MUSIKK OG FØLESER  . 

Musikk har så mange følelser . man har trist , glad , party musikk . Det finnes så mange sanger til forskjellige følelser . Jeg er en som liker mest trist musikk selvom jeg ikke er trist i det hele tatt . Musikk er livet til alle mennesker . Når man hører på musikk så må man begavelse deg også må man synge hvis man elsker sagen . Det er en litt rar følelse eller hva dere . Det finnes så mange forskjellige sanger og ikke minst så flinke folk som synger så fint . Jeg kan si at jeg er ikke en person som har en favoritt artist men heller at jeg har mange favoritter . Ja jeg har vært fan av Isac Elliot en gang men er ikke sånn fan nå om dagen men jeg liker veldig godt sangene hans kan jeg si . Det finnes så mye fint også mye annet musikk om dagen . Det er alltid noen sanger som er mere populære enn andre sanger . Noen liker gamle sanger imens andre liker de nye sangene . Jeg er en som hører på alt jeg vil høre på . Jeg kan høre på nye også gamle sanger hele tiden . Jeg kan også finne julesanger selvom det ikke er jul nå haha . Kan si at jeg ikke har en favoritt sang eller flere favoritt sanger siden jeg ikke klarer å velge en favoritt . 

Håper dere likte dette her innlegget , gjerne legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE
 

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits