Elise haug

Det å være alene hele tiden og litt annet .

 • Publisert: 31.12.2016, 10:43
 • Kategori: Dypere innlegg
 • Det å være alene hele tiden . Det er et så viktig tema i dagens samfunn så tenkte å skrive litt om det idag så håper dere liker dette her innlegget så kan vi begynne dere . 

  Så hvor skal jeg starte med dette her innlegget . Det er flere ganger jeg tenker på de som tigger i byen jeg er i hver eneste dag eller i den byen jeg er i hverdagen  eller når jeg skal til og fra skolen kan jeg vel heller si enn at jeg er i byen hele tiden er jeg ikke . Nok om det men jeg tenker veldig mye på de som sitter der og ønsker å få penger . ser at de ikke har det bra og jeg synes synd på dem men jeg tør liksom ikke gå bort og gi noe til dem siden man vet aldri hvordan de folkene er så det jeg gjør er å smile til dem enn å se rart ut på dem men jeg tenker litt på det at de ikke har så mye penger til mat og det de ønsker deg men de er jo ikke alene siden de har jo familie i de landene de kommer fra eller kanskje noen av dem men kanskje ikke alle . Men jeg tenker også veldig mye på de menneskene som er helt alene og da mener jeg de uten venner på fritiden , på skolen og ja helt alene hele tiden og ja jeg har følt meg alene noen ganger selv men jeg har hvertfall en å være med i skoletiden enn å være alene og det er jeg utrolig glad for siden jeg hadde ikke hatt en så fin skoledag uten at jeg hadde en å være med hvis dere skjønner . Men det jeg vil komme frem til er at hvis du ser at en som er alene hele tiden så gå bort til han , henne også spør du om han , henne har det bra enn å bare sitte å stirre på han , henne siden det er bedre å spørre om de har det bra enn å ikke gjøre det og spør om han , henne vil bli med til de du er med enn å bare sitte å se på henne eller han som sitter der alene siden det er ikke noe gøy å ikke ha noen å være med i skole pausene og det vet jeg alt om . 

  Selvom jeg kanskje ikke er med venner på fritiden er vel heller det at jeg er veldig ofte silten også er det noe med det at jeg ikke har noen venner der jeg bor også de jeg har de bor litt langt unna meg så kan ikke dra til de når jeg bor litt langt unna dem også er det noe med det at jeg liker godt å være i mitt eget selskap selvom det er fint å være sosial så trenger man litt rom for deg selv i hverdagen også i helgene og kan si med hjertet at jeg er mere sosial på skolen enn hjemme så da går det fint å være hjemme etter skolen og i helgene . i skoletiden så rører jeg nesten ikke mobilen min og kanskje noen ganger men det er ikke så mye som før altså men det er jo fordi at jeg elsker å prate enn å sitte på mobilen hele tiden også er det at jeg kan ikke bruke opp hele mobil dataen min på mobilen min heller siden da kommer jeg meg ikke hjem så det er kanskje litt derfor også . Men det jeg vil frem til i dette her innlegget er at du må ikke være redd for å spørre om personer har det bra siden de blir nok glade hvis en spør om du har det bra eller ikke . jeg vil også si at vi må også være mye flinkere på å sette pris på ting vi har av før av enn å bare kjøpe alt man har lyst på og jeg sier ikke at dere ikke får lov til å kjøpe ting dere har lyst til å kjøpe siden det har jeg ingen ting med også bestemmer jeg ikke over dere heller men det er viktig å tenke på de som ikke har så mye som oss i Norge og tenke på de i de fattige landene enn å kjøpe masse ting du ikke engang trenger og jeg skal nå av tenke på de tingene jeg har enn å bare kjøpe alt jeg har lyst på siden det handler ikke om å ha alle de tingene alle ønsker deg eller bare fordi at du vil være populær siden det er liksom ikke noe vits eller du bestemmer jo selv du vil og dette her er min mening også kan det henne at mange andre er enig med meg og uten ikke sånn er det med alle . Dere husker vel at jeg skulle kjøpe ny mobil i januar men jeg skal heller vente til høsten siden det er ikke så lille med den mobilen jeg har nå men jeg skal kjøpe ny en eller annen gang men det er ikke så viktig siden pappa han har hatt mobilen din i mange år nå og har den ennå så da klarer jeg også det tenker jeg da så jeg skal heller vente med å kjøpe en ny en enn å stresse med det . 

  Så det jeg mener at vi folkene som bor i dette her landet må være glad for ting vi har også som sagt så kan du bestemme selv hva du kjøper og alt det der siden det har jeg ingenting med men håper dere er enig med meg om disse her tingene og gjerne skriv i kommentarfeltet om du er enig eller ikke siden det hadde vært fint å lese om din mening om dette her . 

  Hadde satt stor pris på din mening om dette her innlegget og det er bare å skrive din egen mening eller at du er enig i det jeg skriver i kommentarfeltet . 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . Følte at jeg måtte bare få det ut av tankene mine og dele de tankene jeg hadde med dere siden det er jo et viktig tema alt det jeg har skrivet i dette her innlegget . 

  Som sagt blir jeg superglad for deres meninger i kommentarfeltet . Må også beklage at det ble litt langt innlegg men sånn blir det med dypere innlegg haha . 

  ELISE
   

 • Publisert: 31.12.2016, 10:43
 • Kategori: Dypere innlegg
 • 2 kommentarer
 • my day this Friday

 • Publisert: 30.12.2016, 19:56
 • Kategori: hverdagsinnlegg
 • Hei dere . Tenkte å bare oppsummere litt om hva jeg har gjort idag siden idag har jeg gjort et par ting så kan vi bare begynne dere . 

  KJØPESENTERE : noe som var litt morsomt var at mamma sendte melding til meg og min søster og spurte om vi ville være med på kjøpesentere og hvem sier nei til det så da måtte jeg kle på meg og rakk ikke å sminke meg engang men det gikk fint siden jeg kan gå uten sminke også blant folk og det er ikke så viktig heller eller hva dere . Kjøpte ingenting . Fikk en sjokolade av en bamse og en Starbucks og dere må smake på den jeg smakte på idag og den heter mango passion juice og den var sykt god så var glad for at jeg smakte den siden jeg pleier vanligvis å ta en annen en men nå husker jeg ikke hva den heter men smak den hvis du er på Starbucks en gang siden det er verdt det altså . 

  MATBUTIKKEN : Vi har også vært en tur på matbutikken idag for å kjøpe et par småting som vi trengte . 

  vi kjøpte også vårruller på en sånn sushi bar eller hva det heter og de var gode men hjemmelagde er bedre men det var ikke lille altså . klarte å spise det opp liksom så ja . 

  Resten av dagen gikk til youtubevideoer , serier , drikke en kopp te , spise masse godteri og chips og nå sitter jeg her og skriver til dere og at jeg hører på musikk i ørene mine . 

  Tenk at det er nyttårsaften imorgen dere og gleder meg til å spise god mat og spise mere godteri også er det å begynne å spise sunt igjen da dere . kjenner at det blir godt å ha et bedre kosthold i januar altså siden nå er det lenge siden jeg har spist sunt og det trenger kroppen min altså . men nok om det . 

   

  Jeg har ikke gjort noe mere enn det jeg har fortalt dere nå og resten av kvelden blir vel musikk , youtubevideoer eller serie tenker jeg siden jeg ikke har noe annet å gjøre . 

   

  Det kommer et dypere innlegg imorgen men jeg vet ikke når det kommer ennå men lik facebooksiden min som dere finner her :https://www.facebook.com/cupcake12345.blogg.no/?hc_ref=NEWSFEED . lik den gjerne sånn at du ser når det innlegget har kommet ut imorgen og det er verdt å lese det innlegget men det er min mening men dere bestemmer selv men det er et dypt innlegg så gjerne sjekk det ut imorgen . skal ikke masse mere om det innlegget men hadde blitt veldig glad om dere ville ha lest det og kommentert i innlegget også . 

   

  Blir nok at jeg runder av her nå så må dere gjerne tikke innom min blogg fremover siden kommer masse innlegg på det nye året og gleder meg til å dele mye med dere nå om dagen også må jeg si godt nyttår selvom det ikke er nyttår ennå og håper dere får et fint , koselig år siden det fortjener dere alle . Beklager at innlegget ble litt langt men sånn går det når man bare har lyst til å skrive det man tenker og føler i hode haha . 

  Ha en utrolig fin og koselig kveld videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

   

   

 • Publisert: 30.12.2016, 19:56
 • Kategori: hverdagsinnlegg
 • 0 kommentarer
 • 10 ting jeg gleder meg til i 2017

 • Publisert: 30.12.2016, 11:53
 • Kategori: annet
 • Hei dere . Siden det er bare en dag igjen av året så tenkte jeg at det hadde vært gøy å lage et innlegg der jeg skriver hva jeg gleder meg til i 2017 og håper dere liker innlegget . 

  1. Bli ferdig med skole og ja jeg liker å gå på skolen men man blir litt glad når man har gått på skolen i 12 år så det gleder jeg meg til også blir det også veldig trist å slutte på skolen også . 

  2.  18 år og ja det er litt lenge igjen men hvem gleder deg ikke å bli 18 år selvom det kanskje er det samme som 15 , 16 og 17 men man føler deg litt større når man blir 18 er jeg sikker på . 

  3. kanskje bli kjent med andre mennesker enn de jeg kjenner av før av . 

  4. være mere glad for de tingene jeg har siden man må begynne å tenke på de som ikke har så ting og de som ikke har så mye penger også mat . 

  5. Jeg er veldig flink til å bare si takk enn tusen takk så det må jeg også bli flinkere til og følte at jeg måtte ta det med her . 

  6 . Spise det som er bra for kroppen min og tennene mine .har ikke lyst på hull igjen for det si det sånn . 

  7 . bli et bedre menneske enn noen gang og jeg har nok blitt bedre til menneske det året som vi er i nå men det blir nok enda mere i det nye året , 

  8. å hjelpe folk eller å hjelpe de som spør meg om hjelp og jeg elsker å hjelpe folk sånn at de blir glade for mine vegene eller for at jeg hjelper dem skulle jeg vel frem til . 

  9 .  spare pengene mine sånn at jeg kan kjøpe det jeg ønsker meg mest av alt istenfor å bare kaste bort de pengene jeg har på noe tull . siden man må tenke på at man blir voksen en gang og da trenger man å ha penger til hus , mat og ja dere vet om alt det der er jeg sikker på . 

  10 . leve livet mitt på den måten jeg ønsker å leve den på og som alle andre sier er at man lever bare en gang så man må gjøre noe med det enn å leve et kjedelig liv selvom jeg lever et kjedelig liv så lever jeg haha . 

  Håper dere likte dette her innlegget og blir så glad for koselig kommentarer i kommentarfeltet .  gjerne kom med forslag til innlegg jeg kan lage fremover til dere. 

  Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

   

 • Publisert: 30.12.2016, 11:53
 • Kategori: annet
 • 0 kommentarer
 • MANGO

 • Publisert: 28.12.2016, 16:14
 • Kategori: Mote

 • 1. http://shop.mango.com/NO/p1/damer/klær/kjoler/kort-/bodycon-kjole-med-struktur?id=71080227_99&n=1&s=prendas.vestidosprendas&ts=1482937160312 . 2.http://shop.mango.com/NO/p1/damer/klær/kaper/kaper/kape-i-ullblanding-med-ruter?id=71085021_56&n=1&s=prendas.abrigos&ts=1482937160312 . 3.http://shop.mango.com/NO/p1/damer/klær/jakker/bikerjakker/bikerjakke-med-glidelas?id=73077010_53&n=1&s=prendas.chaquetas&ts=1482937160312 . 4 .http://shop.mango.com/NO/p1/damer/tilbehør/vesker/handvesker/handleveske-i-pebble-lær?id=83060142_70&n=1&s=accesorios.bolsos&ts=1482937160312

  Hvis du ikke bor så langt unna Sandvika storsenter så er det verdt å ta turen til mango butikken som er på det kjøpesentere også hvis det en Mago butikk i stavanger et sted også men nå husker jeg ikke hvor den er siden jeg har ikke vært i stavanger siden sommerferien men er ganske sikker på at den er i byen et sted også er det bare å søke på internettet hvor den ligger hen i stavanger by eller så kan dere gå på nettsiden som du finner her :http://shop.mango.com/NO . 

  Bare for å si ifra så kommer det masse sånne her innlegg fremover og håper dere liker dem også hvis dere blir lei av de så er det bare å si ifra i kommentarfeltet eller bare legge igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

  Ha en utrolig fin onsdag videre siden det fortjener dere alle . 

  ELISE
   

 • Publisert: 28.12.2016, 16:14
 • Kategori: Mote
 • 0 kommentarer
 • Hverdagstopper

 • Publisert: 27.12.2016, 14:37
 • Kategori: Mote
 • Publisert: 27.12.2016, 14:37
 • Kategori: Mote
 • 2 kommentarer
 • hits