Hva er dagens samfunn idag og det skal jeg si til dere nå . 

Trene , sunt kosthold , tynn . bra nok . perfekt . pen . 

Det er dagens samfunn som vi unge har inni oss i hode hele tiden . Hvor kom dette her fra lurer jeg på . Hvem fant på disse her tingene . Vi er like bra nok og ikke minst perfekt nok som vi er . vi må ikke trene , spise sunt siden vi alle er jo like bra nok som de som trener , spiser sunt . Selvfølgelig er lurt og bra med trening og litt sunn mat men det går også an å kose deg litt også iblant med alt som er usunt siden det skader ikke kroppen og ja det skader litt på tennene men bare puss de godt nok så får du ikke hull i tennene dine . Vi må slutte å tenke på dette her samfunnet siden da blir verden gal og vi alle er stressa  med alt som må være perfekt . Vi alle er mennesker . Vi skal se forskjellige ut enn å se like ut alle sammen . 

Si meg hva din egen mening i kommentarfeltet eller bare legg igjen en koselig kommentar i kommentarfeltet siden det gjør meg så glad når dere gjør det . 

Ha en koselig dag videre siden det fortjener dere alle . 

ELISE

 


Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits