper dere likte dette her innlegget . gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Noen ganger så blir man irritert av alt mulig i dette her landet . Eller så har man bare en dårlig dag . Er det noe som irriter meg om dagen er at alt er så dyrt i Norge om dagen . Mat , klær , sko , sminke og alt er dyrt . Nå skal ikke jeg si at jeg er fattig eller noe sånt siden det er jeg ikke . Men at en veske på hm skal koste 399 kr og jeg skjønner ikke hvorfor alt må være så dyrt hele tiden . Tenk på de fattige folkene i Norge som ikke har råd til alt vi selger i Norge . Liksom koster en mobil opp til flere tusen kroner og det er dyrt og det samme er det med datamaskiner . hvordan har folk rå til alt i dette her landet om dagen . Til og med en brownies pose koster over tretti kr og det burde kosta 10 - 15 kr enn over 30 kr . Ikke minst er det så kaldt ute og bussene er forsinket den siste tiden . Hvorfor kan ikke bare bussene komme på det punket de skal komme og da er det bedre å kjøre tidligere enn for sent siden det er kjedelig å vente på busser . ikke minst er det iskaldt også . Ikke minst er det slitsomt å stå i bussen og jeg kommer til å falle i bussen en eller annen dag altså og ikke minst så får jeg vondt i beina når jeg må stå fra byen og til skolen . Nesten 15 - 20 minutter fra byen og til skolen . nå mener jeg stå i bussen fra byen og til jeg skal av . Vet at jeg klager mye i dette her innlegget men noen ganger må man bare få ut de vonde og irritere tankene og skrive de ned og dele det med noen . Har nesten ikke hatt noe matlyst idag heller . Nå skal jeg  skrive ferdig dette her innlegget også pusse tennene . lage flere innlegg til bloggen også legge meg . 
Instagram - https://www.instagram.com/elisehaaug/ - facebooksiden min - https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=bookmarks - E- posten min - Elise.haug@gmail.com - Snapchat - Hae14 - Elise haug - 

Håper dere likte dette her innlegget selvom det kanskje ble litt kort og kjedelig . Gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

1. 
https://www.blivakker.no/product/sminke/ansikt/concealer/3069174/nyx-concealer-wand-porcelain . 2.https://www.blivakker.no/product/sminke/ansikt/concealer/3051215/inglot-cream-concealer-34-10ml . 3.https://www.blivakker.no/product/sminke/ansikt/concealer/3084019/l-a-girl-cosmetics-pro-conceal-hd-concealer-nude-gc974-8g . 4.https://www.blivakker.no/product/sminke/ansikt/concealer/3069202/nyx-gotcha-covered-concealer-light . 

Ikke gjem å sjekke ut nettsiden her :https://www.blivakker.no . 

Håper dere likte dette her innlegget . ikke gjem å sjekke igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Det er viktig å føle deg bra enn å føle deg dårlig i kroppen eller livet . Hvis du ikke føler deg bra nok så må du jobbe for å bygge deg oppover eller hjelper det å snakke med en om sine saker som gjør at du ikke har det bra .Det viktigste i verden er at du har det bra med deg selv og de rundt deg siden da blir livet så mye lettere og du kan slappe mere av enn at du føler at du er ødelagt i livet . Det hjelper alltid å snakke med en god venn du stoler på eller så kan du snakke med de i familien og det viktigste er at du kommer til å komme deg videre her i livet siden alt order deg etterhvert er jeg sikker på . Vi alle kan ha dårlige dager og føle oss så stygge som bare det og at livet er helt nede men det kommer dager der humøret er mye bedre og det kan også hjelpe med å trene hvis du er i dårlig humør . Det viktigste i livet er at du smiler og ler så mye du kan i hverdagen også i helgene siden da er livet bra nok for deg . Alle er bra nok som vi er og vi må bare huske å si til oss selv at du er bra nok i livet og deg selv . Det order deg alltid til slutt så ikke gi opp livet folkes siden alt blir bra tilslutt . 
Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Det er mange jenter der ute som ikke føler deg perfekt nok og dere vet innerst inne at dere er perfekte alle sammen jenter . Du har en fin kropp , fine klær og ikke minst sminke . Du må bare tro på deg selv og tenke at du selv er perfekt som alle andre . Vi kan ikke se like ut og vi alle er forskjellige mennesker og det må vi bare leve med folkes . Kanskje du selv ikke føler deg perfekt nok men andre synes nok du er mere perfekt enn henne selv og sånn er det med alle mennesker . Jeg synes ikke jeg er pen og har ikke en perfekt kropp men jeg klager ikke på det men jeg jobber med få den kroppen jeg vil ha enn å klage på den og synes vi heller skal jobbe for få den kroppen vi vil ha enn å klage på det vi har på kroppen siden det er jo bare tull å gjøre . Jeg er ikke den eneste som klager på ting er jeg sikker på og jeg kan irritere meg på alt og ingenting men jeg har blitt flinkere på å ikke klage på ting . Jeg sier ikke at dere må trene hverdag og at dere må ha et hardt kosthold siden det er lov å nyte litt godteri og alt der i helgene også kan man spise sunnere i hverdagen . Dere er perfekte alle sammen i denne her verden og det handler ikke om å være den perfekte eller siden det finnes mange andre ting her i livet folkes . vi er alle bra nok som vi er . Vi må bare leve med det og prøv å ikke ha presset på deg siden da blir hode helt galt folkes . 
Du er bra nok som du er og kroppen din er perfekt som du er og vi er alle perfekte som vi er og vi må bare leve med det folkes . Verden har bare blitt nå om dagen . Vi må bare leve med denne her verden som vi lever i . 

Håper dere likte dette her innlegget og gjerne kommenter din egen mening i kommentarfeltet siden det er alltid koselig med kommentarer på innleggene mine . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
Det er ikke bare bare når man får litt panikk iblant . Nå mener jeg ikke panikkanfall men heller litt panikk på at det kommer til å skje noe . Jeg er alltid den som tenker på alt som kommer til å skje noe galt men det gjør jo ikke det men det er det som er så skummelt om dagen er at vi vet ikke hva som skjer en dag eller to dager . Det kan liksom skje noe på et sekund eller på et minutt og alt kan skje med oss mennesker . Nå er jeg en person som alltid har på belte i bussen og ser meg godt over veien og venter helt til bilen har stoppa før jeg går over veier og jeg gjør det for min egen del siden man vet aldri om bilen stopper eller om den klarer å bremse . Så folkes det er viktig å være forsiktig med ting og det er nok mange som er det sikker på men som sagt så bor vi i Norge og alt kan skje her også som alle andre land . Kjenner at jeg får litt panikk noen ganger og jeg vil si at det er lov til å ha litt panikk i kroppen siden man vet aldri hva som skjer med livet vårt . Ingen vil dø nå eller ta vårt eget liv . Jeg har bare levd i 17 år og vil leve enda lenger . Vi må passe på vårt eget liv og være forsiktige med hva vi gjør og driver med siden ingen vet jo hva som kommer til å skje en dag eller på et sekund , minutt . Det er deres eget liv og dere bestemmer hva dere gjør selv også tar jeg vare på mitt eget liv men jeg bare sier at alt kan skje når som helst og hvor som helst i landet så vær forsiktig om du vil eller ikke . 


 

Kommenter hva du lurer på om meg eller alt annet i kommentarfeltet så svarer jeg på dem om en stund i et innlegg . 

Håper dere liker dette her innlegget selvom det ble ganske kort og kjedelig . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 

1. 
https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/nly-trend-917/off-shoulder-dress-321855-1/ . 2.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/tiger-of-sweden-1004/karna-3-dress-551694-5588/ . 3.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/scotch-soda-275/silky-feel-summer-dress-700383-646/ . 4.https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/sisters-point-913/gti-dress-914571-7510/ . 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 
Jeg som er blogger deler jo masse ting på internett . Men jeg skal si at jeg ikke deler så mye av livet mitt så mye men heller deler de viktige temaer og ting som er viktige her i livet . Gjerne les dette her innlegget siden det er litt om mitt liv :http://cupcake12345.blogg.no/1492776981_tankekaos.html . Det er nok mange bloggere som deler mere av livet ditt enn meg og det er fordi at alle mennesker i verden kan lese det jeg skriver hver eneste dag . Jeg elsker jo å skrive om viktige ting og personlige innlegg som det går mest av nå om dagen . Jeg vil bare si at jeg ikke gjør det for klikk , kommentarer eller flere lesere men det er viktig å skrive om alle de personlige tingene med livet også er ikke et liv så lett å leve hele tiden heller . Jente drama , gutter , kjærlighet , familie . Alt kan skje med et liv på sekunder eller på minutter . Så jeg liker best å skrive om personlige ting enn mitt liv også er hverdagen min litt kjedelig uansett . Men det kommer noen ganger hverdagsinnlegg iblant . Men jeg håper at dere liker innleggene mine uansett hvordan innlegg er også at dere vil følge med på mitt eventyr videre . 

Mine sosiale medier finner dere . 

Instagram : https://www.instagram.com/elisehaaug/ . 

Facebook :https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?ref=aymt_homepage_panel . 

E - post : Elisehaug14@gmail.com . 

Snapchat : Hae14 - Elise haug . 


Håper dere likte dette her innlegget også gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 
 . Å være perfekt hele tiden . Kan ærlig si at jeg sminker meg hver eneste dag når jeg skal på skolen men jeg gjør det siden jeg synes det gøy også lærer man noe for hverdag . Jeg kan selvfølgelig gå uten sminke blant folk om jeg har lyst . Så jeg sminker meg for min egen del også at jeg synes det er gøy å holde på med sminke i hverdagen . Man må ikke sminke deg bare fordi at alle andre gjør det . Gjør det som passer for deg selv og ta dine egne valg enn andre sine valg . Siden det er ditt liv og andre skal ikke bestemme over hva du skal gjøre . Jeg skal si dere at jeg begynte ikke med full sminke med en gang jeg begynte med sminke . Kan si at jeg var ikke særlig flink til å sminke meg i 10 klasse . Jeg ser bedre ut med sminke nå enn før . Jeg skal si at jeg ikke over sminker meg som alle andre gjør . Ja det kan kanskje se mye ut når man har full sminkelook men jeg tar ikke på så mye som kanskje det ser ut som . Smink deg om du har lyst til det eller ikke . Det er ditt valg og ikke andre sine valg . Gjør det som er best for deg selv siden det er det som er viktigst i livet . Ta dine valg enn å la andre bestemme over hva du skal gjøre . Hvis du trenger hjelp så kan du jo selvfølgelig få hjelp . 
Håper dere likte dette her litt korte innlegget . Gjerne kom med dine meninger i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere kommenterer på innleggene mine . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 

 

 
Hei kjære dere . Idag var vi på fjelltur og det var koselig , litt slitsomt gå opp men det er jo litt verre ned igjen men det går alltid fort ned igjen enn opp . Vi koste oss ihvertfall og det er jo det som er viktigst . Vi hadde med noen andre på turen også . Jeg kan ærlig si at jeg er veldig glad i gå tur selvom jeg er ganske mye inne så er det deilig å gå fjellturer og det skal vi gjøre mere av fremover er jeg sikker på . Jeg er veldig vant til gå tur siden alle de tre årene på ungdomsskolen så gikk vi tur hver eneste fredag uansett vær . Har bare slappet av siden vi kom hjem og spist middag , godteri , sett på youtubevideoer og lest en blogg . pakket klart til skoledagen imorgen . Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og legge meg ikke så sent siden det er viktig å være uthvilt til skoledagene eller hva dere . Legger til mine sosiale medier sånn til dere som har lyst til å følge meg på de også . 

Instagram  https://www.instagram.com/elisehaaug/ .  facebooksiden min https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/ . E - post Elisehaug14@gmail.com . Snapchat hae14 . 
*Bildene er fra WEHARTIT *
Håper dere likte dette her søndags innlegget og vil si at jeg legger dette her ut på tirsdag men skriver dette her innlegget på søndagen . bare sånn at dere vet det . 

Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig tirsdag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

Håper dere likte dette her innlegget . Gjerne kommenter noe koselig i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE


 
Viktig at du ikke bry deg om hva andre mener . Alle har din egen mening om ting . Alle kan ha forskjellige meninger og det er jo helt greit siden det er det som er fint med at alle er forskjellige og ikke minst at alle har din egen personlighet enn alle andre dine personligheter . Det kanskje jo vært kjedelig om alle hadde samme mening hele tiden eller hva dere . Så jeg synes det er bra at vi alle som er mennesker har forskjellige meninger om ting og tang i denne her verden . 

Håper dere likte dette her innlegget og gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det er alltid koselig når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits