Det å være alene hele tiden . Det er et så viktig tema i dagens samfunn så tenkte å skrive litt om det idag så håper dere liker dette her innlegget så kan vi begynne dere . 

Så hvor skal jeg starte med dette her innlegget . Det er flere ganger jeg tenker på de som tigger i byen jeg er i hver eneste dag eller i den byen jeg er i hverdagen  eller når jeg skal til og fra skolen kan jeg vel heller si enn at jeg er i byen hele tiden er jeg ikke . Nok om det men jeg tenker veldig mye på de som sitter der og ønsker å få penger . ser at de ikke har det bra og jeg synes synd på dem men jeg tør liksom ikke gå bort og gi noe til dem siden man vet aldri hvordan de folkene er så det jeg gjør er å smile til dem enn å se rart ut på dem men jeg tenker litt på det at de ikke har så mye penger til mat og det de ønsker deg men de er jo ikke alene siden de har jo familie i de landene de kommer fra eller kanskje noen av dem men kanskje ikke alle . Men jeg tenker også veldig mye på de menneskene som er helt alene og da mener jeg de uten venner på fritiden , på skolen og ja helt alene hele tiden og ja jeg har følt meg alene noen ganger selv men jeg har hvertfall en å være med i skoletiden enn å være alene og det er jeg utrolig glad for siden jeg hadde ikke hatt en så fin skoledag uten at jeg hadde en å være med hvis dere skjønner . Men det jeg vil komme frem til er at hvis du ser at en som er alene hele tiden så gå bort til han , henne også spør du om han , henne har det bra enn å bare sitte å stirre på han , henne siden det er bedre å spørre om de har det bra enn å ikke gjøre det og spør om han , henne vil bli med til de du er med enn å bare sitte å se på henne eller han som sitter der alene siden det er ikke noe gøy å ikke ha noen å være med i skole pausene og det vet jeg alt om . 

Selvom jeg kanskje ikke er med venner på fritiden er vel heller det at jeg er veldig ofte silten også er det noe med det at jeg ikke har noen venner der jeg bor også de jeg har de bor litt langt unna meg så kan ikke dra til de når jeg bor litt langt unna dem også er det noe med det at jeg liker godt å være i mitt eget selskap selvom det er fint å være sosial så trenger man litt rom for deg selv i hverdagen også i helgene og kan si med hjertet at jeg er mere sosial på skolen enn hjemme så da går det fint å være hjemme etter skolen og i helgene . i skoletiden så rører jeg nesten ikke mobilen min og kanskje noen ganger men det er ikke så mye som før altså men det er jo fordi at jeg elsker å prate enn å sitte på mobilen hele tiden også er det at jeg kan ikke bruke opp hele mobil dataen min på mobilen min heller siden da kommer jeg meg ikke hjem så det er kanskje litt derfor også . Men det jeg vil frem til i dette her innlegget er at du må ikke være redd for å spørre om personer har det bra siden de blir nok glade hvis en spør om du har det bra eller ikke . jeg vil også si at vi må også være mye flinkere på å sette pris på ting vi har av før av enn å bare kjøpe alt man har lyst på og jeg sier ikke at dere ikke får lov til å kjøpe ting dere har lyst til å kjøpe siden det har jeg ingen ting med også bestemmer jeg ikke over dere heller men det er viktig å tenke på de som ikke har så mye som oss i Norge og tenke på de i de fattige landene enn å kjøpe masse ting du ikke engang trenger og jeg skal nå av tenke på de tingene jeg har enn å bare kjøpe alt jeg har lyst på siden det handler ikke om å ha alle de tingene alle ønsker deg eller bare fordi at du vil være populær siden det er liksom ikke noe vits eller du bestemmer jo selv du vil og dette her er min mening også kan det henne at mange andre er enig med meg og uten ikke sånn er det med alle . Dere husker vel at jeg skulle kjøpe ny mobil i januar men jeg skal heller vente til høsten siden det er ikke så lille med den mobilen jeg har nå men jeg skal kjøpe ny en eller annen gang men det er ikke så viktig siden pappa han har hatt mobilen din i mange år nå og har den ennå så da klarer jeg også det tenker jeg da så jeg skal heller vente med å kjøpe en ny en enn å stresse med det . 

Så det jeg mener at vi folkene som bor i dette her landet må være glad for ting vi har også som sagt så kan du bestemme selv hva du kjøper og alt det der siden det har jeg ingenting med men håper dere er enig med meg om disse her tingene og gjerne skriv i kommentarfeltet om du er enig eller ikke siden det hadde vært fint å lese om din mening om dette her . 

Hadde satt stor pris på din mening om dette her innlegget og det er bare å skrive din egen mening eller at du er enig i det jeg skriver i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . Følte at jeg måtte bare få det ut av tankene mine og dele de tankene jeg hadde med dere siden det er jo et viktig tema alt det jeg har skrivet i dette her innlegget . 

Som sagt blir jeg superglad for deres meninger i kommentarfeltet . Må også beklage at det ble litt langt innlegg men sånn blir det med dypere innlegg haha . 

ELISE
 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits